Gå til innhold

EyePatch

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av EyePatch

  1. Syns spill som dette burde holde seg til oppdiktede personer. Litt tåplig av spillutviklerene å legge inn Castro som mål (hvertfall i en så stor spillserie som Call og Duty)

    Virker som dette er for å skape litt mer oppmerksomhet rundt spillet.

     

    Det som er litt skummelt er at det garantert er en del som tror på den fremstillinga som blir presentert i spillet. Noen som er med å lage et spill hvor man er på oppdrag for å drepe Obama fordi man ikke er enig i hans politikk?

  2. Hvordan er submissions i dette spillet kontra UFC: Undisputed? Jeg har det første UFC-spillet til 360, og fant det umulig å fokusere på Brazilian Jiu-Jitsu da jeg aldri maktet å submitte noen.

    Submissions er delt opp i leddlåser og chokes. Du kan sette opp begge typer submissions ved å trykke en knapp, hvor motstanderen din må trykke en annen knapp når han ser du går for submission for å avverge. Dette er henholdsvis X og B på Xbox 360.

     

    Samme knappene gjelder når du har fått satt opp en leddlås. Da er det om å gjøre å trykke X til du har så lite stamina som mulig, for så og vente til du får mer, og så ta i på nytt. Her er det en sammenheng med hvor mye stamina du bruker og tidsrommet mellom hver gang du trykker. Jo raskere du trykker, jo mindre får du for hver stamina, mens om du trykker for sakte får motstanderen bedre sjangse til å forsvare seg ved å trykke B. Går du tom for stamina slipper du submissionen, går han tom må han vente 2 sekund før han kan fortsette å forsvare seg. Hvor langt du er fra å tappe han ser du på hvor røde beinene er rundt det aktuelle leddet.

     

    For chokes er systemet litt annerledes. Det kommer opp en ring på skjermen, og på den ringen er det en usynelig sektor som beveger seg tilfeldig på ringen. Denne kommer frem når man treffer den med venstre stikke, og kalles "the sweet spot." Dette er ment å simulere jakten etter rett grep rundt blodårene. Når du treffer sektoren blir sirkelen mindre, og det begynner å svartne for motstanderen din. Motsatt blir den større og du er på tur å miste grepet.

     

    Man kan også sette opp falske submission attempts, for å lure motstanderen til å bruke krefter. Dette gjør du ved å sette opp en submission, la den gå, og så gå for en annen. Dette skjer med å trykke A på rett tidspunkt på Xbox 360. Dette er jo ganske vanlig i virkligheten, f.eks. triangle choke fra ryggen til omoplata.

  3. Kontrollsystemet er ganske annerledes. Dette spillet har mye bedre flyt i animasjonene og føles derfor bedre slik sett, men strengt talt liker jeg begge, på litt forskjellige måter.

     

    Choke handler vel om å finne det punktet med analogen og holde den der, så når den flytter må du finne den på nytt. Noen submissions er vel med knappe trykking også.

    Men har enda ikke funnet noen veldig gode teknikker for å finne punktet, og holde der ikke minst. Veldig vanskelig, ettersom punktet statig skifter retning.

  4. Jeg oppfatter ikke bakkedelen av spillet som noe mindre givende eller enklere enn siste utgave av UFC. Jeg synes begge har svakheter i dette aspektet. Om jeg trykker en knapp eller roterer ei stikke er forsåvidt likegylding for meg. Men i EA MMA føles det mer naturlig siden det ikke er snakk om å trykke/rotere raskest, men heller konservere energi og utføre handlinger med høyere intensitet over mindre tidsrom. Hvile mens du blokkerer passes fra motstander, for så å avansere selv når du har fått pustet deg opp. Men jeg ser nok muligens poenget ditt når det gjelder å jobbe fra clinch.

  5. Heisann, et lite spørsmål. Har noen funnet ut hvordan chokes fungerer sånn egentlig? Har litt problemer med å lokalisere "the sweet spot." Utrolig morsomt spill så langt. Akkurat fått andre tittel. Men litt slitsomt å være grappler som ikke forstår hvordan chokes fungerer. :cry:

  6. Kommer til å pirate neste call of duty også forresten, så mye kødd som dette selskapet har funnet på i det siste..

    På hvilken måte er Call of Duty relatert til Blizzard Entertainment? Nå driter du på draget.

     

    Mulig jeg gjør det, men har alikevel ikke rumpa åpen som mange andre her.. Har ikke Activision kjøpt Blizzard nå da? Jeg ser bare for meg han der Bobby Kotick (med djevelhorn) som sitter og gnir seg i hendene, mens han tar "all glede ut av dataspill" Jeg regner med at avgjørelser som Blizzard nå tar blir kraftig påvirket av Activision og deres ledelse. Men jeg VET ikke, jeg er ingen ekspert når det kommer til oppkjøp og slikt.. Men jeg vil uansett ikke ut med noen penger som kan ende i lomma til Bobby!

    "Fordi jeg mista garantien på min Opel fordi jeg hadde mekka på motorn selv, så skal jeg stjele en Chevrolet. De eies jo begge av General Motors!" Banalt, men du skjønner poenget mitt. Da kunne du like godt ha fått deg piratdekoder for Canal+, laste ned all musikk utgitt av Universal fra piratebay. Eies jo av Vivendi, som også eier Activision Blizzard. At du piratkopierer er ikke noe jeg har et problem med, men gjør det fordi du ikke har lyst til å betale for spillet, ikke legitimer det med noe den enkelte utvikler ikke kan råde over.
  7. Dette er noe av det mest middelmådige jeg har spilt på lenge. Jeg kunne godt oversett den mindre gode grafikken om resten av innholdet hadde vært godt. Men det er det tross alt ikke. Jeg slo rett og slett av etter 3. løpet mitt. Da hadde jeg fått nok av å få kjeft av kartlesern min, og negative kommentarer etter løp jeg ikke hadde vunnet. "Is this the fastest you can go?" Når svaret er "ja" blir det demotiverende.

  8. Du starter spillet ved å åpne launchern og trykke "play", hvor du blir send til en login-meny hvor du plotter inn kontodetaljene dine. Men dette er forutsatt at du har fått patchet spillet til nyeste. Det er lettere sagt enn gjort med den der libtorrent-klienten som er innebygget i launcheren.

     

    Jeg har lasta opp patchene til deg: megaupload.com/?d=3NY5KET7

     

    Ca. 400-500mb. Du bare extracter dem til "patches"-mappa i installasjonsmappa. Så starter du launchern, så patcher han fra dem.

     

    Håper det hjelper.

×
×
  • Opprett ny...