Gå til innhold

shikton

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av shikton

  1. Hei folk!

     

    Ok, nå har jeg googlet en haug med forskjellige hodesett til PS4, men finner ikke det jeg er ute etter. Vet ikke om det finnes heller. Jeg er keen på følgende:

    • Trådbasert via kontrolleren
    • Stereo
    • Helst ikke in-ear - men gjerne a la trenigshodesett design
    • Med mic

    Er det noen som har noen tips her? Har X antall hodesett hjemme. De som passer er alle store og klumpete til å ha over øret, og de blir sjukt varme når man spiller over en halvtime. 

     

    Noen tips? 

  2.  

    Anbefales. Tar en del tid å sette seg inn i dersom du ikke har spilt enten en av de tidligere spillene eller Crusader Kings, men en reell tidstyv når du først kommer inn i det.

     

    Skjønner det. Jeg har prøvd meg på Crusader Kings 2, uten så veldig mye hell. Men nå kommer jeg til å kjøe Stellaris, så det kan jo tenkes at det spillet vil gjøre meg bedre rustet til å lære de andre strategispillene fra Paradox. :)

    j2jonjeremy på YouTube har noen veldig bra Let's Play serier hvis du liker den slags. Han som fikk meg interessert nok til å kjøpe Crusader Kings 2, og nå har jeg sunket gaaanske mange timer i spillet.

  3. Det er nettopp den samme metoden altibox bruker på sin filmleie (ja, jeg har altibox gjennom fiber ) og den syne jeg er smule tungvindt bruke , spesielt hvis det er mange filmer man skal lete gjennom uten å vite eksakt hva man leter etter

     

    så jeg er vant til bruk et slikt oppsett

     

    Nå må det sies at altibox bruker omtrent det samme oppsettet på filmleie vi dekoderen også men der går minst 20 sekunder for oppdatere siden.

     

    Du VIL at det skal være tungvint virker det som :p

     

    Den digitale revolusjonen har kommet for å bli, og det kommer til slutt underholdningsbransjen til å rette seg etter også hvis de ønsker å bekjempe piratkopiering effektivt. Samhandling mellom pc, tv og mobile enheter er på et høyere nivå enn det noengang har vært. Nå kan jeg strømme film og serier uten problem til både mobil og nettbrett fra mediaserver, uansett hvor jeg befinner meg i verden. Dette må både produsent av underholdningen og hardware tilrettelegge for. Løsningene finnes, nå er det opp til produsentene å ta det i bruk.

    • Liker 1
  4. Trenger man orden i systemet er det bare å skaffe seg Plex asap zulu hvis man har smart-tv. Genialt program, og det er gratis ikke minst. Betalte litt ekstra for å få tilgang på mobilen, så nå har jeg hele filmbiblioteket mitt uansett hvor jeg er hen. Prøv det med fysiske utgaver. Digital utgivelse er fremtiden. Yay 4 da futurez! lulz

  5. Jo mer bransjen kjemper imot utviklingen av digital distribusjon, jo mer vil folk ty til ulovlig nedlasting. Man skal da slippe å fysisk dra til en sjappe for å kjøpe en DVD/Blu-Ray, man skal slippe å bestille en film på nett og vente på at den kommer i posten. Vi vil jo ha produktet umiddelbart. Sånn er det blitt. Da må bransjen tilrettelegge for det. Det er heller ingen grunn til at Norge skal vente et halvt år på noe som allerede er ute andre steder i verden. Selges noe digitalt, skal det være mulig for alle å kjøpe det samtidig. Landegrensene er visket ut. Det er heller ikke revolusjonerende tankegang dette her, det er jo såre enkelt å skjønne at forbrukerne har visse krav, og de kravene må jo bare etterkommes.

     

    Jeg antar at portaler som Steam, GamersGate osv. har bidratt til å drastisk senke antallet pirater, fordi det har blitt enklere å kjøpe produktene lovlig. Utgiverne tjener MER på disse tjenestene, fordi de slipper å produsere like mye fysiske eksemplarer som før. I tillegg vil spillene være "hyllevare" mye lenger hvis det er digitalt, og sånn vil det være med film og tv-serier også.

     

    Blir en rant det her, men blir bare provosert når det tydeligvis er så mye ignoranse og dumhet i en bransje. Det er en grunn til at Video Nova er konkurs liksom.

    • Liker 8
  6. De som har fulgt med vet at Zenimax\Bethesda var nødt til å gjøre dette for ikke å frasi seg retten til å gå til sak mot andre firmaer i fremtidige tvister. Det er så godt som 100% sikkert at Mojang får bruke "Scrolls".

     

    Et lite utsnitt fra destructoid.com:

    "As a trademark holder, you're under an obligation to defend that trademark whenever there's even a hint of infringement. Failing to do so could eventually result in losing control over the trademark as exceptions pile up and build a precedent of inaction in the legal system's eyes.

     

    So, is it really a silly case? Yes and no. Personally, I believe that Bethesda is really reaching on this one. We're talking about a single word here, one which has been in use for over a thousand years, and only a portion of their trademark. Winning the case against Mojang could force them to change the name of their game but, to me, would represent a gross interpretation of the trademark. But it's also a case they almost have to take to court lest they risk losing another suit down the line and it's their responsibility to take this course of action for the benefit of their shareholders.

     

    Business is an ugly thing sometimes"

  7. Jeg ville kjøpt spillet via gog.com så får du en versjon som er laget til å funke i bla XP.

     

    http://www.gog.com/en/gamecard/arcanum_of_steamworks_and_magick_obscura

     

    Problemet ligger ikke i XP, Har installert det også på min stasjonære pc. Den har Xp, det fungerte helt fint.

     

     

    Oppdatert alle drivere regner jeg med?

     

    Evt kjør dxdiag via Start-menyen (Start - Kjør (eller Start - Søk). Bare skriv inn dxdiag der, så starter det opp. Der kan du deaktivere DirectDraw og Direct3D og sjekke om det gjør susen. Funker for meg på enkelte eldre spill når jeg skal spille på XP, f.eks Fallout, Baldur's Gate og Arcanum.

×
×
  • Opprett ny...