Gå til innhold

dizzysleep

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dizzysleep

  1. Er du komfortabel med å støtte menneskene bak dette spillet, mennesker som helt åpenbart bare er ute etter å tjene så mye penger som mulig på "dumme" forbrukere? Folkene du sikter til klager sannsyneligvis ikke, de prøver å advare folk som ikke gjør nok research før de kjøper spill mot nettopp dette spillet. Grunnen til at de etter min mening ikke klager, er at det umulig kan være mange som etter å ha gjort noen som helst form for research, kjøper dette spillet. Ved å støtte Hammerpoint (og andre som står bak War Z) sier du at løgn, falsk informasjon, forfalskning, urettmessig utestengelser, brukeravtaler som bryter med alle former for forbrukerrettigheter (blant annet ingen refusjoner), det å betale virkelig penger for ingame items som du mister så fort du dør, samt en helt rekke andre horrible og lovstridende handlinger er helt greit, og du muliggjør også at Hammerpoint og co kan fortsette å lage slike spill også i framtiden.Slike utviklere er i allefall ikke noe jeg synes vi som forbrukere skal få fortsette, og jeg håper alle med et snev av fornuft frastår fra å kjøpe spillet. De som har vært så uheldige å kjøpe det bør enten ta kontakt med steam eller WarZs betalingsløsnings-leverandør for en refusjon. Dette sier jeg ikke fordi jeg mener spillet er dårlig (har ikke spilt det, så har ikke grunnlag for å uttale meg om det), men fordi jeg mener dette er en viktig prinsippsak der vi som forbrukere skal føle oss trygge på at når vi kjøper et spill, ja da skal i allefall et minimum at forbrukerrettigheter og krav til utviklerene ligge til grunn.
    jeg driter vel i om de har dummet seg ut å brutt lover, jeg kjøpte spillet fordi det så spennende ut og jeg vil si at det var verd pengene. gå heller å klag over de nye call of duty spillene, der de selger det samme spillet i år igjen for samme pris som det samme spillet kostet i fjor, og året før!

     

    Ikkje at eg er så glad i Cod, men du klager på at folk klager på dei same tinga heile tida når det gjelder WarZ, desse Cod klage argumenta har ein da aldri høyrd før ...

  2. For ein ufyselig stygg kontroll dei skal bruke xD Den har ingen skjønnhet eller symmetri :p, faktisk er den styggare enn Xbox360 kontrollane(PS3 Fanboy). Ideen virker litt rar, og skal man få lov til og spille kva som helst for ein viss sum penger i månaden? Slike ting er svært irriterande om man skal reise bort eller om man rett og slett ikkje spiller so ofte. Yess nytt spill med ein gong, men nye spill kjem ikkje daglig er min avsluttande setning :)

×
×
  • Opprett ny...