Gå til innhold

RaptusInc

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av RaptusInc

  1. Håper det blir bra, var ikke en stor fan av det første spillet som feilet på altfor mange områder. Oppfølgeren har kanskje ikke noe med det første spillet å gjøre, men jeg sier ikke nei takk til et åpent FPS i et Blade Runner miljø. Spillet minner litt om hva Rage ser ut til å gjøre, noe som bare er positivt.

  2. Syns betaen til Medal of Honor er kjempebra, etter min mening er spillet en god avveksling fra både MW2 og BC2. Har spilt begge en del, og vil si at MoH er et virkelig friskt pust, og det er et definitivt kjøp for min del. BC2 er for tregt for at jeg kan spille det i lang tid, og MW2 er for frustrerende for at jeg kan spille det lenger.

     

    Det jeg har merket er at hoppe/(klatre?) mekanikken ikke fungerer skikkelig, som sagt av MrLee så er det vanskelig å skille mellom når du kan hoppe opp på noe og når du ikke kan.

  3. Vi er veldig rustne og uerfarne i de første episodene. Vi har ikke helt fått inn en skikkelig rutine på det, siden vi både vil være saklige og litt casual. Siden for mye saklighet kan bli veldig kjedelig i lengden. Råder deg kanskje til å skumhøre de første episodene, men vi føler at de siste to - tre episodene er ganske ok :)

     

    Gi oss tilbakemeldinger! Helst konstruktiv, men det er ikke nødvendig viss du ønsker å flame oss ;)

  4. Hallo fellow gamers!

     

    Vi er to stk. fra Søre Sunnmøre som har startet vår egen gaming podcast. Det er egentlig et hobbyprosjekt, men vi har oppdaget at flere og flere hører på den. Vi snakker egentlig om alt mulig, fra spill, kommende spill, spill vi spiller, knockin' boots...Nei, det har vi ikke snakket om enda, men vi kan viss dere vil!

     

    Egentlig det vi er ute etter er litt konstruktiv kritikk, forslag, spørsmål, hatmail og alt mulig egentlig. Vi kan snakke om alt...Liker vi å tro.

     

    Sjekk siden vår:

    http://renegade-podcast.moo.no/

     

    Direkte iTunes link:

    http://itunes.apple.com/podcast/renegade-podcast/id368385379

     

    RSS link:

    http://www.balexnet.com/hive/feed/renegade.xml

×
×
  • Opprett ny...