Gå til innhold

H Leon

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av H Leon

  1. Uten å ha et like stort grunnlag i form av spillertid er jeg klar over at jeg beveger meg på litt tynn is, men jeg klarer ikke helt se at spillet er like bra som MW2 var for min de (X360).

     

    Kontrollene føles mindre nøyaktige, og en filleting som irriterer meg noe grusomt er hvor rett på man må komme på hindringer som f.eks trapper. Man kan ikke komme strafende mot en trapp, for med en gang du er en millimeter off på bunn, så står du og stanger. Føler at kontrollene er tyngre.

     

    Samtidig har enspillerdelen til nå vært rimelig lite givende. Heldigvis har flerspillerdelen et stort potensial for meg som elsker å spille på lag, og gjør det med flere kompiser av gangen. Der kommer jeg nok til å hente en del spillertid.

     

    Må si meg helt enig med deg angående dette. Har kjøpt spillet til PC. Det første som slo meg da jeg begynte å spille BC2 MP var bevegelsene, at det ikke går an å streife mens man løper og ingen prown?? føltes ikke bra å spille reacon uten muligheten for å legge seg ned, eller assault uten muligheten til å streife mens man løper. En annen ting jeg savner er en eller annen form for hardcore, opplever å må skyte motstandere opp til tre ganger med sniper rifle før de faller om, og x antall ganger med assault rifle e.l. før de viser noe som helst tegn til skade. Skal man i dag lage et online FPS bør man ha muligheten til å velge en mer "realistisk" dødelighet. Har spillt MW2 siden dette kom ut og vil si at det er bedre på de overnevte punktene. Men er enig i at BC2 er bedre på grafikk og lyd samt muligheten til å opperere kjøretøy. Dedikerte servere er også selvfølgelig et stort pluss.

    Jeg mener er Blanding av disse spillene har vært genialt, MW2s bevegelighet, valg av spillmodus og evt. ranking, med BC2s lyd, grafikk, størrelse på brett og kjøretøy samt dedikerte servere. Btw god anmeldelse.

×
×
  • Opprett ny...