Gå til innhold

jonefuroy_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jonefuroy_InnleggNO

  1. Apple fanboys/girls unite! ;)

     

    Jeg synes at mange av punktene som blir nevnt er verdt å ta til etteretning når man skal bruke mange penger på en telefon!

     

    Personlig vil ikke jeg kjøpe en smarttelefon der "noen" skal bestemme hva jeg kan velger å putte inn i telefonen.

     

    Det er desuten viktig at man ser litt kritisk på Apple. Det kommer nok av artikler som lovpriser alt Apple dytter ut av seg.

     

    Jeg har erfaring med Android, Symbian, Winmobile og Iphone og kommer nok til å holde meg til Android fra nå av!

  2. Ett poeng som er verdt og merke seg er sikkerhet:

     

    ZDnett skriver: "Security experts Bernd Marienfeldt and Jim Herbeck discovered something really interesting when they hooked up a non-jailbroken, fully up-to-date iPhone 3GS to a PC running Lucid Lynx"

     

    Lucid Lynx (nyeste ubuntu)gir en tilgang til det meste på iphonen. Dette er kanskje ikke krise for de aller fleste, men det er et poeng for systemansvarlige må tenke over når de godkjenner iphone i selskapet. btw: så har ingen så god sikkerhet som Blackberry. En av grunnene til at microsoft henger litt etter for tiden er jo nettopp at de må ta ekstrem høyde for sikkerhet, siden så mange selskaper er avhengig av at det funker til punkt og prikke.

     

    Personlig er jeg Android-elsker, men jeg tror (og håper) at, microsoft slår tilbake snart.

     

    les mer her "http://www.zdnet.com/blog/hardware/ubuntu-lucid-lynx-1004-can-read-your-iphones-secrets/8424"

  3. Er ikke så sikker som de to gjestene før meg på at dette vil gå galt. Flere og flere utviklere og high end brukere går over til nettleserene Chrome og Chromium. Hastigheten er noe helt annet enn hva microsoft kan drømme om og jeg tror Google er inne på noe.

     

    "Det som gjør dette så uinteressangt er nettop det at det kun virker mot nettet" Jeg skjønner ikke dette argumentene. Nevn tre tjenester du bruker daglig som ikke er avhengig av internett?

     

    Å si "det ser jo værre ut en linux" er jo som å si at i Afrika snakker de Afrikansk. Både KDE og GNOME kan se mye bedre ut enn windows og MAc og det er fordi du har frihet til å bestemme selv hvor du vil bruke (kastebort) minne ditt.

     

    Jeg er svært interessert i å se hva som skjer med windows 7; mobile og tablet kommer til å kunne ha å by på. Jeg håper at microsoft klarer å møte enterprise markedet og kan utvikle trygge stabile tjenester. Nye vindows mobile og deres arbeid med hotmail og exchange viser at de er inne på noe.

     

    Det er ikke sikkert at Chrome os blir det beste OS for nettansvarlige og gamere, men databrukere som nesten bare bruker nett vil etter alt å dømme ha stor nytte av Chrome OS. Ser man hvordan "begrensede" systemer som iPad gjør veg i vellinga er det virkelig et marked for dette!

     

    HEIA GOOGLE!

  4. Med iPad når Apple ut til mange brukere som ikke tidligere har vert Applekunder. iPaden tilbyr per dags dato noe som ikke andre har, men det gjør jo selvfølgelig ikke Apple til noen vinner. Dette er ett nytt produkt og vi kommer til å se mange gode alternativ fremover. Den tyske konkurenten Weepad kjører jo på android og kan derfor benytte seg av Android apps og flash. Dette er et stort fortrinn. Som på smarttelefonfronter tror jeg at det er apps og batteritid som er de feltene der vi kan se vinnere og tapere (eller flest tapere om du vil)

×
×
  • Opprett ny...