Gå til innhold

SoapMacTavish

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SoapMacTavish

  1.  

    Originale Xbox-kontrolleren er helt grei å holde i for min del, null problemer med størrelsen på den heller, men at den fungerer til fps? Det er ingen kontroller som fungerer til FPS, det blir som å si at en kløyvøks fungerer greit som skrutrekker.

     

     

    Saklig. Du nevner i linjen over dette at det er snakk om personlige preferanser, tror du burde dra denne avsluttingen din under samme kam også. Du vet at flere verdensmesterkap i kjente FPS-spill foregår på konsoll? Og ja, MED kontroller. Det må jo være noe med det som fungerer? Jeg har hundrevis av timer med FPS-spill på 360, ps3 og ps4, det er ikke overlegent mus og tastatur, men det fungerer.

     

    Her er hvorfor jeg mener det fungerer. Alle som spiller mot hverandre på konsoll spiller med håndkontroller, det er likt for alle. Hadde du fått sporet en PC-Gamer inn på samme server, så hadde han lett vunnet over de med håndkontrollere. Det var også en av grunnene til at Microsoft valgte å IKKE kjøre Games For Windows Live på felles spillservere som de med en XBox og/eller XBox360. En middels god på PC vant lett over en meget god Konsoll-gamer, dette pga. kontrollsystemene.

  2. Vita er i dag et dårlig produkt av Sony. Kjøpte en på utgivelse og spilte Uncharted:Golden Abyss. Kongespill og Vita funksjonene ga spillet noe ekstra som var savnet når jeg spilte Uncharted 3 etterpå. (finsikte med bevegelsessensor). Dessverre så har Sony valgt å markedsføre Vita som en supplerende konsoll til PS3. Det vil si at de kule spillene som kommer til Vita, også er på PS3, der de også er bedre. Jeg har en PS3 til å spille PS3 spill, og jeg kjøpte en Vita til å spille Vita spill på. Jeg er ikke veldig interessert i å ta med meg spillene slik som Sony mener jeg har veldig lyst til. Det Vita trenger er gode eksklusive spill som gir noe eget og unikt. De trenger ikke en VIta versjon av neste God of War, det trenger et eget GOW spill, med unik historie og opplevelser. Drømmen min er et inFamous spill eller fallout versjon til Vita. Vita med Android.....not happening.

     

    Digger Vitaen min og koser meg stort med de spillene er laget for Vita, som du nevner Golden Abbys, men de spillene som får sånn versjoner på vita og ps3 styrer jeg ikke unna så lett. Ta R&C:Q-Force, det kjøpte jeg ene og alene for å ha et spill på Vitaen min. PS3 versjonen driter jeg glatt i.

     

    Vita mangler et par ting for å være et fullgodt underholdingssystem, NetFlix og YouTube som resten av verden har fått, men ikke oss nordmenn. Det er to eksempler, og en helt åpen mulighet til å cross-play uansett spill om man vil det, ikke sånn som det er begrenset til ps1 og minis.

     

    -Soap-

    • Liker 1
  3. Hadde vi bare hatt det amerikanske utvalget på PS3 så.

     

    gå til www.unblock-us.com og registrer deg, koster mellom 24 og 30 kroner i mnd, alt etter dollarkursen. Da har du det amerikanske, franske, canadiske og en til som jeg ikke husker. Det som og kan være lønnsomt, som jeg har gjort fra dag en, er at du avslutter din betaling til Norske NetFlix, legger inn den amerikanske DNS på din PC, går på NetFlix, (da er du på den amerikanske), da får du NetFlix til 35-40 kroner i mnd i stedet for 79,-

     

    -Soap-

  4. Har mange gode minner fra dette systemet selv. Kjøpte Alex Kidd da det ble tilgjengelig på PS-Store her litt tidligere. Tok meg 38 minutter å runde spillet da, så jeg har det i fingrene enda etter så mange år. Har forresten det originale 8-bit MasterSystem som avbildet liggende i et skap fult funksjonabelt.

     

    Master system er jo egentlig et overklokket 4-bit system, men det fungerer og jeg har null forhold til Nintendo, og kommer aldri til å få det heller, så jeg er å blir en SEGA-fanboy.

     

    Sitat RadJostein:

    "Som dere hører på showet hadde jeg Master System II. Prøver nå å få tak i den første modellen istedet siden den ser mye kulere ut etter min mening, selv om Alex Kidd ikke er innebygget i den modellen."

     

    Tenker du da på den modellen som kom før de "overklokket" den til 8-bit eller tenker du på den som er i Header-bildet? For det er den jeg har, og den har AlexKidd innebygd. SEAG SG-1000 som er forgjengeren til mastersystem og som MasterSystem er basert på hadde ikke AlexKidd inkludert i maskinen.

  5. 200 lesere fikk brettpakker til PC og PS3.

    Les hele saken

     

     

    Hei. Ser det er mulig å laste ned map pakken på shoppen ipå min USA konto, virker dette i det norske spillet da?

     

    Mvh.

    Nei det vil ikke fungere. Du må ha DLC til modern warfare2 fra EU på en disk i fra EU. Dette testa jeg i går, så det kan jeg personlig bekrefte.

     

    har 30 spenn på en av profilene på ps3, men den spiller jeg ikke cod på. om jeg kjøper map packen på profilen som ikke spiller cod på, får jeg alikevel map packen på den andre også automatisk?! eller må jeg kjøpe pakken på brukeren jeg spiller cod på?

     

    Du kan laste ned fra hvilken som helst konto på din konsoll for og så spille innholdet på din vanlige konto. Dette er vanlig for de som deler sin konto med kompiser så de deler på nedlastet innhold i fra PSN.

×
×
  • Opprett ny...