Gå til innhold

karpae

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av karpae

  1. 9 hours ago, BakaBerg said:
    17 hours ago, karpae said:

    Hiv deg på da vel! Nft for alle penga! 😄 får sende mld når du er rik!

    Bryr meg ikke så mye om NFT'er. Mer om blockchain. Men heller NFTer i spill en verdiløse lootboxes som spillselskapet eier, eller? Anbefaler å utforske litt lenger enn main stream media angående NFT og blockchain teknologi.
    Skriver til deg nå, så du får tolke det som du vil ;) 

  2. BakaBerg skrev:
    Theo343 skrev:

    Hva er egentlig greia med blockchain spill? why?

    Legg merke til at alle som ikke faktisk bryr seg om spill er gira på NFT. Det handler om å tjene penger på at flere og flere blir med på hypen, som liksom øker verdien for de som kjøper tidlig. Det tilfører absolutt ingenting nytt og f.eks ubisoft kommer likevel til å selge deg nytt skin i nytt spil til 200 spenn. Hvorfor skal de gidde lage samme skin som du kan bruke i flere spill når de ikke tjener mer på det? Det er et pyramide scheme og det vil kollapse. Finn frem popkornet gutter og jenter, det blir hylekor fra de som skulle bli rike raskt
    “I predict the Internet will soon go spectacularly supernova and in 1996 catastrophically collapse.” "Hype alert: Why cyberspace isn’t, and will never be, nirvana …The truth in no online database will replace your daily newspaper, no CD-ROM can take the place of a competent teacher and no computer network will change the way government works." Bare å finne frem popkornet gutter og jenter, lulz
  3. 30 minutes ago, ism_InnleggNO said:

    Jeg misliker ikke kryptovaluta, men kryptovaluta i dag er helt på spedbarnsstadiet og det er umulig å forutse hvordan det vil bli seende ut og hvem som vil ende opp som vinnere. Det hjelper heller ikke at kryptovaluta i praksis er totalt unyttig til annet enn spekulasjonsobjekt.

    Dette blir heftig brukt til mer eller mindre lovlige spekusasjonseventyr på Wall Street og selv om noen bli rike på veien er det stor fare for at dette ender dårlig. Som det som regel gjør når Wall Street får leke seg uten reguleringer.

    Bitcoin er store of value, hvor pengene dine kan lagres sikkert i uendelig tid, hvor det er et maks antall bitcoins på 21millioner.

    Ethereum har desentraliserte applikasjoner. Et eksempel er Audius som streamer musikk rett fra blockchain (ethereum) og gir penger direkte til artisten. Ikke noe mellomledd som spotify osv. Du har også NFT's og social tokens, alt på blockchain teknologien. 

    Edit: apropo sjekk på toppen av VG nå (messi blir betalt i kryptovaluta) 

  4.   

    1 hour ago, ism_InnleggNO said:

    Kryptovalutta er ikke i utgangspunktet galt. Det er bare, i de aller fleste tilfeller, helt unyttig. Man kan selvsagt være heldig og den ene alt-coinen du har satset huset og kjerringen på plutselig tar av og gjør deg til milliardær, men sjansen for at det skjer er forsvinnende liten.

    Finfluensere skal man også være veldig skeptisk til. Spesielt om de lover at du vil tjene penger. Det er som regel en pump&dump-svindel.

     

     

    Skjønner godt du misliker krypto når du driver med aksjer. Fremtiden er nok defi.

    Folk sa også at internett var unyttig en gang i tiden.

  5. Hva slags fremtid har Classic WoW? Det er så clunky og utdatert etter dagens standard at det ikke har nubbesjans til å fenge noen ny yngre generasjon med spillere og målgruppen er hovedsaklig bare folk som ikke greier ta av seg nostalgiabrillene å som i de fleste tilfeller har så drastisk forandrede liv i dag sammenlignet med når de spilte Classic i barndommen/tenårene at de har ikke mulighet til å sitte å kaste bort timesvis hver dag på å grinde det uansett å heller ikke vil kunne oppleve spillet slikt det var for 15 år siden. Den tiden er rett og slett over.

     

    Selv de mest hardcore classic-fanboysa kommer til å bli så dritt lei av å grinde det samme contentet om og om igjen til slutt at de slutter spille, å på et eller annet tidspunkt føler vel Blizzard at de må oppgradere Classic til Burning Crusade for å tilføre noe "nytt" til spillet og trekke tilbake spillere, som igjen bare vil føre til nye problemer og splittet brukerbase med en gjeng som ikke vil at Classic skal få expansions og en som vil det, og her finnes det ingen enkel løsning uten at noen taper på det og blir forbanna.

     

    You think you dont, but you do. Håper jeg ikke blir en så casual gammel grinebiter som deg når jeg runder 30 om et par dager. :D

  6. Endelig? Har dere mistet forstanden? Dette så jo ut som noe touchscreen inspirert ræl, likt mye av de dårlige brukergrensesnittene som har vært på moten en stund. Det er overhode ikke noe å feire. Det gamle brukergrensesnittet i Steam er enkelt og funksjonelt. Hvorfor skal man bytte det ut? Hvem er disse gjøkene som klager over at Valve ikke har byttet grensesnitt? Hva er poenget? Å gjøre slik at man må klikke mye mer for å finne det man skal ha?

     

    Å så sinna :)

    • Liker 1
  7. Hei.

    Battlefield bc 2 ser ekstremt dårlig ut på tv mitt. Hvis jeg ser 20 meter foran meg så er alle linjene hakkete og det ødelegger så mye at jeg kanskje avbestiller pre orderen. Er det flere som sliter med det? Krever det et super tv for å få det bra, eller ser det sånn ut til vanlig. Hadde samme problemet med BC 1 også. Modern warfare 2 ser helt konge ut, og så å si ingen hakkete linjer. Har en LG 32¨ HD ready 1080p. Ser at det er noen innstillinger på ps3 for oppløsning osv, noe en kan fikse der?.

    Takker for svar

×
×
  • Opprett ny...