Gå til innhold

ewt

Medlemmer
  • Innlegg

    78
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ewt

  1. det med teite navn på WoW charactern din eller en guild er ikke noe å mase over. men det er jo sånn at reglan sier at det skal være ordentlige nick og ikke tulle nick. blizz har vel enda ikke sotte i gang med å skifte navnan til alle de som har tulle nick, men det kommer før eller siden.

     

    selv takler jeg ikke å ha tulle nick, uaktuelt. så jeg bare googla litt etter LOTR alviske ord og satt sammen 2 ord. Dae=shadow og wen=maiden

     

    Daewen... altså shadow maiden... er shadow specca NE female priest ^_^

    kan jo leses som Dæven og da... akkurat som navnet jeg hadde på dvergen min i betaen.. Fraegr som jeg ikke husker ka betydde lengere. men kan jo leses "Fragger"

     

    visste dere at Arwen betyr Noble Maiden? :p

    Spiller du på Skullcrusher?

     

    har sett navnet der, langt mellom høy lvl prester i Alliansen...

     

    moi= Solmyr

  2. Okey ikke for å være for krass nå, men en 7.7 av 10 er blir jo det samme som en Mg på grunnskolen eller en 5 på videregående, eller B for de som studerer, og da ville jeg egentlig være MEGET fornøyd med det resultatet. Synes det blir vel drøyt å si at det ikke er noe å skryte av da, siden konkurransen er så stor på markedet.....men for all del, folk må få ha sine egne standarder.

     

    Virker som det er noe i det noen her nevnte. Folk er vel blitt altfor kresne  :yes:

     

    På en annen side skjønner jeg jo godt at man gjerne vil ha valuta for pengene dersom man kjøper et spill, og nettopp derfor er det viktig med demoer av spill. Går da aldri ut og kjøper meg en bil uten å ha prøvd den. :cool:

     

    Uansett er dette kun min mening om saken og ikke ment som noe angrep mot noen eller noe dersom noen skulle føle det slik. :thumbup:

    problemet er at spillanmelderne ikke normalfordeler karakterene. UiO- rektor Arild Underdal sier til IGN at de kanskje burde tenke på å innføre bestått/ikke bestått på spillene...

  3. topic taler for seg selv:

     

    Har spilt første mission med Covenant, og her er et foreløpig høydepunkt:

    Var ganske tom for ammo, og energy-blade`et var nesten knust, da jeg med et vannvittig adrenalinnivå stod foran "the heretic". Og ikke nok med det: det ble to av dem. Krise. Min trofaste battlerifle fyrte av noen velplasserte salver før jeg cloak`et meg selv og snek meg innpå den ene. Til min store tilfredsstillelse faller han død om, men til samme forferdelse oppdager jeg at sverdet gikk i tusen biter. Dobbelt krise. I vill panikk, og ikke uten en smule dødsforakt i øynene, hiver jeg meg over den andre kjetteren, trenger han inn i et hjørne, og starter å banke løs på ham med bare nevene. Bang-bang-bang-bang. Nesten som i den andre Karate kid filmen. Og i det helsen min er på et historisk lavt nivå, faller han død om. Mission accomplished. Phuh...

     

    Andre som har noen gode historier å fortelle??

×
×
  • Opprett ny...