Gå til innhold

T@worion

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av T@worion

  1. Husker godt de mangfoldige timene foran Gameboyen/DS'en jeg hadde med disse fantastiske spillene. Husker spesielt godt den dagen jeg kom hjem fra butikken hvor jeg hadde kjøpt en grå "link-kabel" som kunne brukes til å koble to Gameboy-er sammen og fortalte det til vennene mine. Var skikkelig stas å ha mulighet til å spille mot hverandre gang på gang med våres egne Pokemon, og ikke minst det å drive byttehandel for å fylle hverandres Pokedex-er. Vi konkurrerte om å ha flest Pokemon i level hundre (hadde vel kanskje rundt tjue stk. om jeg ikke husker feil) og selvfølgelig titalls hete diskusjoner om hvem som var den beste "treneren".

     

    Så ja, jeg hadde blitt veldig glad om det dukket opp noe slikt. Ville med glede vært villig til å bla opp noen lapper for dette her, for å si det på den måten! :tease:

     

    Godt å se det ikke bare er jeg som drømmer om dette! :)

  2. games4life.blogg.no

     

    Har skrevet litt om mitt ønske om å få ett stort 3D Pokémon RPG til neste generasjons konsollene!

     

    Se for deg ett svært map stappfullt med Pokémon som du kan fange, trene, finne oppskrifter til "ultra" mat som gjør dine Pokémon sterkere! Det er til og med en genial idé for ett online Pokémon- league som går hånd i hånd med historien! Du kan møte vennene dine INNE i spillet og fighte, bytte Pokémon og dele tips!!

     

    Hadde ikke det vært herlig?

     

    Thomas

  3. games4life.blogg.no

     

    Tre uavhengige kilder sier til kotaku.com, at Star Wars 1313 har vært fryst helt siden Disney overtok rettighetene i Oktober i fjor. Dette motstrider det som ble sagt ved overtakelsen, nemlig at alle prosjekter av Lucasarts vil fortsette som før. Lucasarts sier til kotaku.com at spillet IKKE er kansellert, men lar det være med det.

     

    Kildene har derimot litt nytt å komme med til fansen. Spillet ble til i 2009 og historien ble lagt mellom Star Wars filmene, og prequel filmene. Spillet het først Underworld og var opprinnelig planlagt som ett åpen verden RPG spill, mye som BioWare's Knights of the Old Republic spillene. Spillet ble nedskallert i 2010 pga budsjettbekymringer og plottet ble omskrevet! De fortsetter med å fertelle om ett 2011 eller 2012 møte med selveste George Lucas, som skal ha elsket det som da var av Star Wars 1313. Han skal ha sagt at spillet må ta for seg spørsmål som; -"Who is Boba Fett?", -"why was Han working for Jabba?" og -"who were the Bothan spies?" Om vi får svar på disse spørsmålene i år eller om vi må vente til 2014 er det få som vet, men Lucasarts sier altså at spillet skal komme!

    Jeg elsker Star Wars og synes disse detaljene nærmest er urettferdig å vite om når jeg ikke får spilt spillet på så lenge enda!

     

    Hvilke tanker har dere rundt det nye spillet? Hvilket spill likte dere best?

     

    Thomas

  4. Mest spent på hvilken tidsalder Black Flag foregår i,

    kan dette bli det første spillet der de går lengre bakover i tid enn forgjengeren?

     

    Med det mener jeg:

    AC 1: Rundt 1189 - 1192

    AC 2: Rundt 1480 - 1490

    AC 3: Rundt 1753 - 1783

     

     

    Assassin's Creed 4:

    Viss det skal være i karibien, et sted mellom 1660 - 1730.

     

    Viss jeg skal tippe,

    tror jeg det kan handle om en viss "Captain Kidd"

     

    http://en.wikipedia....ki/Captain_Kidd

     

    Siden det var litt mystiske omstendigheter rundt karrieren hans,

    han ble beordret til å jakte pirater i 1695.

     

    Men det gikk rykter om at han ble pirat selv,

    han ble henrettet i 1701.

     

    Kanskje oppdraget ditt blir å jakte på Captain Kidd? :D

     

    Skrev litt om dette i stad! Fant ut at PS3 får 60 min eksklusivt gameplay, og at det ryktes rundt at piraten du skal spille er Edward Kenway, bestefaren til Connor... Da stemmer det også bra med at jeg fant ett bilde av ett kart det står assassins creed black flag på med årstallet 1715! ;)

     

    Thomas

  5. Hold deg unna skrivefeil og grammatiske feil, unngå bruk av smilyer ( en liten " :) " nå og da er greit, men de fleste forbinder " XD " med trettenåringer.) og jeg ville lastet opp bildene på en egen konto på f.eks. Imgur, så du slipper at bilder forsvinner fordi kilden får en ny adresse, artikler blir borte osv.

     

    Lykke til.

    Takker for gode tips fra alle hold! Skal ta det til meg, og håper å bli bedre på skrivingen.

  6. spillet er ikke kansellert og det kommer nok med god biter utover. så om mann må vente litt er det helt greit. ikke noe å kaste seg i veggen for det her...

    Det er sant! :) det skulle jo etter planen slippes i Norge 31 Mai, men blir nok ikke utsatt mer enn maks ett par uker! Gleder meg til dette!

    • Liker 1
  7. Det skrives "senebetennelse".

     

    Og vær så snill, slutt å spam den bloggen din over hele forumet.

     

    Takk

    beklager skrivefeilen! kan jo ikke gå under spam når jeg også tar opp saken i forumet! Må jo være lov å vise til siden. Det er tross alt altfor få som skriver om spill og de spillmediene vi har i Norge dekker svært lite av det som skjer i spillverdenen. (selv om jeg likevel er fornøyd med god journalistikk på de forskjellige.)
  8. Skriver i bloggen min i dag!

     

    games4life.blogg.no

     

    Under den årlige "gamescom" i fjor sommer kunne capcom stolt annonsere Remember me som etter planen skulle komme i slutten av Mai, men er nå utsatt til begynnelsen av Juni. Det skriver gamespot.

     

    I Remember me, som blir ett fremtids spill (nærmere bestemt 2084), får vi spille den unge og vakre Nilin, som i tilegg til fysiske ferdigheter også besitter evnen til å bryte seg inn i menneskers hukommelse hvor hun kan stjele og endre folks minner. Hun var en "minnejeger" som fikk sin egen hukommelse slettet av myndighetene. Vi skal i begynnelsen av Juni hjelpe Nilin med å finne tilbake til sin identiteten mens hunflykter ifra de samme som slettet den.

    Jeg håper og tror dette blir nok ett stjerneskudd i spillsamlingen og gleder meg til å få fingrene i det!

     

    Hva synes dere om dette?

     

    Thomas

    • Liker 1
  9. Skriver på bloggen min idag at senebetennelse kan gi forsinkelser for det kommende storspillet!

     

    games4life.blogg.no

     

    Gamespot skrev i går at spillutvikleren Mashahiro Sakurai, som har tittelen "director" for Smash Bros, lider av senebetennelse og muskel plager. Dette skal vistnok var såpass ille at det går utover utviklingsprosessen. Hvor mye eller om det blir utsatt vet vi ikke enda siden det ikke er stemplet noen offisiell utgivelses dato for spillet!

     

    Super Smash Bros er en av de store merkevarene til Nintendo, og med den kritiske spilltørken deres nye supersatsing, WiiU nå gjennomgår er det viktig for dem at det kommer noe som kan slukke tørsten til fansen. De er allerede skuffet over salget av den nye generasjonen til Nintendo, men det er kanskje ikke så rart siden det ikke akkurat har vært noen overflod av utgivelser fra den høyt elskede spillgiganten.

     

    Om senebetennelsen er en skade som kom ifra spillet eller ikke sies det ikke noe om, men han greier vistnok ikke å gjøre de superkule angrepene, så spilltestingen ifra hans side går litt sakte!

    Jeg ønsker Mashahiro god bedring og håper å se Super Smash under juletreet i år!

    Thomas

     

    hva synes dere om utvalget på WiiU?

  10. Ser mange som har sett diverse filmer av Watch Dogs ikke liker det dem ser, jeg er i motsatt retning, gleder meg veldig å se enda mer fra Watch Dogs. Til nå vet jeg ikke hvilken plattform jeg tar spillet til.

    Valgene står imellom PS4 eller den nye PCen som blir skaffet sannsynlig innen dette året.

    Jeg kunne ikke vært mer enig! Dette ser så utrolig fett ut at jeg vurderer å legge meg i dvale til release dagen! :D

  11. Du leste da anmeldelsen du, gjorde du ikke? Vi lever i ett fritt land, og en anmelders jobb er å dele sine erfaringer med hva han/hun anmelder med lesere.

     

    Sitter du og gnåler slik når du leser en negativ anmeldelse av en resturang også? Om du har en helt annen oppfatning av spillet, så er da vel det greit! Dette var EN mening om spillet, og jeg leste da anmeldelsen til tross for overskriften, og det ser da jammen ut som at flere også gjorde det!

     

    På tide å finne nye argumenter!

  12. Jeg synes anmeldelsen var helt ypperlig jeg! :D Hvis det ikke er mye å si om ett spill, så kan man like gjerne mimre tilbake til "the good old times".

     

    Nå skal det sies at det ved flere anledninger ble nevt gode og dårlige egenskaper ved spillet, og det er da ikke noen forbrytelse og blande litt humor inn i bildet!

     

    Jeg for min del har altid vært en stor fan av RPG spill, og slik ting har blitt den dag i dag, så har grafikken fått et vanvittig stort fokus. En anmeldelse skal være en persons syn på spillet, som på en måte skal representere oss fans, på en best mulig måte. Da ville det jo ikke være ett sjakktrekk å anbefale folk å kjøpe ett spil som skulle ha kommet ut for 10 år siden.

×
×
  • Opprett ny...