Gå til innhold

Hvalross1

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hvalross1

  1. Vi som liker dataspill må bare finne oss i å få den ene ræva avtalen etter den andre døtta på oss sammen med spilla vi kjøper.

    Eneste som hadde fått selskaper som EA til å slutte med alt tullet sitt er en omfattende boikott, noe som ikke kommer til og se dagens lys med det første siden folk kjøper de spill de vil ha uansett hvor dårlige betingelser som blir gitt...

    Selv så prøver jeg å unngå å kjøpe spill fra EA da jeg syntes de har ødelagt for mange spill serier. C&C er et eksempel... Hadde planer om å gjøre unntak for BF3, men gidder ikke det Origin tullet...

  2. Det som er bra med spillet er at det er gratis. Var hvertfall den når jeg testa det ut for et års tid siden. Desverre så syntes jeg det var litt for likt WoW og det gikk litt for tregt å levle opp, samtidig som mange av oppdragene var veldig vanskelige og klare på egenhånd. Også de som ikke var gruppe oppdrag. Spawn-time på noen mobbs var også ekstremt treg og når et titalls spillere står å venter på samme dyra tar det en evighet å få gjort noe. Det var også overrepresentert med russere som enten ikke kunne eller nektet å skrive engelsk på serverene så det og teame opp med noen eller finne seg en guild var vanskelig. Chatten var som et resultat av dette umulig å få noe ut av.

     

    En skulle tro at ut fra dette så var det ikke mye positivt å si om spillet, men det er det, etter som jeg spillte det i 2-3 måneder... Jeg bare husker ikke hva jeg likte med det... Hehe. Eneste jeg husker var at det var gratis og det er digg :)

  3. Jeg håper faktisk på at de venter med å lage Mass Effect mmo'et til grafikken når et høyere nivå enn i dag. Ser for meg at det haller bør komme ut om 5-6 år, kjørende på Unreal 4 motoren. Det ville passet bra med tanke på at sw:tor burde begynne å eldes på dette tidspunktet også.

     

    Hvis grafikken skal bli så porno som mulig må kosollene droppes. Eller det må bli slik at de kan oppgraderes slik som en pc kan oppgraderes og uten at det koster flesk.

    Hvis ikke kommer grafikken alltid til og bli holdt igjen av de ugudelige konsollene...

  4. Gleder meg til dette.

    Om dere ikke har lest bøkene kan jeg annbefalle det. De er veldig gode.

     

    Når det gjelder multi utgivelse så støtter jeg meg til det Crytec folka sa (tror det var de?) om at konsollene holder igjen utviklinga av spill.

    Hater konsoll. Etter min mening har det ikke vært en bra console siden N64.Kuleste spillet jeg har spillt på 360 er gamle Worms 2 og Bomberman lissom...

    PC 4 life. Hehe

  5. Hvorfor det ? HOMM 4 er da uendelig mye bedre og skulle heller vært nevnt her :) !

     

    personlig synes jeg Heroes of Might and Magic III skulle vært med.

     

    Hvordan kan du synes at HOMM 4 er bedre enn 3?

    Heroes of Might and Magic 3 er et av de beste spillene som noen gang har blitt laget. Kampsystemet er mye bedre enn på HOMM 4, rasene er mer interessante og i tillegg har det en sjarm som det skal en del til for å matche. HOMM 4 var meh.

    Spill HOMM 3 i et par timer, så ser du :)

     

     

     

    HOMM 3 er så sykt mye bedre enn HOMM 4. Etter MIN mening var HOMM 4 helt f***ings elendig. HOMM 5 kan heller ikke måle seg med HOMM 3.

    Liker generelt ikke når produsenter kutter i muligheter når de kommer med oppfølgere. Det ble jo bare færre og færre raser etterhvert som nyere spill kom. Samme i Elderscrolls serien, de kutta jo sykt i "beklednings" og våpen muligheter fra Morrowind til Oblivion. Er egentlig litt redd for hva som blir utfallet i Skyrim.

  6. "For å bli med i trekningen om en nøkkel må du ha en Battle.net-konto og svare korrekt på følgende spørsmål:"

     

     

    Må denne konton være sån derre bete-opt ting? hehe. kanskje litt ubruklig formulering men det er det beste jeg klarte :p hehe

     

     

    Btw.

    Hvis noen vil se noen sykt kule runder i en SC2 turnering, søk på "HDH Invitational RO16" på youtube. Lønner seg og se de fra runde en til siste selv om det kan være litt slitsomt å finne og organisere alt, men det er verdt det. Satt å så på alt i helgen og hadde ståpels flere ganger :)

  7. Skal erlig innrømme at jeg ikke er den som kjøper mange spill, men heller laster de ned. Med mindre det er snakk om store titteler, eller jeg laster ned og kjøper spiller fordi jeg syntes det var så bra, som var tilfellet for Mass Effect 1. Lasta ned, digga det så jeg kjøpte det og kjøpte MF2 når det kom. Samme med Fallout 3 og Oblivion. Men jeg innrømmer at jeg har lasta ned flere spill og ikke kjøpt de forde de ikke har falt i smak, enn jeg har lasta ned og så kjøpt.

    Kjøpte Dragon Age Origins uten og ha testa det først og jeg syntes det var crap og 500,- i dass. Samme med COD:MW2, hater serversystemet og at cheating er så lett så gadd ikke spille det mer, desverre er det knytte til steam konton min så jeg får ikke solgt det vidre og igjen 500,- i dass(min mening så ikke gidd å whine noe om dette).

     

    Når da spill kommer med sånne DRM løsninger fører det til at jeg ikke får testa spillet først og da gidder jeg ikke kjøpe spillet itilfellet jeg syntes det er crap og dermed kaster penger ut vindu. Også det at jeg ikke kan dra med meg lappisen på hytta og sitte der å spille, spille hvis jeg mister internett eller generelt bare ikke har tilgang på det er noe ubruklig tull.

     

    Spill jeg kommer til å kjøpe uten og måtte prøve først er Starcraft 2 og Fallout New Vegas, rett og slett for at det er en så stor titteler og jeg har gode erfaringer med spillene fra før. Noe jeg ikke har med Settelers

  8. At grafikken ikke er av det aller nyeste er jo bare et pluss syntes jeg. Da kan det games på maskiner som er noen år gamle og som ikke koster skjorta. Det er det som er en av grunnene til at WoW ble og fortsatt er så stort, det at du kan sitte på en røøten maskin og fortsatt game. Blir spennende og se hva som kommer ut at dette MMORTS prosjektet.

  9. Kommer ikke til å kjøpe dette. Etter den gedigne skuffelsen av de siste slippa fra utgiveren faller dette dødt. I RA3 var multi player delen det som reddet spillet, singel player delen var boring.

    Tiberum Wars og Kanes Wrath var helt eldendig på begge sider, kjedelig historie i singel player delen og multiplayer delen var latterlig. Jeg spillte med noen kammerater på lan og ved og bygge en eneste unit klarte jeg å vandre forbi forsvaret demmes og utslette hele basen i løpet av 5 min. Jeg er ikke noe spesielt god i strategispill på lan og ikke kammeratene mine heller, men når tre spiller mot meg og jeg med en unit kan ta de så sier det litt om spillets ballanse.

     

    Det siste spillet i C&C som var bra etter min mening var RA2, uten den ubruklige Yuris revenge delen. generals + zero hour var også bra syntes nå jeg.

  10. Tror det jeg også. Freelancer og Darkstar var ganske like syntes jeg. Min mening var at Freelancer var bedre, bl.a. fordi det hadde en bedre "opplærings" sekvens i starten, når det er såppas mange duppeditter og tekniske finesser som skal læres som det er i Freelancer og Darkstar er dette ganske viktig syntes jeg. Så man ikke sitter og spiller i flere timer/dager og så brått finner ut hvordan man gjør en ting som forenkler en handling.

×
×
  • Opprett ny...