Gå til innhold

Saapa

Medlemmer
  • Innlegg

    1 331
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Saapa

  1. Sender NetonNet veldig sent posten sin? Det står at hvis man bestiller før 12 så sendes det samme dag. Nå er det ikke flere av den Pixel mobilen jeg bestilte på lager, så ville tro det var den jeg bestilte som var den siste. Har enda ikke fått noe sporing.

     

    Gjelder selvsagt bare hvis man velger express...

  2. Jeg fikk pengene tilbake for min på fredag i forrige uke. Tok nesten tre uker fra de fikk telefonen, den "forsvant" visstnok i systemet. 

     

    Men men... Klarer ikke å bestemme meg for en ny telefon. Har faktisk vært innom finn.no og titta på gamle Nexus 6P. Likte den telefonen veldig godt :/ 

    Komplett sa at hvis det tok fem uker, eller hvis verkstedet visste det ville ta fem uker så hadde jeg rett til å heve kjøpet.

    Etter at Conmodo skrev i saksystemet dems at jeg skal få byttet til Mate 9 Pro ringte jeg komplett og spurte om det gikk an å heve kjøpet. Svaret var da at det måtte jeg ta med de som reparerer telefonen, men at det ikke var vanlig. Så får jeg bare vente å se hva Conmodo svarer.

  3. Er det lite eller mye?

     

    Var forresten ute en tur, holdt på med snapchat da mobilen slo seg av mens det fortsatt var 35% strøm igjen på telefonen. Kom hjem og satte den på lading, gikk i dusjen og 10min senere når jeg slo på mobilen så var den ladet til 75% allerede  :hmm:

    Skjedde det samme igjen nå, slo seg av når det var 40% strøm igjen. Skulle til å poste story på Snapchat mens jeg hørte på radio så kom "Shutting down" i displayet. Satte den i laderen og slo på, da var det 40% batteri igjen.

    Sendt ny mail til komplett, får vel svar over helgen tenker jeg.

     

    Edit(siden jeg ikke gidder dobbeltposte): Skjedde i dag igjen når jeg var ute. Omtrent samme % strøm igjen. Når den var ladet nesten fullt så testet jeg å lage story med Snapchat, da slo den ikke seg av. Rart det bare later til å skje når det er 40% strøm igjen.

     

    Edit2: Skal sende inn telefonen. Regner med at Huawei bare tar en ny mobil fra skuffen sin og sender tilbake  :rofl:

  4.  

     

    Står mellom Black Refinery og The Alchemist, litt usikker på om jeg trenger 1070 kortet som er i The Alchemist. Jeg spiller på 1080p skjerm(Overwatch + har spill som GTA:V og The Witcher 3 som ikke er installert for øyeblikket)

    1060 kortet er vel kanskje nok da?

    1060 er perfekte skjermkort til 1080p. Til spill som Overwatch er det faktisk overkill.

    Kommer an på skjermen det. Til 60hz er det overkill. 144, not so much.

     

    Skjermene mine er troll-gamle  :rofl: Takker for svar

    Edit: Jeg har Battlefield 3/4 som jeg kan dra igang også. Blir nok bra det :w00t:

  5.  

    Men lykke til videre med analfokuseringen din, kan jo hende du finner noe enda mer nyttig å fokusere på istedet, sykere ting har skjedd !

    Det var faktisk folk her som spurte "HVORFOR" jeg synes homofili er groteskt. Jeg er ikke fokusert på anal i det hele tatt. Faktisk så langt fra fokusert på det som mulig. Derfor vil jeg helst høre minst mulig om slikt, slik at jeg slipper å tenke på det.

     

    Ja, jeg spurte "hvorfor" og fikk ikke noe svar. 

  6.  

    Homofile og lesbiske og alt inni mellom er faktisk normale(hva er egentlig normal?) og fortjener respekt, de er mennesker akkurat som du og jeg. Akkurat som du krever fra andre. 

    At du og sikkert andre også setter en merkelapp med skriften grotesk på en hel gruppe mennesker, det er problemet. At folk også reduserer en hel gruppe mennesker ned til hva som bedrives på soverommet er egentlig helt hinsides latterlig. Ja, da tenker jeg på "analsex fobier" og sånn.

    Jeg har sagt det før og sier det igjen:

     

    Hva folk driver med innenfor sine 4 vegger blåser jeg i, så lenge det ikke er ulovlig. Da er det ikke min oppgave å håndtere det, da er det isåfall politiet.

     

    Men, du får jo melde deg inn i tankepolitiet sammen med Abigor siden du finner det så uakseptabelt at andre folk har andre meninger enn deg om homofile. F.eks at jeg synes det er groteskt. Hva er problemet med det? Skal jeg ikke få lov å synes det?

     

    Kan du gjenta det da: hvorfor du synes homofili er grotesk?

×
×
  • Opprett ny...