Gå til innhold

superfuru_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av superfuru_InnleggNO

  1. takker, har ikke sett den. men han som ringte inn fikk ikke akkurat kommet serlig mye til ordet....

     

    liker denne filmen. Framtiden ser mørk ut med tanke på drm og drm sine planer. om 20 år ser det faktisk ut som om dama må vente til jeg kommer hjem fra jobb før hun kan starte vaskemaskin eller microbølgovnen;D hehe... (eller motsatt)

     

    jeg har kjørt linux noen år nå og kommer nok ikke gå over til windows igjen.

    se denne filmen:

     

    thrusted computing

     

    PS:

    han fyrn som snakka om apple i den filmen du linket til.

    viste du at linux gir det langt mer frihet med dine apple produkter.

    linux kan man out of the box plugge ipod til flere maskiner og flytte musikk til og fra den akkurat som en usb penn.

     

    jeg betaler 99,- i månen for wimp. skal jeg ta musikken med meg ut fra stua og inn i bilen eller over på ipoden må jeg betale mer! går jeg på piratebay må jeg ikke betale en krone

     

    Edit: bruker ikke mp3 lengere av denne grunn.. men det irriterer meg grenseløst!

  2. Jeg har gitt opp!

    Da jeg leste ondt skal med ondt fordrives artikkelen tenke jeg at ikke fan om jeg gidder komentere denne. Det er ikke noe point! ok så en eller annen leser hva jeg mener men jeg når aldri fram til ubisoft eller klare forandre demmes mening.

     

    Skribenten (forfatter høres for fint ut!!!) skrev blandt annet at kopi sperrer ga dem som laget crackene mer hodebry og problemer..

     

    Problemet er uansett hva ubisoft og EA mener at dem må bruke kreativiteten sin på å lage bedre spill og drite i kopi sperrer!!!

    JA drite i kopisperrer!!

     

    Jeg liker og kjøpe spill lovlig... og ja jeg har en samling på sikkert 100 spill.

    jeg er nesten 30 år og jeg har vært med på hele spill rushet fra c64 til i dag.

     

    Tillitt går begge veier, for og få noen til og ha tillitt til deg må du ha tillit til dem! dette er psykologi og noe som er udiskuterbart!

     

    I dag blir man behandlet som kriminell om man gjør det på den lovlige måten, bare for noen uker siden fikk jeg i oppgave og installere office 2007 på samtlige maskiner i bedriften jeg jobber. Pga en ganske innviklet registrerigsprosess brukte jeg flere dager på dette (stor bedrift) Hjemme brukte jeg bare noen minutter på å installere open office!! hadde jeg installert en cracket version av office 2007 med wma crack hadde jeg brukt like kort tid! men skal man gjøre det på den "rette" måten blir man straffet!

     

    Utviklere av spill og programmer burde slutte bruke penger på kopisperrer osv!

    Heller bruke penger på og levere et BRA produkt!

     

    Hos EA og ubisoft sitter det kansje 500 sjeler og prøver finne på en måte det ikke går og crake spillet demmes.. bare noen timer etter det slippes sitter det flere tusen personer og prøver og cracke det! disse menneskene er minst like smarte og gjør det på et grunnlag som er langt kraftigere en en lønnslipp nemmelig frivillig!!!!!

    Dem spiller ikke spillene sjøl men bare cracker dem fordi dem synes det er gøy!!!

    Men dem eksisterer fordi spill industrien fortsatt tror dem kan slå dem!

     

    Dette er en kamp dem kommer tape! dem er out gunned og out numbered! dem kan ikke fjerne muligheten og spille et spill på mer en 1 pc uten og "gimpe" spillet eller lage online spill! (selv online spill er det folk som spiller på private servere da uten og bli forstyrret av andre spillere... dette er ikke vanskelig og gjøre men krever mer en 1 pc!)

     

    kjære ubisoft og EA... bruk pengene deres på og lage bedre spill og skip hele kopi beskyttelsen! jo mer dere prøver, jo mer motsand får dere! det er som kvikksand! legg dere på rygg og flyt! og håp at folk ønsker og drege dere opp fordi dere har så store fine pupper og ikke fortjener synke ned i sanden!

     

    (ok jeg er dritings og burde ikke skrive mer!)

     

     

    MEn spill industrien kjemper en kamp dem ikke kan vinne!!

    dem burde revurdere sin strategi (spill litt gamle klassikere som total annilation og baldursgate... lage bra spill gi en tilleggs mulighet med og kjøpe det slikt som battle.net osv eller saste på BRA (BRA!!!!!!!) coop muligheter om man kjøper det!

     

     

    KOPI beskyttelser funker ikke! INNSE DET! dem som craker spillene er ikke dem som spiller det! slaget er tapt! vær så snill og snu skuta før pc markedet er dødt! og vennligst ta en titt på piratebay før dere legger pc markedet dødt! både xbox, ps3 og WII er det chipper til som man ikke engang trenger bruke en lodde bolt for og installere!!!!!

     

     

     

    GI OSS BRA SPILL!!!! så kjøper folk dem om dem har RÅ! OM IKKE ER SPILLENE FOR DYRE!

    DERE TAPER BARE KUNDER PÅ OG SERVERE DÅRLIGE SPILL! og DLC TIL MASS EFFECT OG DRAGON AGE SUGER!!! det er ikke verd pengene og ikke godt nok!

×
×
  • Opprett ny...