Gå til innhold

AbnormalFetus

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AbnormalFetus

  1. Er det laget eller lages det for tiden nye spill i samme sjanger som Grim Fandango og Monkey Island?

     

    Jeg synes first person shooters som CoD, Crysis osv. er kjedelige og uinteressante. Sportsspill likeså. Jeg vil ha spill som får meg til å le og føle med hovedpersonene i handlingen. Grim Fandango er virkelig tidenes beste spill i så måte.

     

     

    Tim Schafer er nevnt her og hvis det ikke trenger å være Point and Click så vill jeg på det varmeste anbefale Psychonauts. Et helt fantastisk morsomt og rart spill. http://www.psychonauts.com/

    Ellers har mye bra vært nevnt her. Slenger meg på de som mener den "nye" oppussede versjone av Monkey Island må prøves.

  2. http://twitter.com/#!/notch/statuses/126196998826242048

     

    @notch Markus Persson We won the interim injunction! We can keep using the name "Scrolls". ZeniMax/Bethesda can still appeal the ruling, but I'm very happy. :D

    Fin link, men det er jo akkurat denne avgjørelsen denne artikkelen og tråden handler om.

     

    Kjenner jeg blir litt matt av Notch-tilbederne her inne. Må være omtrent samme type menighet som tilba Bill Gates i sin tid - før han plutselig ble den store stygge ulven.

     

    Næringsliv og bedriftspolitikk er hakket mer avansert enn hva man opplever på ungdomsskole/videregående-nivå. Man har interesser å beskytte, og ved å ikke beskytte de gir man implisitt alle tilgang til å benytte seg av navn etc. Hadde ikke Bethesda reagert NÅ hadde de ikke hatt noe de skulle sagt hvis noen senere ville kalt et spill "Scrolls of the Elder: Skirym" (et eksempel).

     

    Er det noen som fortsatt mener at Bethesda bare skal sitte på sine små rumpeballer og se at andre fritt forsyner seg av en etablert serie?

     

    Jeg påstår ikke at alle Notch-undersåtter går på ungdomsskole/videregående, men det kan til tider virke som det.

     

    Må si meg helt enig her. Dessverre er det slik internett diskusjon fungerer. Du må ta en side. I dette tilfelle hander de ikke om den lille snille mot den store stygge ulven selv om mange tror det er slik det fungerer. Bethesda må søke å beskytte varemerke sitt ellers mister de retten til å holde det. Varemerkeholderen må aktivt beskytte det eller gi det opp. Jeg er sikker på at verken Mojang eller Bethesda er spesielt formøyd med denne situasjonen.

    Skjønner godt at Bethesdas PR-mann ikke liker en rettsak mot spillsamfunnets favorittindie. Har derimot null respekt for at Bethesda tilsynelatende tar en Langdell.

    Dette er poenget men helt feil formulert. Hvis ikke Bethesda hadde reagert og bare latt Mojangs søknad gå gjennom så er det Mojang som kunne tatt en Langdell overfor Bethesda. Og selv om det er usansynlig at dette hadde skjedd så kan selvsagt ikke Bethesda ta den risken. Selv om Notch har vært god til å spille offer rollen i dette på twitter betyr ikke det at Bethesda ikke har en god grunn til å gjøre dette. Den virklige verden er ikke svart / hvit. Og du kan ikke avgjøre internasjonale varemerke tvister med en Quake deathmatch.

  3. Hmm. Jeg var igrunn super skeptisk til dette spillet men det her så jo riktig spennende ut.

    Jeg må innrømme at etter Deus Ex: HR er jeg sulten på mer av denne typen Sci Fi. Får bare håpe at det er en historie involvert her og at du ikke bare er en hjernedød drapsmaskin ute på oppdrag for å vise frem alle de kule featurene utvikleren klarte å ta med seg fra det gamle syndicate.

    Så lenge de har klart å lage en bra story her så er jeg med.

    Jeg merker jeg har gått fra skeptisk og uinteressert til forsiktig optimisme.

  4. Snublet over denne saken på The Escapist og mener den trenger en tråd her på forumet.

    Sitatet under er fra EA Origins ToS og tar seg ekstremt store friheter i hva de tilater seg og innhente av informasjon om din PC og hva den brukes til. Selv kan jeg si at jeg ganske høy terskel for hva jeg tillater av datainhenting om brukere. Det kan være et fantastisk virkemiddel for produktutvikling og markedsføring. Men det er grenser for hva som kan aksepteres av data som kan samles in av en kommersiell aktør. Jg mener selv dette er et godt stykke over den grensen.

     

    Jeg er ikke typen som tror på eller ønsker å komme med de store dramaskrikene over "onde gigant selskaper" som EA. Og tror ikke i utgangspunktet de kommer til å bruke dette på noen annen måte som f.eks steam eller andre selvskaper som "tracker" nettbruk for produktutvikling. Men mener at dette åpner døra for alt for mye.

     

    Om du ønsker å gjøre noe so finnes det en sammling adresser o.l til EA på Reddit du kan henvende deg til.

     

    SITAT Origin ToS

    2. Consent to Collection and Use of Data.

    You agree that EA may collect, use, store and transmit technical and related information that identifies your computer (including the Internet Protocol Address), operating system, Application usage (including but not limited to successful installation and/or removal), software, software usage and peripheral hardware, that may be gathered periodically to facilitate the provision of software updates, dynamically served content, product support and other services to you, including online services. EA may also use this information combined with personal information for marketing purposes and to improve our products and services. We may also share that data with our third party service providers in a form that does not personally identify you. IF YOU DO NOT WANT EA TO COLLECT, USE, STORE, TRANSMIT OR DISPLAY THE DATA DESCRIBED IN THIS SECTION, PLEASE DO NOT INSTALL OR USE THE APPLICATION. This and all other data provided to EA and/or collected by EA in connection with your installation and use of this Application is collected, used, stored and transmitted in accordance with EA's Privacy Policy located at www.ea.com. To the extent that anything in this section conflicts with the terms of EA's Privacy Policy, the terms of the Privacy Policy shall control.

     

    Kilde: The Escapist

  5. Hei :) Jeg har tenkt til å kjøpe ett nytt spill. Litt taktisk FPS spill. Fant fram til Sniper: Ghost Warrior da.

    Men jeg har lest litt rundt og noen sier at det er dritt dårlig osv.

    så da lurer jeg på om spillet er vert 129kr eller om jeg burde finne ett anna? Og vis jeg burde finne ett anna, hvilke burde jeg velge da?

     

    Det var ganske uferdig da det kom, men det har blitt sluppet en del patcher - blant annet en 800mb stor patch som fikset de fleste problemene jeg hadde da jeg spilte. Bedre AI, kan gjemme deg i gress/på avstand osv. Da jeg spilte på release ble jeg skutt i hodet av AK fra en kar bak et fjell i et tårn 800 meter unna. :D Mao: Ta gamle reviews med en klype salt, for mange av feilene har blitt rettet opp.

     

    Kjøpte spille rett etter release og hadde alle de samme problemene. Da var spillet helt håpløst. Men med patchene har det blitt ok variasjon av fps sjangeren. Synest fortsatt AIen er alt for dålig til å gjøre dette til en vinner, men 130,- er ikke en formue og det er ikke noe problem å ha det moro med dette hvis du liker sniper gameplay.

  6. Dette er nok en av de få spillseriene jeg må innrømme at jeg har vært blodfan av siden den startet for vell 15 år siden. Det er lenge siden jeg har gledet meg til en release slik som denne og lenge siden jeg har vært så skuffet over hvor grenseløst dålig det det viste seg å være. Multiplayer delen er helt uten dybde, et erfaringspoeng system for å låse opp enheter er helt fulstendig skivebom for et RTS spill, og enspiller delen er så fantastisk dålig skrevet at det nesten er utrolig at skuespillet kan være enda verre.

    4/10 er alt dette fortjener. Nå er det bare å vente på Starcraft 2 for litt klassisk RTS moro.

×
×
  • Opprett ny...