Gå til innhold

the0bald

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av the0bald

  1. Tenk at de våger å skrive blogginnlegg med humoristiske innspill og matprat, (som de fleste av oss gleder oss like mye til som selve sakene) for noen folk! Alt må da ikke være så dønn alvorlig ;) Artiklene om møter og prøvespilling kommer etter hvert. Dessuten sier jo Lasse til og med at han har vært hos Paradox, det er jo mer enn nok informasjon :p

     

    Edit: forresten, Lasse, kanke du kjøpe med en flaske Anchor Steam Old Foghorn til han far sjøl? ;)

    • Liker 1
  2. Er selv veldig enig i mye av det du sier. Etter at jeg ble ferdig på universitetet har jeg vanskeligere for å sette meg ned med spill med episke historier. Tror det er fordi jeg føler at fritiden min er såpass dyrebar nå at jeg vil ha noe som er umiddelbart givende, som du sier. Er i ferd med å bli gamle :p

    • Liker 1
  3. For å oppsummere (noe nevnt tidligere, men folk ser ikke ut til å ha fått det med seg):

     

    1. Ingen kan tvinge utviklere til å velge å ha aktivering på Steam som DRM eller hva du vil kalle det, så ikke skyld på Steam fordi utviklerne har valgt å gjøre dette.

     

    2. Steam er ikke en lukket plattform. End of. Det er en valgfri distribusjonskanal.

     

    3. Hvis du ikke vil installere Steam, kjøp spill som ikke krever aktivering der.

  4. Så Zealuu, siden du liker spillet må alle være enige med deg? Det jeg har lest om spillet fra andre kilder har nevnt mye om varierende kvalitet på animasjoner og rekkevidder på våpen som ikke helt henger på greip, men det er vel ingen av de anmelderne som vet hva de snakker om heller?

     

    Det har blitt sagt tusen ganger før, anmeldelser, noe dette ikke er engang, det er mer en kommentar enn noe annet, er subjektive, og om du ikke er enig i hva artikkelforfatteren skriver nytter det ikke å fortelle om hvordan du har opplevd spillet som om de har tatt feil og du har rett. Det forandrer ikke opplevelsen deres. End of.

    • Liker 3
  5.  

    Vel for det første så er det ikke for ingenting at Rockstar har fått så gode karakterer for spill de har bidratt til å lage. De er flinke folk. Spillverdenen hadde ikke vært det samme uten GTA spillene. For det andre så har Rockstar bare hatt en finger med i utviklingen av L.A Noir. De er utgiver, ikke utviklere. Det sier også litt at L.A Noir er det første spillet som vil bli vist på en film festival, nemlig Tribeca Film Festival. Det virker også som Gamespot har gode neser gode spill :)

     

    Alle som bruker gamespot som et eksempel på en side med peil er det bare å ignorere, bare å lese noen poster tilbake så ser du hvorfor. Enhver side som sparker en anmelder etter press fra spillutgiver pga "dårlig" karakter er håpløs.

  6. Det finnes vel ingen konkrete bevis for at dette har sammenheng med angrepene fra anonymous? Eller har jeg gått glipp av noe.

     

    Og de som sier at Sony ikke har skyld i dette: hvem sin skyld er det at sikkerheten på PSN var så lett å komme seg gjennom og at all informasjonen visstnok lå ukryptert og ventet på eventuelle hackere? Greit at hackerne er de som står bak, men Sony må ta sin del av skylda i dette de også.

  7. Jeg har ikke en PS3, derimot har jeg et ektefølt ønske om å høre hvorfor du mener det er viktig for diskusjonen. :)

     

    Det er mer interessant å høre hvorfor en som ikke har PS3 i det hele tatt bryr seg? Er agendaen subtil trolling, svartmale og rakke ned på Sony for alle feilene du mener Sony gjør i denne saken. Jeg sier heller ikke at Sony ikke skal klandres for noe i denne saken, jeg har ikke alle detaljene så jeg vet ikke, kan hende de gjør det eneste de kan gjøre for alt jeg vet.

     

    Det jeg er ganske sikker på er at når det kommer artikler som er xbox relaterte så har jeg ingen behov for å kaste meg inn i diskusjoner for å forsøke å kaste dårlig lys over Microsoft, så lenge jeg ikke har en xbox så bryr jeg meg fint lite. Men du er kanskje oppriktig bekymret for oss PS3 eiere?

     

    Det er også ganske interessant å vite hvorfor du mener at han svartmaler Sony i innlegget sitt bare fordi han nevner at PR-avdelinga deres ikke ser ut til å være den skarpeste der ute. At du ser på det som subtil trolling bare fordi han ikke eier en PS3 blir bare teit. Jeg eier heller ikke en PS3, men kan jo ikke unngå å legge merke til at de har taklet denne situasjonen heller dårlig når det gjelder videreformidling av informasjon til kundene sine. Men får vel ikke lov til å synse noe om det da. Du får bare avskrive alt jeg sier, regner med jeg troller subtilt jeg også.

     

    Edit: Ninja'd :p

  8. Fikk forresten med meg at PSN og Steam skulle bli sammkjørt når dette skjedde, med Portal 2. altså cross platforming slik at Ps3 brukere kan spille online med Pc brukere. Tror dere det kan ha noe med saken og gjøre?

    Steam og PSN skal nok ikke bli sammkjørt.

    Det som er greia er at Valve\Steam har laget en Steam Overlay sak i Portal 2 spillet som selges til PS3.

     

    Om du kjøper Portal 2 på PSN Store, så får du en kode som du kan bruke i Steam på PCen, slik at du får spillet der gratis uten at du må betale 2 plasser. Fungerer kunn den ene veien, ikke omvendt.

     

    Ahh Takker for Oppklaringen. Nesten litt skuffendes det da hehe. Har lenge sett fram til en dag der spill kan Online på kryss og tvers over platformer. Ville vært interesant og spille et FPS spill med Pc mot noen som er på Ps3 Xbox 360.

     

    Xbox og PS3, ja. PC, nei. Det vil aldri skje at vi krysser konsoll med pc, siden det er tusen ganger lettere med mus enn stick med FPS. Dessutten ville det blitt et helvete med alle hackerne på pc, aimbot og wallhack og what not.

     

    Kanskje ikke for fps nei, men Portal 2 kan faktisk spilles på tvers av plattformene. Så om du har PC kan du spille coop med en kompis på PS3.

  9. I nyere tid må jeg kaste ut en brannfakkel og si The Witcher, spillet virker lovende, men jeg klarer ikke å overse de elendige cutscenene, det håpløse stemmeskuespillet og det faktum at de har resirkulert flere av NPC-ene, som ofte befinner seg i samme område none the less.

     

    Ellers angrer jeg litt på at jeg kjøpte Stacking til xbox da jeg mista interessen etter ca en time. Kommer ikke på noe mer, som StorPeder sa over her, det handler om å fortrenge slike ting.

×
×
  • Opprett ny...