Gå til innhold

ShotgunStalker

Medlemmer
  • Innlegg

    168
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ShotgunStalker

  1. Skyld på piratkopiering du, det gjør at det ikke er lønnsomt å utvikle spill til PC lengre om man ikke har veldig lavt budsjett eller helt sikre anti-piratmetoder. Det siste er det dessverre bare online spill som Starcraft og Wow som har.

    En gang hørte jeg noen si at vis et spill ikke hadde en demo, hadde de "Retten" til å laste de ned ulovlig. Jeg trodde jeg skulle dø av latter...er enig med deg. Piratkopiering er helt feil og gay.

     

    Noen er idioter. Store idioter.

     

     

    Sikkert COD spillere^^

    • Liker 1
  2.  

    Nei, du sa han får det han fortjener.. Alt vi vet nå er at han er fanget av Stark

    familien.

     

    >_> Så du vet det? det var jo det jeg mente...har ikke sett hele serien lol...Husker ikke om Jaime ble fanger it A Game of Thrones eller a Clash of Kings :p

    Men da gjør de jo igenting :) Jaime fortjener litt fangenskap, det var det jeg mente...hva som skjer videre vet jeg ikke, har ikke kommet så lang it serien lol

     

  3. Dette kommer på Steam, som sagt på forumet....noen som skal kjøpe de på steam?

     

    Moderatoretid, spoiler fra bøkene:

     

     

     

    Har lyst å spille multiplayer med noen, bare dere ikke er de sadistiske Lannister(i bøkene er de så evil at det er sykt...heldigvis får Jaime det han fortjener)

     

     

    Så har noen tenk å kjøpe dette, flopp eller ikke?

  4. Jeg starter wow så ser jeg at det er en patch eller noe...det går greit nok men etter et par sekunder står det: "your game installation is damaged. please run repair"

     

    det gjore jeg.....har gjort det flere ganger...sier at det ikk er noen feil..men det kommer opp hver gang så jeg får aldri bli ferdig med patchen

     

     

    sigh -_-

  5. Spiller folk mest hero eller villians? Hvilker servere spiller dere på? Pvp eller Pve? Men det går vel an å kille NPC fiender på PvP server også right?

    Tenkte å lage meg en Joker lignede karakter

     

    Det går vel an med close combat skill`? Vil ikke gjøre magi å sånn -_-

     

    Og hvor får man tak i spilletid? Gjennom nettet?

×
×
  • Opprett ny...