Gå til innhold

Chaos_Niddhogg

Medlemmer
  • Innlegg

    724
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Chaos_Niddhogg

  1. Endelig et Zelda spill med Zelda som helten, men så fikk hin dette? De gjenbruker motor og assets fra Link's Awakening istedenfor å lage noe helt nytt med ny visuell stil til henne? Er noe skuffet der. 
    Er jo glad hun ikke er "Zelda med sverd" og skal ha sin egen unike spillstil som ser noe artig ut men klarer ikke helt å se hvor bra dette blir helt ennå. En litt vannet ut BOTW/TOTK mtp komme seg til målet på kreative måter.

    Altså, misforså meg riktig her. Spillet ser greit ut, men synes prinsessen fortjener mer respekt med helt ny engine og, ikke minst, art style. Gjøre noe skikkelg unikt, men dette ble mer en spin-off.

    Synes ikke PEach fikk respekten hun fortjente heller med Showtime. 

    Greit, da. Er ikke de største og beste utviklerene de bruker her til å melke Switchen, men uansett.

     

    Og det er ingen som seriøst mener dette spillet er "woke". Er bare trollene som trenger oppmerksomheten sin igjen(må ikke dere være så lettlurte!). HAr kun sett folk kjempefornøyde at Zelda endelig er i hovedrollen i serien (teller CDi spillene egentlig? xD) . 

    HAr heldigvis ikke sett trollene "angripe" det siste spillet Nintendo viste frem på Directen....

    • Liker 1
    • Hjerte 1
  2. diskusjon21042024 skrev:
    Chaos_Niddhogg skrev (49 minutter siden):

    Altså... De vil jo selge flest mulig Switch'er før de endelig sender rampelyset mot avtgeren så tror neppe de vil nevne den på noen som helst måte. Men hadde kunne blitt kult med, la oss si, Metroid Prime 4 "also available on Switch" som en artig teaser =D 

     

    Jaja, rykter av 2D Zelda med Zelda i spissen, Donkey Kong osv.. KAN bli artige 40 minutter. Jeg jobber seff til 17, da -_- 

    Det hadde vært kult.

    Nintendo er både og. Switch har problemer med drift og Nintendo har, for å si det mildt, vært lite interessert å høre på kundene. Av den grunn er det provoserende at de fortsetter å pushe syv år gammel maskinvare med åpenbare svakheter.

    Derimot er ikke det NIntendo sin feil, på samme måte man ikke kan skylde på EA, selskapene har et legitimt ansvar til sine aksjonærer, slik systemet er i dag.

    Derfor, kjære kamerater, er det opp til oss å regulere, tvinge dem i kne. Tenk dere spill uten microtransactions, krav om godt gameplay, ingeniørene tilbake ved roret, markedsføringsekspertene sendt tilbake til kontorlandskapet.

    Spill har vel alltid handlet om å tjene penger. Likevel føles det som Bullfrog, EA (before), Lionhead Studios, Bungie (før), Blizzard (før) lagde utrolig gode spill og tjente penger. Spill har blitt dyrere å lage og med det kommer risiko, likevel så oppleves det som at det er grådigheten som rår. At de som styrer ikke bryr seg om spill.

    Nintendo er et siste festningsverk, hvert år slipper de klassikere og minner oss på hva spill var, er, kan være! Med tanke på det er det lettere å svelge noen drift-kameler (og den horrible e-storen).

     

    Bruk elektrorebseapray på joy-consa. Funker som en drøm.
    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
  3. Donkey Kong skrev:
    Chaos_Niddhogg skrev (18 minutter siden):

    De vil jo selge flest mulig Switch'er før de endelig sender rampelyset mot avtgeren så tror neppe de vil nevne den på noen som helst måte.

    Du har nok rett, men tviler på at de taper særlig mye salg av Switch 1 ved å avduke Switch 2 nå. Dem som enda ikke har kjøpt en Switch nå (7 år etter konsollen kom markedet), vil neppe la være å kjøpe en Switch de neste 12 månedene fordi Nintendo har avduket en oppfølger.

    Tror neppe de har lyst til å tape ett eneste salg, jeg. Dessuten hadde nok investorene blitt ildsinte om d haddde gjorte når de har sagt flere ganger det ikke skjer. Så vi for bare kose oss med siste Switch Directen (sannsynlig?) med det vi får =)
    • Innsiktsfullt 1
  4. 15 minutes ago, diskusjon21042024 said:

    Dette.

    Samtidig er det et ørlite håp om at de likevel gir oss en smakebit på neste konsoll ("..one last thing..")

    Altså... De vil jo selge flest mulig Switch'er før de endelig sender rampelyset mot avtgeren så tror neppe de vil nevne den på noen som helst måte. Men hadde kunne blitt kult med, la oss si, Metroid Prime 4 "also available on Switch" som en artig teaser =D 

     

    Jaja, rykter av 2D Zelda med Zelda i spissen, Donkey Kong osv.. KAN bli artige 40 minutter. Jeg jobber seff til 17, da -_- 

    • Liker 1
    • Hjerte 1
  5. Mala skrev:

    Har dessverre ikke kommet i gang med dette enda. Holder fortsatt på meg FF7R og så er det så mye annet surr som skjer IRL. 3 dager med øl og metall neste 😅 MYE bra tilbakemeldinger på spill i hvert fall, så det gledes!

    3 dager med øl og metal er da det beste som finnes =D Men Stellar Blade er på en god andre plass for tiden! Skaul!
  6. Guybrush 3pwood skrev:
    Chaos_Niddhogg skrev (11 timer siden):

    Hele dramaet rundt spillet er bare patetisk. Voksne folk som oppfører seg som om de var i barnehagen kan ta seg en sekk med boller. Det er et spill, det er kunst, det er fantasi ikke den ekte verden. Bare å kose seg!

    Og det nye med at de måtte patche ut "HARD" (R) grafittien til "Crime" på grunn av at noen tar det rasisisk er enda et tegn på at verden er fette gal. 
     

     

    Fikk det med meg. Enkelt sagt: helt på trynet. Viser qt noen folk trenger et liv. Jaja. Spillet er visst her, men jobber sent i dag så blir nok en lang natt xD
    • Innsiktsfullt 1
  7. Dette spillet gleder jeg meg sykt til. Platekompaniet sendte det ut i dag, så håper virkelig jeg kan kose meg etter jobb med det. 
    Jeg visste fra starten jeg skulle ha spillet og demoen forsvarte den tanken raskt og hardt.


    Nå leser ikke jeg anmeldelser fordi splilers, men ser den er på en 82 på Metacritic, som er lovende for salgstallene.

     

    Hele dramaet rundt spillet er bare patetisk. Voksne folk som oppfører seg som om de var i barnehagen kan ta seg en sekk med boller. Det er et spill, det er kunst, det er fantasi ikke den ekte verden. Bare å kose seg!

    • Innsiktsfullt 1
  8. 2 hours ago, rabler said:

    Det stemmer jo forsåvidt med mine observasjoner at de som lener seg litt for lang høyre er noen lettkrenka snøflak da som de lar seg irritere av forsøk på å diskutere litt dypere tema enn "Me kill". 😂

    Kom ikke som en overraskelse du skulle synke til trolling, men det for nå være.

    Men les heller denne:

    https://www.boredpanda.com/japanese-tea-party-tumblr-answer-ginzers/

     

    Må være en av de bedre eksemplene på hvordan folk kan ta litt for feil mens de prøver å få oppmerksomhet på nettet. Japaneren forklarer det selvfølgelig mye bedre enn meg, så les og lær litt selv, kanskje? 😃

  9. 8 minutes ago, rabler said:

    Det virker ikke som du skjønte hva du leste. Det var en godt formulert og godt begrunnet meningsartikkel som ikke på noen måte beskyldte Stray for å være rasistisk, men som på en god måte tok opp problemstillinger man må tenke på når man bruker eksisterende kultur man ikke kjenner.

    De gjorde det for clicks, ikke noe annet. Bra skrevet var den i forhold til mye annet jeg har sett der, men de prøvde for hardt å finne noe de kunne bruke som "rasistisk" for oppmerksomheten/clicks, og det er jo et problem i seg selv. Ja jeg vet hvor bamboohatten stammer fra og vet godt om "The Walled City"

    Det artige er at asiatere ofte blir veldig glade når de ser kulturen sin inspirere andre områder og, ikke minst, media. Asiatisk kultur er og var stort i Cyberpunk verdenen og har ikke hørt mange Japanere syte om det.

    Kanskje uten om de mer konservative av dem, men det for nå være et annet kapittel.

     

    Anyhoot, forfatter prøvde å finne noe å bruke "rasist" kortet på, som er i seg selv lett clickbait.

  10. 5 hours ago, Brother Ursus said:

    Outlaws har i alle fall Disneys nye, obligatoriske Star Wars- klisjéer i orden.

    • Onde hvite menn
    • Girlboss protagonist
    • Morsom LGBT-sidekick
    • Teknisk dyktig "afroamerikansk" sidekick

    Skulle ikke DEI og ESG liksom skape mangfold og få oss *vekk* fra klisjéer? ;)

    Slike sjekklister ødelegger først for de kreative hodene: utviklerene. Nå snakker jeg ikke bare om dette spillet, men generelt. Så visjonen(e) vike delvis eller helt for at spille skal ha plass til disse "reglene". Det er greit at du ikke kan få med alle ideene dine i et spill eller film(director's cuts er ofte bra moro) etc men om du på toppen av det har en liste du må følge så blir det mindre plass for kreativ frihet.

    Og de aller fleste av dagens AAA spill er jo alt for like fra før siden utgivere ikke vil ta store sjanser pga kostnader, som er forståelig, men om utviklere skal ha slike lister så blir de da enda likere og forutsigbare, som mange av dagens filmer er blitt. Er da ikke rart flere ser mot AA og indie spill hvor kreativiteten ennå har lov til å leve.

     

    Når det gjelder dette spillet så er det nok med Disney Star Wars + Ubisoft til at alarmene går av, men så jo på traileren i tilfellet det var noe bra der. Hun hoveddama er jo helt jævlig. Hva hun sier og hvordan hun gjør det får meg til å bruke ordet "cringe" her. Skal jeg spille med henne i, la oss si, 20+ timer vet jeg ikke om jeg hadde orket. Hva hva faen er greia med det håret? xD

    Jaja, for bruke pengene mine på noe jeg faktisk har lyst på.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...