Gå til innhold

lolage

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lolage

  1. fra 80-85 gikk fort, over 2 dager ca, med skole etc i tillegg.

     

    geare opp gikk også fort, lett med raske instance køer som healer.

     

    gikk raskt til jeg fikk alt gear jeg ville ha i Heroics, så d var ikke grunn til å gjøre dem utenom daily Herioc som ga "spesielle" poeng der man kjøper bedre gear.

     

    raid var gøy, fikk tilbake Black temple/sunwell følelsen når det gjelder mana, noe jeg elsker.

     

    enkelte bosser tok et par kvelder å få ned, og noen tok bare et par wipes, så falt de om uten at vi egentlig forstod hva som skjedde.

    så det ble lite å gjøre utenom raids, så jeg levela like gjerne opp en av de 9 resterende level 80 chars jeg hadde på serveren (ja, nolife).

     

    ble kraftig irritert når jeg traff 85 for andre gang å så herioc kø for dps... alt fra 20-40 minutters ventetid....

     

    i tillegg kom flamewar (når folk skriker å sutrer på andre folk etter en wipe selv om det ikke nødvendigvis er personens feil)

    folk som stikker fra gruppen uten grunn og mening.

     

    fant megself sittende som siste person i instance etter at det hadde totalt vært innom 15 folk i gruppa opp til flere ganger..

     

    gikk opp et lys... "hvorfor gidder jeg sløse tid på dette hvis ingen bryr seg om andre spillere i spillet?"

     

    det ble dråpen.... wow "community" er en haug med idioter som ikke vet forskjellen på høyre og venstre...

     

    så jeg la driten på hylla for godt.

  2. Jaja, eg hadde planar om å kjøpe Starcraft 2 på eit eller anna tidspunkt, men no veit eg snart ikkje om eg tør. Kanskje eg på eit eller anna vis gjer noko som irriterar Blizzard, og før eg veit ordet av det, har eg ein torpedo på døra.

     

    EDIT: No er kanskje ikkje dette det aller verste, då, det er forsovidt greit at dei vil hindre folk i å jukse i fleirspelar. Men det har gått for langt når dei utan advarsel stenger folk ute for å jukse i einspelar. Dette er ein urimeleg regel, i tillegg til at den truleg berre står i EULAen, som ingen les, og er av svært tvilsam juridisk verdi. Mi meining er at EULAar ikkje kan vere juridisk bindande:

    1. Folk les ikkje, og kan dermed ikkje samtykke i det som står der. Det er eigentleg urimeleg å forvente at folk skal gjere det òg, sidan EULAar ikkje kan forhandlast, er lange og skrivne på eit lite tilgjengeleg språk (legalese), og blir gitt på ein "take it or leave it"-basis ETTER at produktet er kjøpt.

    2. DERSOM nokon hadde lest og forstått det som stod i EULAen, ville dei aldri i verda gått med på det som stod der. Dersom dei gjorde det, ville dei truleg ikkje ha vore mentalt kompetente til å inngå juridisk bindande kontrakter.

     

    Ok, dette vart ei lita avsporing. Eg likar ikkje EULAar. Og eg synest Blizzard tidvis tek litt hardt i.

     

    Kay

     

    1. rimelig sikker på at du må velge "godtar" når du skal installere spillet, så hvis du ikke leser det, synd for deg om du ikke følger reglene, det er hele grunnen til at man har "godtar" "godtar ikke" når du skal installere et spill. "take it or leave it" det har du helt rett i, og det har de pokker meg rett til også som utviklere av spillet.

     

    hvorfor enspillerdel er like viktig som flerspillerdel når det gjelder juksing, der har du achievement points (ferdighetspoeng om du vil), og achievement points betyr like mye konkurransemessig som en "rated match" mellom 2 spillere over nettet for enkelte personer, og det skal bevares.

     

    har ikke sett en eneste jukser så langt i flerspillerdelen, og jeg syns ikke du skal la være å kjøpe et spill pga den patetiske unnskyldningen du gir der du overdramatiserer så utrolig, slutt med tullet ditt.

×
×
  • Opprett ny...