Gå til innhold

frodegaming

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av frodegaming

  1. Det er godt mulig at dette strider med retningslinjer for forumet, men jeg velger å poste det allikevel. Først av alt, om du ikke har en Youtubebruker kan du bare ignorere denne tråden og spare deg trøbbelet.

     

    Jeg har fått muligheten til å skaffe meg litt mer oppmerksomhet i gamingcommunitiet på youtube. Det du må gjøre om du

    vil hjelpe meg tar deg maks 5 minutter, og jeg setter veldig stor pris på det.

     

     

    Kort sagt, se denne videoen her:

    http://www.youtube.com/watch?v=l5Eo1Z1jfDA

    og følg instruksene jeg forklarer i videoen. Pass på at annotations er skrudd på når du ser den.

     

    Om du velger å hjelpe meg, setter jeg som sagt veldig stor pris på det. Det betyr mye for meg! Om du ikke gidder å hjelpe meg, skjønner jeg veldig godt hvorfor!

  2.  

     

    Er ingen motsigelse. Pedofil var han utvilsomt, det er det man kaller menn som vil ha små gutter i senga. Om han bare var glad i små barn så burde han vel hatt jenter der også?

     

    Så til slutten, forskrudd tulling? Hell yes. En som misbruker og utnytter små gutter? Sannsynlig, med tanke på rettsakene (at saken avsluttes med forlik der MJ blir mange millioner dollar fattigere betyr IKKE at han er uskyldig).

     

    Så, kan han være pedo samtidig som hans utagerende adferd varierer et sted mellom tulling og misbruker? Åpenbart. Men les gjerne innlegget mitt en gang til du også. :)

     

     

    Jeg driter i dette spillet, men ikke kødd med Michael Jackson!

     

    Du oppfører deg skikkelig dårlig nå. Å sette seg ned å kommentere på Michael Jackson ting uten å ha gjort noe research er for meg uforståelig. Faktisk synes jeg synd på deg. Du er blendet at medias propaganda mot ham.

     

    Og Michael var så definitivt ikke pedofil. Der finnes bevis. Og masser av det. Dette er familien som saksøkte han i 2003 under et intervju samme år.

     

    http://www.youtube.com/watch?v=Bez7QCXJJV4

     

    Michael gjorde enormt mye for tusener av barn. Han ga syke barn en sjelden positiv opplevelse, ved å la de komme til Neverland å leke seg. I hver eneste by han besøkte under turneene besøkte han barnehjem. Han ga de gaver og kjærlighet, og de fikk en sjanse til å møte idolet sitt. Michael betalte til og med for behandlingen til noen av de. Men han dro ikke med seg hundrevis av kameraer inn dit, han gjorde det ikke for publisiteten. Michael handlet av kjærlighet. Det gjorde han alltid. Samtidig var media for opptatt med å skrive om alt det "forferdelige" og "merkelige" han gjorde. Under hans turné med brødrene i 1984 (Victory tour) samlet han inn millioner av dollar som han ga vekk til barn. Faktisk ga han alt bort til fattige/syke barn. Det samme gjorde han under sin soloturné i 1992 (Dangerous tour). Alle inntektene hans fra den turneen gikk til Heal the World foundation, som han stiftet selv. Det eneste Michael gjorde hele livet var å gi. Av seg selv, og av sin formue.

     

    Og når det gjelder det han sa om: "It's what the whole world should do". Du inkluderer ikke alle fakta her. I samme klipp sa han at gutten sov i senga, og at han sov på gulvet. Men han syntes det var greit at voksen og barn delte seng. Dette kommer av hans kjærlighet, og hans trang til å gi. At verden skal forstå og akseptere dette er ekstremt naivt, men er det ulovlig av den grunn, Alpha?

  3. Hei folkens! Jeg anter det er en del her inne som har youtubechannels, og laster opp gamingvideoer. Jeg er en av de. Siden jeg ikke fant noen tråd for dette emnet, lagde jeg en ny.

     

    Tanken er at vi kan bruke denne tråden til å lære av hverandre, hjelpe hverandre, generere views og subscribers sånn at vi når ut til flest mulig. Tråden er for alle som trenger tips, uavhengig av plattform, sjanger, spill, kjønn og alder!

×
×
  • Opprett ny...