Gå til innhold

[email protected]

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av [email protected]

  1. står slik hos meg også , men holder håpet oppe enda , de blir sikkert sendt ut straks og da er det laste bil over natta også blir de sendt videre til dit dem skal i morgen tidlig

    Har stått det hos meg også siden i går klokken 14:45. Ringe Komplett nå og det var visst pga at de ikke har sendt de ut enda. Dette for å stoppe pakkene som skulle sendes til de som forhåndsbestilte etter Juli, og at de istede blir sendt til de som var tidlig ut. Dessverre går dette utover alle oss som bestilte tidlig:(

     

    Han regnet likevel med at jeg ville ha min levert i morgen.

  2.  

     

    Hva er det som skjer hos Komplett? Høres jo helt forbanna mongo ut at assap2 da ikke får sin konsoll til slippdagen :hmm:

     

    @ assap: Når du bestilte din, var vel prisen helt annen. Måtte du legge inn ny bestilling på PS3 for å så dagens pris? I så tilfelle, kan det da ha hendt at du ble nedprioritert av systemet?

     

     

    Komplett pleier jo å sende ut produkter i god tid før lansering. Ofte er det snakk om en uke eller mer.

    Min teori er at Komplett nå blir straffet for dette ved at leverandøren holder igjen. At de ikke skulle få inn maskiner, spill og tilbehør samtidig med de andre butikkene må jo ha en årsak...

  3. Får uansett ikke brukt konsollen på fredag, så egentlig ingen krise for min del. Men irriterende at de absolutt skal tviholde forsendelsen til siste dag. Hvordan er Postnord på levering?

    Får uansett ikke brukt konsollen på fredag, så egentlig ingen krise for min del. Men irriterende at de absolutt skal tviholde forsendelsen til siste dag. Hvordan er Postnord på levering?

    Har bestilt en del fra de tidligere og får som regel varen dagen etter. Det står de bruker PostNord, men det er Tollpost som kjører ut hvertfall til Østlandet, og de er kjappe.

  4.  

     

    Ringte nettopp Komplett, han jeg snakket med hos kundeservice sa at de hadde fått inn meget få konsoller, dette må da bety at de har de på lager eller kunne han vel ikke ha sagt det, utrolig skuffet er jeg ihvertfall, trodde det å legge inn en forhåndsbestilling den 18 mai ville holde til å få en konsoll.

     

    Men det verste er allikevel at de ikke kan si ifra når slike ting skjer. Dette har de garantert visst om en stund nå, og da kunne de sendt ut en mail eller ringt og sagt ifra til sine kunder.

     

    Som sagt står min fortsatt til utsendelse i morgen, så har ett lite håp enda :)

  5. Nå er jeg frustrert, bestilte en PS4 fra Komplett den 18 mai, på orderen har det stått helt til i går kveld at forventet sendingdato er 28-11-2013, sjekket nettopp ordren og forventet sendingdato er flyttet til 01-16- 2014, kan da ikke være mulig hvis en som har forhåndsbestilt så tidlig ikke skal få konsollen sin

     

    Allerede sendt en mail og ringer Komplett, så snart jeg har tid..dette kan bare ikke skje. :(

     

    Bestilte den 15. mai fra Komplett. Min står fortsatt på sendingsdato 28.11. Ringte Komplett i går for å sjekke hvorfor de ikke allerede har sendt ut maskinene, slik andre nettbutikker nå har gjort. De fortalte at de ikke har fått inn konsollene enda, og at de ikke fikk de før den 28.11. Synes dette høres merkelig ut da alle andre forhandlere allerede har fått maskiner.

     

    Jeg bestilte også en ekstra Dual Schock 4 og Killzone. Nå står det at Dual Shock ikke blir sendt før 16. jan og Killzone er reservert fra lager.

  6. Har hvertfall vanskelig for å tro at de store kjedene kutter ut Xbox 360. Hvertfall her jeg bor (Jessheim) så har de dobbelt så mye Xbox spill, kontra Playstation spill. Dette gjelder både Elkjøp, Expert, Spaceworld og Gamestop. Det er generelt mye større utvalg av 360 spill, og virker også som de har de mest fremtredene hyllene med spill.

  7. Heisann!

     

    Etter mye om og men ble det endelig kjøp av PS3 på meg også, mye takket være GOW 3 og Heavy Rain.

    Kjøpte Xbox 360 og Wii på release og har frem til nå ikke følt noe særlig behov for PS3...men som sagt, følte nå tiden av inne.

     

    Plukket med meg Little big planet sammen med PS3`n og må si det spillet tok meg på senga. I starten virket det som verdens barnsligste spill alla Viva Pinata, men har etterhvert brukt mangfoldige timer på dette geniale spillet.

     

    Er passe fornøyd med min nye maskin så langt. Har tidligere vært skeptisk til dette grafikkstkrytet, men tok ikke lang tid før jeg så ett aldri så lite grafikkløft fra Xbox 360 ved å teste demoer av spillene Uncharted 2 og Killzone. Ikke noe revulosjonerende forskjell, men synes alikevel det er hakket vassere. Vil også påpeke at dette absolutt ikke var grunnen til å kjøp av maskinen, da det ene og alene handler om de ekslusive titlene. Online systemet derimot virker ikke til å være i nærheten av Xbox Live. På Xboxen virker alt så mye mer interegret og raskt.

     

    Uansett er mitt poeng at på Xbox forumet har vi en egen tråd med "gamertags" for alle oss som spiller på Xbox Live. Prøvde å lete litt rundt, men fant ingen lignende tråd på dette forumet??

     

    Har lite venner til nå så håper det er noen her inne som kan legges til. Mitt gamertag er Heffa83

×
×
  • Opprett ny...