Gå til innhold

elculogrande

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av elculogrande

  1. Begge deler er like irriterende. Da er vi tilbake til idéen om at når man har kjøpt et spill på utgivelsesdato, så bør alt på disken være mulig å bruke uten å betale mer. Det vil i teorien si at til de fem hovedvåpnene i spillet (etter rask, halvsløv hoderegning) så finnes det våpenskins til 6000 ms points låst på disken. Det er en desperat form for melking og rett og slett jævlig frekt.

  2. Første bossen døde jeg på et par ganger før jeg fant ut at granater og bazooka var veien å gå. Andre bossen (damen) tok jeg med typhoon hver gang hun angrep - død på første forsøk uten å miste liv. Tredje gikk ned med en flashbang og seks granater fra granatkasteren, også uten å miste liv. Den fjerde var det bare mye løping med, men hun røk også med på første forsøk. Alt dette skjedde på den vanskeligste innstillingen. Poenget er ikke å skryte men å kritisere idéen om at bossene er for vanskelige. Blir det enklere enn dette, er det svært liten vits i å spille i det hele tatt.

  3. Det er bare amerikanere som ikke klarer å gjøre noe uten å holde en tale først, noe som dessverre ser ut til å brer seg. Taler er dødtid som bruker opp X antall minutter av mitt liv som jeg kunne ha brukt på å lemleste NPCer i stedet (eller spise mat i finere selskaper). Fellesnevneren er i hvertfall at taler rett og slett aldri gjør situasjonen noe bedre. Skip-knappen burde vært lovpålagt.

  4. Jeg håper hjemmeelektronikken vil fortsette å være i moduler. Om alt dette inngår i ett kabinett er bare bra, men å ha alt samlet i f.eks. TVen uten muligheten til å ta ut de forskjellige modulene er tull. Får man da RRoD eller tilsvarende på et av apparatene, må alt til reparasjon samtidig og vips er man tilbake til 1800-tallet når det gjelder husets underholdning. Jeg husker hvor forbannet omgangskretsen min var da nettverkskort og lydkort ble del av hovedkortet. Slikt gjør bare hardware-feil ekstra irriterende.

     

    PS. Kortere spill er ingen bonus.

  5. Jeg husker at sluttbossen i NG2 holdt på å få det til å klikke for meg totalt, men dø skulle han. Det er det eneste Ninja Gaiden-spillet jeg har vært borti, men jeg ser på å runde det som en manndomsprøve. Så har det den detaljen på tittelskjermen med den rå ambiente lyden og alle sverdene plantet i bakken i tåken.. Dritstilig! Jeg gleder meg som en unge til treeren, selv om jeg skulle helst se at de opprettholdt vanskelighetsgraden. Det er ikke mange spill jeg har vært like stolt over meg selv for å runde som det NG2 klarte.

  6. Kinect er artig, men det er likevel litt tiltak å flytte bord og sofa hver gang jeg skal late som jeg er sprek. Nå mangler vi bare ordentlig 3D-hologram-TV, så har vi underholdningen fra The Island midt i stuen.

     

    http://worstproductplacement.com/image.php?title=The%20Island&description=The%20Island%20Xbox%20Product%20Placement&url=uploads/2009/11/island_product_placement_2.jpg

     

    Forøvrig føler jeg at jeg er litt for gammel til å bry meg om disse avatar-greiene. Fett for fjortiser.

  7. Jeg har vel kjøpt ca. 100 spill til Xboxen. Nå må jeg kjøpe ny hylle snart. Jeg har benyttet meg av piratkopier på PC i alle år, men ettersom alderen kommer, så synker dette behovet. Det har ikke så mye med samvittighet å gjøre, men snarere at jeg ikke gidder å stresse med manglende patcher og bugs etter dårlig piratkopiering, samt begrensing av funksjoner og tjenester knyttet til produktet. Det er like godt å ha noe som virker med en gang. Dessuten tjener folk flest penger, og så lenge man tilbringer tiden sin på spilling, hvorfor ikke bruke penger på det også? Jeg kjøpte meg fiskestang også en gang i tiden, men de pengene har jeg fått mye mindre valuta for enn de jeg har brukt på spill... med visse unntak.

×
×
  • Opprett ny...