Gå til innhold

PolarCow80

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av PolarCow80

  1. Hehe, dette lover bra! Tok sjansen på å forhåndsbestille spillet, siden jeg falt pladask for det forrige... Det første spillet følte jeg også var bra, men falt litt ut på grunn av dårlig stemmeskuespill (forferdelig aksent som gjorde det vanskeligere å forstå hva de prøvde å si) og ingen undertekster (for å hente meg inn igjen).

     

    Passer selvsagt ikke at spillet kommer akkurat nå, siden det straks er jul og alt annet man har å gjøre, men det får ligge på vent...om jeg klarer å holde fingrene borte... :p

  2. Ser mass effect vant etter å ha vært med på veldig manges lister, selv om de ikke var på toppen så ofte. Det er kanskje verdt å kikke på et annet scoringssystem som ikke favoriserer det å få mange middelmådige plasseringer neste gang?

     

    Den endelige listen ble absolutt ikke i nærheten av hva min liste inneholdt, men syntes det var underholdende lesning for det. Med det scoringsystemet som ble definert var det mulig for et spill som var på mange lister å komme seg høyt opp på den endelige listen, selv om de fleste syntes dette var verdig f.eks. en 12. plass. Synes derfor ikke at man bør surmule så mye her, den endelige listen er et resultat av hva hver enkelt har stemt og man bør ta den som det den er; underholdende lesestoff, grunnlag for gode og konstruktive diskusjoner på forumet og et sammendrag av hva de som sendte inn sine lister mener er tiårets beste spill.

     

    Det kunne dog vært interessant å få en topp-10(20/30 etc) liste om man bare trakk ut hvilket spill som lå på 1. plass hos alle sammen. :) Kudos til TST som satte sammen denne listen uansett, 260 forskjellige lister med skrivefeil og kommentarer til hvert spill (undertegnede er en av synderne der) er en enorm jobb... Klapp deg selv på skulderen, TST! :)

     

    Selv hadde jeg ikke Mass Effect på min liste, snek det seg inn 3 av mine favoritter allikevel. (Og hvis du lurer: Assassins Creed 2, Dragon Age: Origins og Red Alert 2). Super Mario Galaxy måtte dessverre vike til slutt, men personlig synes jeg selvsagt det er synd at min absolutte favoritt, Beyond Good & Evil ikke kom med på lista engang. Men det er nok altfor få som har spilt spillet og funnet ut hvilken perle det er... Det kommer uansett til å være min favoritt fra årene 2000 - 2009, uansett hva andre skulle mene. For det viktigste her er vel å finne sine favorittspill, og kose seg med dem, enn å følge hva alle andre mener/spiller. Spill kommer i alle sjangre, og det en person liker vil nødvendigvis ikke noen andre like. Folk er forskjellige, derfor er det fint å vite at vi har så mange forskjellige spill slik at man kan finne seg sine egne favoritter. :)

  3. 590554.jpeg

     

    I følge twitter kommer artikkelen i morgen.

     

    Blir vel i dag siden den ble skrevet for 14 timer siden, altså i går ^^

    Kan bli interessant og se hvordan denne listen blir forhold til gamer sin :)

    I dag var i går i morgen, og det er allerede 22. februar... Vel, vi har ventet lenge, og kan garantert vente lenger... Synes bare dette er en fantastisk voldsom stor jobb for Gamer.no, er imponert over at de turde å legge ut initiativet... :)

×
×
  • Opprett ny...