Gå til innhold

IceVamp_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av IceVamp_InnleggNO

  1. Et mmo hvor sosiale utfordringer er like store som kamp, og like rikt belønnet, eller gjerne mer ville vært utrolig interessant. Å måtte ta valg som virkelig fikk deg til å tenke på figuren din, og hvordan du ville framstå. Hvor det ikke er noen "riktige" svar for at du skal få loot som passer deg. Man kan drømme.

    Forsåvidt skal man ikke utelukke at dette ikke er en blanding av Requiem og Masquerade. Jeg likte noe av det som ble innført i Requiem, men jeg vil heller ta ut disse tingene og slotte de inn i Masquerade, en omvendt.

  2. Jule helga gikk mye til dette faktisk. Hadde plus'n allerede så testa litt, og litt til. Det var overraskende underholdende! Men vet ikke hvordan det blir i sluttspillet. Da er man ganske lei av å banke folk, som ble nevnt tidligere. Instances via et dungeon finder lignende system fungerer ok, men det er det eneste gruppespillet jeg har hatt. Lvl 18 eller 19 for øyeblikket, husker ikke helt.

  3. Nå er det lenge siden jeg spilte Civ 5, men er det ikke mulig å slå av animasjonene? Kanskje ikke i diplomati, men på kartet i det minste?

    Fra lansering var det ikke noe slik valgmulighet i allefall. De var av. Og ting gikk tregt. Og spillet hang. Det er en utfordring å kose seg med dette med en liten gjeng.

    Forsåvidt så liker jeg det ellers. UI'n kunne vært litt mindre, men ellers.

×
×
  • Opprett ny...