Gå til innhold

johnmarston

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av johnmarston

  1. http://thegamingliberty.com/index.php/2009/11/10/tgl-exclusive-interview-reveals-possible-bully-sequel/

     

    Et nytt Bully spill hadde vært knall! Storkoste meg med Scholarship Edition(?) på Xbox 360, og skulle gjerne hatt mer - gjerne i GTA IV motoren. :)

     

    bully aka canis canem edit er nok et av de aller mest undervurderte spillene, i alle fall i følge salgstall, jeg kjøpte det til ps2 når det kom ut i 2007, og er definitivt et av de spillene jeg har fått mest for pengene av. en oppfølger, som det blir antydet til ville vært fantastisk. vet dette er en gammel tråd, men jeg lette etter noen bully tråder, så tenkte jeg ville dele min kjærlighet til bully med noen andre bully fans. grafikken var jo ikke akkurat noe å skryte av, men stemmeskuespillerne var flinke, og historien var interessant og original, et nytt sandbox spill satt i skolegården kan jo ikke slå feil!

  2. Dette er ikke stedet for den - i dette tilfellet - fullstendig uinteressante PS3 vs Xbox 360 vs hva som helst annet-diskusjonen; lag en egen tråd om dere ønsker å diskutere det. Her handler det om Red Dead Redemption og ikke rene spekulasjoner om plattformforskjeller de færreste her har noe som helst grunnlag for å uttale seg om.

     

    Sånn. Nå kan dere glede dere til spillet igjen i stedet.

     

    må si at denne kommentaren var ganske så upassende, jeg syns nok at spekulasjoner i hvordan kvaliteten på spill på ulike konsoller blir er like aktuelt som noe annet, når en skal diskutere spill skal en også diskutere konsollen spillene skal lanseres på.

  3. dette blir helt fantastisk. når det gjelder western tema i spill, så må jeg si at sandbox spillet gun var svært undervurdert, og som sagt i artikkelen overfor så får endelig westernsjangeren dybden den fortjener. gun hadde et voldsomt potenisiale, men føltes litt som hastverksarbeid på visse områder. for eks. når det gjaldt ting å gjøre etter at oppdragene var fullført, dessuten var spillverdenen svært liten i forhold til hva red dead redemption ser ut til å bli, det blir fantastisk å kunne ri eller ta tog gjennnom forskjellige miljø med snø, ørken, oaser og små spøkelsebyer. dette må spilles på playstation 3 mener nå jeg, blir litt frustert å høre på snørrvalper som maser om at visse spill ikke kommer til PC osv. jeg sier heller at dere burde ta dere råd til en konsoll (PS3 helst pga. utdatert grafikkkort på xbox360'n) og en tv, herregud heller, det får snart holde med denne PC-hypingen deres. voksenspill skal spilles på voksenmaskiner. jeg sier ikke at PC er ubrukelige, tvert i mot er det mye glede i en pc, men i dette tilfellet, og i diverse andre rockstar games produkter, som blant annet GTA seriene, så må de spilles på en sony spillmaskin. legendariske gta vice city, og gta IV serien må spilles på en playstation maskin for at jeg skal få dekket min nostalgi. for det første er playstation kontrollen en av de bedre som noen gang er produsert til en spillkonsoll. xbox kontrollen er vanskelig å bruke, og trenger mye tilvenning. men i alle fall red dead redemption gir meg kriblefølelser uten like, det virker utifra trailerne og informasjoner fra diverse artikler som at rockstar games kommer til å gjøre en kule her.

×
×
  • Opprett ny...