Gå til innhold

DeeMon

Medlemmer
  • Innlegg

    140
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DeeMon

  1. Bra mini-review dekar! Er enig i det du sier..

     

    Hva gjelder WM7, så får HD2 oppgradering til dette. Så dette argumentet er redundant! Gleder meg :D Ikke at jeg trenger WM7 nå da, men alltid moro med noe nytt og det nyeste.

     

    Koser meg hardt med min HD2 også.

     

    Takk! :)

     

    Jeg installerte forøvrig TomTom navigator v7.9 på HD2 og den fungerer bedre enn noen GPS jeg har prøvd. Når du skriver inn en adresse og starter navigasjonen, så kalkulerer TomTom ruten på 1-2 sekunder og kjører du feil så bruker den ikke ett sekund engang på å kalkulere ny rute. Posisjoneringen er også perfekt, absolutt ingen lag og jeg brukte vel 6-7 sekunder på å finne satelitter fra kald start.

     

    Anbefaler også forøvrig å installere Duttys Task Manager for Leo (link krever innlogging), da den er et must på HD2!

     

    Fy faen! Tusen takk for det tipset. Jeg har rotet ræva av meg for å finne en shortcut til task manager på den måten, men jeg har ikke funnet noe. Så kommer du med denne, midt i blinken for meg. Denne skal jeg legge inn ASAP zulu!

     

    Hva gjelder GPS har jeg lagt inn TT 7.45 og har Scandinavisk kart, versjon 8.35. Ikke helt legalt kan man si, men likevel. Fungerer utmerket :) Har riktignok ikke testet det ute i friluften enda, men det skla jeg gjøre på vei til jobb i morgen.

     

     

    Lyst til å fortelle hvor du fikk tak i de kartene? jeg fikk tak i programmet, men ikke kartene desverre =)

  2. Kaster meg på her, da det er liten vits i å lage ny topic.

     

    Har et problem med at jeg ikke får opp innstillingene for tasteoppsett. (altså når jeg trykker og holder inne tastatur-ikonet i midten nederst på tlf) Noen andre som sliter med dette? Evt tips til hva jeg kan gjøre?

     

    Installerte ett nytt tastatur nå, og da fikk jeg plutselig opp menyen, men så fort jeg setter på det gamle tastaturet, virker den ikke lenger..

  3. Har prøvd å kople til TV på mitt Geforce 6800Gt kort..

     

    Har satt den på S-video på TV'n og "den jeg ikke husker navn på", på kortet.

    Jeg får ikke noe bilde på TV, og PC'en finner heller ikke TV når den søker.

     

    Noen som har evt tips?

     

     

    Bare spør hvis dere trenger mer detaljer.

     

    MVH DeeMon

  4. Sitter å ser igjennom bilder, logoer, og sider til diverse mennesker her på forumet.

     

    Og jeg bare skjønner ikke helt hvordan dere har fantasi til dette, jeg selv må innom å kikke litt, så klarer jeg kanskje å få til noe som ser bra ut - Etter en viss grad med inspirasjon.

     

    Men, det jeg lurer på er om hvis dere står stille når dere føler for å tegne, hvor går dere, eller hva gjør dere for å få inspirason?

     

    -DeeMon

  5. Wow, jeg trodde virkelig siden var MEGET dårlig.

     

    Tusen takk for god kritikk. Jeg skal rette/fjerne Diverse ting.. :dribble:

     

    Det med blur på bakgrunnen er rett og slett fordi jeg ikke er noe spesielt god til å tegne på PC. Har nylig lært meg Paint shop pro, og strever hardt med å klare Photoshop..

     

    Skal gjøre så godt jeg kan. :w00t:

  6. Joa, takk. Men jeg spurte egentlig bare om hvordan jeg gjør bildet mindre. Og takker for alle svar. Hvordan jeg lager hjemmesiden min, er min sak. Men det er sikkert bare å låne kildekoden, og kopiere bildet, hvor så du gjør det på din måte. Tviler selv på at jeg vil bli overveldet, men.

     

    Og beklager "dumheten", men hva mener du med at bakgrunnen looper seg?

    ja, du spurte vel egentlig bare om det, men jeg kunne ikke dy meg... litt tips gjør vel ingen skade? at bakgrunnen looper seg vil du se om du ser på siden din i f. eks. 1280x1024. da vil bildet gjenta seg for å fylle ut hele plassen, noe som ikke ser spesielt pent ut.

     

    jeg svarte også på det du ville ha? "file->save for web" i photoshop. kan også sende deg bildet forminsket om du vil.

    Det funker fint i alle str hos meg. Kjører selv 1280x1024, prøve i 1600x1024 og i 1024x768, alle funker fint. Er det noe jeg ikke har fått med meg?

  7. Joa, takk. Men jeg spurte egentlig bare om hvordan jeg gjør bildet mindre. Og takker for alle svar. Hvordan jeg lager hjemmesiden min, er min sak. Men det er sikkert bare å låne kildekoden, og kopiere bildet, hvor så du gjør det på din måte. Tviler selv på at jeg vil bli overveldet, men.

     

    Og beklager "dumheten", men hva mener du med at bakgrunnen looper seg?

×
×
  • Opprett ny...