Gå til innhold

jallaballa_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jallaballa_InnleggNO

  1. Når det gjelder sluttspillet så lager vi mye av det tradisjonelle innholdet folk kjenner igjen fra massive onlinespill. Vi kommer til å ha masse raid og mange muligheter for spiller-mot-spiller-kamp. Forskjellen er likevel at selv disse velkjente mekanikkene er veldig tett knyttet opp mot spillverdenen. De passer inn i historien vi forteller. Så selv om de ikke har så mange dialoger og valgmuligheter som resten av innholdet, utgjør de en viktig del av konteksten og er en naturlig del av galaksen. De kan ikke være like fortellerdrevet, for mye av dette innholdet er laget for at spillerne skal gjenta det, sa Erickson.

    Dette utdraget av artikkelen er det som bekymrer meg mest. Etter å ha spilt wow, aoc, aion, og Rift over nokså mange år har jeg en god del fartstid innenfor mmo spill. Jeg synes at det høres spooky ut at de satser på at folk skal spille spillet om igjen med flere characters. Hvis dette er nødvendig for å holde på spillermassen vil dette spillet bli en "døgnflue". De fleste som spiller mmo's digger å utvikle charactern sin, og spiller seg ofte fort frem til end content. Dersom spillet ved top level, krever at du må spille på nytt med en ny character for å holde spillere hekta vil masse folk forlate spillet.

  2. Alt kan skje på facebook ja. Håper at facebook går på donken i snarlig fremtid(selv om det kanskje er lite sannsynlig). Når enkelte får for mye makt/penger korrumperer det. Artikkelen over er et skrekkeksempel på dette, der et simpelt facebook spill er mer verdt enn et av verdens største spillselskaper som lager kvalitetsspill i hopetall.

     

    Selv er jeg ANTI-Facebook deluxe da jeg ser hvor sinnsykt mye penger en person kan tjene på at folk er sosialt desperate på nettet.

  3. drm er no drit, men tilbake til artikkelen som er nokså dårlig sett i mine øyne. Å anklage spillet for å være snevert i forhold til historiske fakta er bare bullshit. Et spill er der for å underholde, om du vil ha historiske fakta så les historiebøker. Kritikk av spillet grunnet lite info rundt historiske hendelser synes banalt, om artikkelforfatter savner dette i spillet er det enten fordi han er sær eller fordi han vil skryte av egne historiske kunnskaper. De fleste spillere vil nok gi katta i slike ting.

  4. AOC er et bra spill. TSW blir nok like bra, men håper de legger opp til at spillet skal bli mer rewarding for spillere som ikke nødvendigvis er i en kjempestor guild. I AOC kan du glemme det meste av heftig gear om du ikke er i en svær guild som gjør masse raids. Håper TSW satser på at man skal kunne få det heftigste gearet selv i små grupper. AOC mener jeg failer på dette området.

  5. I anmeldelsen deres nevnes ikke et ord om pvp eller sieges. Etter min mening er det sieges i AOC som er spillets svakeste punkt. Her trenges det enorme forbedringer om det ikke har skjedd store fremskritt siden jeg sluttet å spille AOC i desember. En vesentlig del av spillet funker rett og slett ekstremt dårlig, om jeg skal fristes til å teste spillet på nytt er det et must at dette er kraftig forbedret. Laaaaaag og crash var ekstremt utbredt og gjorde sieges uinteressante og lite givende.

  6. Synes ærlig talt artikkelen er unfair mot Star Trek Online!

    Jeg har spilt mmo'er sammenhengende siden wow ble releaset. Har vært innom hovedsakelig wow, EVE, AOC, Aion og i nåværende tidspunkt spiller jeg STO. Jeg kan være enig i at spillet ikke er perfekt nå, men spillet har mange positive sider ved seg som skiller seg ut fra andre mmo'er.

    Space combat er noe av det morsomste jeg har spilt på lenge, ground combat er kult nok det også, det at grafikken er dårlig er bare bull. Har du en bra PC så er spillets grafikk ganske lekker. Sammenliknet med wow er jo grafikken avsindig bra!

     

    Etterhvert som dette spillet får fikset rewards eller et slags system som gir credit til PVP så vil det være et kongespill.

     

    At ting kan være vanskelig å finne ut av eksempelvis hvordan komme fra et system eller en sektor til en annen er kanskje for noen frustrerende. Likevel litt challenge i å finne veien er vel ikke så farlig, men for vanilla wow spillere som vil ha alt lagt i fanget fortoner det seg kanskje annerledes....

     

    Det er vanvittig mange som spiller spillet, er jo litt rart med tanke på hvor dårlig forfatteren av artikkelen skal ha spillet til å være.

×
×
  • Opprett ny...