Gå til innhold

-=UniCorn=-

Medlemmer
  • Innlegg

    90
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av -=UniCorn=-

  1. jeg skreiv: "menneh det er en kjent sak at ikke alle a7n korta klarte 200....men la seg rundt det jeg fikk, 198. " legg merke til at dette ikke viser til ALLE a7n8x korta, men mange av de korta som først blei sluppet, ergo som mitt siden jeg kjøpte det, eller nei forhåndsbestilte det, høyst sansynelig ikke kunne klare det .... det er f@cts. :roll:

  2. hmmm...tror alt abit tullet ofte er tidlige revisjoner av kort....det virker som om de første Abit korta nærmest er betaer. Så ja reppen til Abit stinker, men jeg har ikke hatt noe trøbbel med de... har vel oxo bare hatt modne kort... Be6-II v1.2 osv. (husker ikke hvilken revisjon exakt)

     

    men derfor tenkte jeg i den banen, be6-II var det jo mye tull med da det først kom, men ble fort overklokker buddy numbah 1. :shrug:

  3. Var vel ikke så mye....måtte bare stresse værre med flashing av BIOS (måtte bytte cmos batteri) ellers syns jeg ikke klokkinga var så bra.....vet vet kan være cpu..... menneh det er en kjent sak at ikke alle a7n korta klarte 200....men la seg rundt det jeg fikk, 198. Ellers er jeg ikke blitt Asus hjernevaska her på forumet, så jeg holder meg objektiv til hva kortet klarte.... så NF7-s v2.0@225fsb med stock kjøling på NB, need i say more?? Neida, skakke være kjip, menneh....kan vel si at jeg har hatt mere gode erfanger med Abit så da fortsetter jeg gjerne der jeg slapp...

    Kjøpte HK fordi Abit ikke hadde sluppet no....vet vet takker høyere makter for at jeg ikke blei sittende med et nf7-s v1.0 :lol::woot::woot:

     

    Ekke no feil med HK...noen som vil kjøpe det?? det er jo tross alt deluxe... :wink:

  4. Hahaha, jeg er sååå glad. Aldri mere Asus (skulle aldri ha svika sjefen)... det får fyken....inn med Abit NF7-S V. 2.0 med den nye NB'en til nforce2! (Nam Nam :D)

     

    Noen som vil kjøpe et A7N8X "Deluxe"? Det er jo så positivt omtalt her....så interessen burde vel oxo være her....

     

    Abit Abit Abit Abit Abit Abit Abit Abit Abit Abit Abit Abit Abit'

    Nam Nam Nam Nam (haha blir sulten av tanken....kondensatorene dems smake mye bedre enn Asus sine... :wink: )

  5. errr....fjerner 95 watt?? Tror ikke du helt vet hva det innebærer.... med mindre du har ubervolta skulle ikke CPU'en din gi ut mer enn 80watt kanskje litt mer under stress....dvs at all varme utgivelse blir borte dah eller (?)....at du skulle med god margin ligge likt med romtemp....

     

    sjekk temp med termometer....hvis ikke har du funnet noe i den kjøleren ingen andre har.....

  6. hmmm....er det bare meg her som synes at folk er på kanten til sprø? Hva skjer med å punge ut 4000 for 2000 3dmardks i forhold til et gf4ti4200 med 64 meg (uten AA/AF, og sett bort fra 03)... har iallefall 14,5k i 01SE med et msi ti4200 kort (!)....hadde det kanskje ikke vært en ide å vente til det første dx9 spillet er annonsert (at Doom3 kommer en gang til høsten holder ikke, 5-7 mnd er lenge i hardware verden) før man velger å smelle inn "fremtidrsetta" eller i min verden OVERPRISA skjermkort? :lol:

     

    Kanskje det bare er meg ass, punger gladelig ut penger hvis jeg ser det er poeng i det, det er ikke det, menneh...asssa

     

    Min mening, folk skal få lov til å gjøre som de vil....

  7. Hmmm... det er liksom for mange BRA aktører på markedet, MSI når ikke helt igjennom for meg. Skjønner ikke hvorfor alle kaster pepper på Abit, skjønner litt at hjernevaska Asus fans :evil: ofte biter i gresset.... tror arrogante Asus-fans i første rekke er grunnen til at Abit har fått SÅ mye pepper jeg da men... samma det. Abit og Asus har BEGGE hatt sine nedturer....

     

    Har et MSI gf4ti4200 som til sin tid var ganske bra (før POV ble utbredt) 310/610 er en god clock på det billigste gf4 kortet jeg fant :)

     

    :woot: Abit eier....

  8. har selv en såkalt cardcooler...de solgte dem på microplex for leeeeenge siden.... har byttet til til blå vifter og satt på griller.... tempen på ramsinksene min har iallefall sunket betydelig (mildt lunka på et gf4 er ikke dumt).... så jeg vil tro det vill ha samme effekt hos deg....det gjør lixom kjølingen sånn halvveis aktiv. trykke link i signatur for bilde. :wink:

  9. har selv en såkalt cardcooler...de solgte dem på microplex for leeeeenge siden.... har byttet til til blå vifter og satt på griller.... tempen på ramsinksene min har iallefall sunket betydelig (mildt lunka på et gf4 er ikke dumt).... så jeg vil tro det vill ha samme effekt hos deg....det gjør lixom kjølingen sånn halvveis aktiv. trykke link i signatur for bilde. :wink:

×
×
  • Opprett ny...