Gå til innhold

l Denato l

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av l Denato l

  1. Hvis jeg har kjøpt et spill med min XBLA, så kan jeg laste ned det spillet igjen helt gratis så mange ganger jeg vil, right?

     

    Men om jeg kjøper meg, la oss si: LIMBO, kan jeg da ta recover gamertag til en annen xbox og laste ned LIMBO igjen der?og om det gjør, vil spillet da funke for de andre brukerne som er på den xboxen, selvom jeg tar recover tilbake igjen?

     

     

  2. Jeg har aldri prøvd Fable 1. Hører den er bra men har ikke tatt meg tiden til å kjøpe det. Fable 2 syntes jeg var ganske fett men det manglet noe i det.

     

    litt pengeglitch her og der, sykdommer og power var vel det jeg var ute etter i spillet :whistle:

     

    Jeg håper da at Lionhead folka lager Fable 3 bedre enn 2rn, det ville tatt av. har ikke sett no særlig videoer av det spillet men så jo at når man lader opp slaget sitt så er det sånn at jo lenger du lader jo sterkere blir den, det er ikke noen ende på hvor hard slaget kan bli. Det er jo en forbedring. Resten får vel vente til jeg kjøper meg spillet

     

     

  3. neinei. Jeg hadde jo spillet, jeg hadde runna det på insane og fått ca alle achievements og var blitt ganske lei av online så jeg kjøpte Dark Corner's for å få resten av achievementsa, men siden det aldri funka så tenkte den kreative hjernen min at jeg ikke trengte det spillet lenger når Dark Corner's ikke funker (Men det er tydeligvis spillet som er mongo, ikke packen).

  4. Borderlands

     

    UPrm5WA=.jpg

    Vincible 50gp-g.jpg

     

    Kill Crawmerax the Invincible

     

    Det kosta meg 3-4 millioner dollar og rundt 1 time før jeg klarte å drepe han.

    Ble glad når han falt i bakken og jeg hørte den fine plingen som sa til meg at jeg endelig har drept Crawmerax og tjent 50 Gamerscore.

  5. 1. Castle Craashers: Den siste delen etter jeg hadde banka opp siste boss. Jeg trodde jeg skulle få noe fett, men det som skjedde var at hu dama jeg kyssa ble til en klovn og det kom sånn klovne musikk og en ganske happy video. Da lo jeg godt.

     

    2. Forza Motorsport 3: Etter å ha installert CD 2 og fikk oppleve den utrolige kjøregleden i Fujimi Kaido med Porsche 911 Turbo.

     

    3. Call of Duty Modern Warfare 2: Når jeg kasta en throwing knife helt random og fikk en kill.

  6. Det blir vel Super Mario 3. det er vel et av de beste Mario spilla jeg har spilt. Men det som ødelegger mye er det at når du går tom for liv så må du starte helt fra begynnelsen av, og det suger.

    Så det spillet hadde kunnet trengt en oppgradering der, ja.

     

    "YES!!!! Endelig world 9". *Spiller og dør et par ganger*... GAME OVER! "Fuck! Dritt spill"

  7. Jeg har leita rundt på nettet men finner ingen gratis recording programmer som er bra nok til å recorde Stepmania med. Frameraten blir jo så jævlig dårlig

    Fraps er jo ganske bra da, men der kan jeg bare recorde 30 sekunder og jeg har verken cash eller lyst til å kjøpe full versionen

     

    Noen som vet om noen andre recording programmer for Windows 7 å anbefale?

×
×
  • Opprett ny...