Gå til innhold

zeronz

Medlemmer
  • Innlegg

    51
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zeronz

  1. jeg kan gi deg flere gode eksempler på hvor dårlig posten behandler sine kunder og hvor lange tid det kan ta å levere noe.

     

    her er heller ett eks. på hvor bra utenlandsefirmaer er:

    Fedex leverte noen fra USA på 2 og en halv virkedag. Pakken kostet meg 700 kroner å sende. Når jeg fikk denne pakken skulle den sendes med "Posten over natt" fra Gjøvik til Bergen. Dette kostet med over 900 kroner! Jeg synes det er ganske latterlig at jeg betalte mindre for å få denne pakken halvveis rundt jorden enn bare ett lite stykke i Norge.

  2. Til å begynne med burte Posten få bedre kundeservice som kan gi ordentlig og greie svar. Jeg vil også sette pris på om de vet hva de driver med. Jeg driver i dag en nettbutikk og har opplevert at Posten er en veldig vanskelig ”partner”. Spesielt den siste tiden, hva som har skjedd er fortsatt uklart og jeg har vært i kontakt med dem en rekke ganger.

     

    Senest 15. februar ble det sendt pakker som de greie å få problemer med. Selv mener de det ikke ble sendt EDImelding, dette vet jeg ble gjort. Kunder avbestilte derfor pakker som skulle ha kommet frem enten på fredag eller lørdag.

     

    Mitt største problem var med pakker som skulle til Melodi Grand Prix i Alta. Disse pakkene ble sendt til Bergen. Hvordan kan du forklare at en pakken blir sendt til Bergen i stede for Alta?? Jeg kan forså små feil som Kristiansand vs. Kristiansund, men i slike tilfeller etter man tross alt også en N eller S bak navnet.

     

    Jeg tapte mye penger på at varene aldri kom frem til Alta, og har satt en person på saken for å finne ut hvordan vi skal få disse pengen tilbake. Ellers ser det ut til at det er få som har myndighet inn på Posten, skal man ha ta i en som kan gjøre noe med saken er dette nesten umulig… man blir bare satt over til en annen som heller ikke kan gjøre noe.

  3. har i grunnen ikke skrevet noe ønskeliste ennå, burde vel gjøre det.

    noe jeg alltid ønsker meg:

    -penger

    -ny og kraftigere pc

    -nye høytalere

    -ny mobil (dette får jeg)

    -masse gadgets

     

    fikk tips av en venn, om gavekort hos hekta.no. Disse ska legges til når du handler og du får avslag, ettersom jeg vet virker alle fortsatt (noen kan bare bruker til kjøp av enklte produkter) :p

     

    Russ KR80,00 russ2006

    1. desember KR65,00 dag1

    2. desember KR16,00 ledglass

    4. desember KR68,00 skylight

    8. desember KR15,00 juleparty

    Drikkespill KR77,00 drikkespill

  4. Philips 64kb-128kb Wearable Key Rings

    Pixel 1.3

     

    Dette var ingen god idee, kvaliteten er alt for lav. Veldig fint at den er saa liten men problemmet er kvaliteten. Prisen er heller ikke noe aa skryte av, jeg brukte rundt 1000 kroner paa en lite tingen.

     

    Det er som er fint med den er at du kan stikke den rett inn i pcen og du kan lagre veldig mange bilder.

     

    Provde aa finne et bildene av den men fant ikke paa nettet og har et problem med aa ta bilde av kameraet siden det er det eneste jeg har...

  5. Slutter meg til det! Hater vinteren, selv om slalom kan være moro nok.

     

    Nei, Florida er stedet om vinteren... :(

    ja haaper vi drar til Florida...litt usikker om skal ditt eller ikke...

    men det blir Florida, Alabama eller noe lignende ;)

     

    sommer og sol :thumbs:

  6. Driver et ungdom/student nettsted med en god del besokenede.

    Jeg har tenkt å lage et nettverk av gode ungdoms/student nettsteder. Og lurte på om det var noen som ville være med. Det vil si at alle har et lite banner med linker til alle de andre sidene. Dette vil gjore at personer kjenter igjen navnet og dermed vil de besoke deres nettsted frem for andres. Nettsted "bør" ha over 30000 besøkende i måneden. Det vil ikke si at nettsteder som er god og ennaa ikke har mange bosokende kan bli med.

    Kanskje det er litt mye og spørre.. :thumbs:

     

    Ta kontakt for mer info

     

    Det vil bli noe lignende til ITpro - technett og Datanett

    :xmas:

  7. bruker selv Tradedoubler og er fornoyd, det som er problemmet er at mange av programmen du kan soke paa betaler veldig daarlig likevel om du er et passe stort nettsted. :dontgetit:

    og mange av programmene kommer og gaar veldig fort de bruker det bare som et sted aa blir kjent og saa gaar de igjen nesten uten og si hadde.

    har vart men paa sidene siden 1999 og vet godt hvordan alt virker..
    :ermm:
    er det noe du lurer paa ta kontakt..
×
×
  • Opprett ny...