Gå til innhold

vamptroll069

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vamptroll069

  1.  

    For meg har både stereolyd og hodetelefonkontakt 2 viktige egenskaper ved valg av telefon. Dermed kan jeg aldri tenke meg å ha en slik telefon. Holder med fortsatt til samsung som jeg har gjort i mange år.

     

     

    Hva gjør at du fokuserer på stereolyd fra en mobil? Lyden fra enhver mobiltelefons høyttaler(e) er jo bare dritt uansett om det er 1 eller flere høyttalere. Og selv om ikke telefonen har mini jack ut så er det ikke særlig mye stress å ha en overgang til minijack fast i kabel til headsetet. Har brukt overgang på headsetkabel i over ett år nå og det er ingen ulempe eller noe stress i det hele tatt. Headset har jo kabel, om den kabel blir 10 cm lengre av overgangen så spiller ikke det noen rolle for min de. For å sikre meg mot at overgangen forsvinner drop jeg på med en runde gaffa og jeg kunne ikke vært mer happy. 

     

    I situasjoner der jeg ikke er kablet bruker jeg trådløse noise canceling headset over BT. 

     

    3.5 mm jack'n har jeg virkelig ikke savnet en enste gang det siste året. 

    Jeg er lyd entusiast og har en svært bra stereo rig hjemme. Jeg kan også som lyd entusiast si at og påstå at Dobly Atmos lyden rett fra S10+ er alt annet enn noe dritt. Faktisk er den sykt bra for en liten telefon og være. Av og til er det flott og bare flekke opp noe Netflix på telefonen og det funker faktisk svært bra. Og ja, dette kommer fra en entusiast. Det er ikke alltid man har headsett eller stereoen liggenende klar. Telefonen "faker" sorround og impornerer stort med tanke på at det er en dubbeditt på 170 gram. Ja selvfølgelig kan ingen ting erstatte et godt par øreklokker eller et godt stereoannlegg men jeg kan bekrefte at Dobly Atmos stereolyden i S9 og S10 er ofte gøy og ha. Så din påstand er feil, enkelt og greit.

    • Liker 1
  2. Jeg må innrømme at jeg ikke skjønner denne trangen til å ha en forside som er bare skjerm. Jeg kjøpte en S9 i fjor høst og at det er litt "leppe" øverst og nederst gjør da ingen verdens ting. Løsningen på S9 tar seg uendelig mye bedre ut enn all verdens "notch"-er og dette påfunnet her med å ha skjermen -rundt- kamera.

     

    Men det er sikkert bare meg.

     

    Det er ikke bare deg. Syns nesten det er finere med slik de er i dag. En annen ting jeg er skeptisk til er lyden. Har en s9+ og den leveren helt sinnsyk lyd til en tlf og være. Spesielt med Dolby Atmos aktivert. Plasseriengen av høytalerene kan forverre lyden er jeg redd (antar plasseringen er over og under). Men jeg kan såklart ta feil :)

  3.  

    For lite til å vippe mot kjøp. Ser ut for at Fallout 4 blir å vurdere på nytt ut på våren ein gang eventuellt til hausten.

     

    Har ikke vært borti et eneste problem selv, så ser ikke noen grunn til å vente om bugs er problemet. Leter man virkelig, så kan man sikkert finne noen men.

    Samme her. Spillet flyter faktisk mye bedre enn jeg trodde det ville gjøre. Nesten ingen bugs. Konstant høy fps med et sjelden fps dropp en sjelden gang noe som bryr meg der solen ikke skinner uansett.

     

    Storkoser meg :)

  4. Det vil alltid være litt skepsis rundt toppkarakterer til spill som akkurat er kommet ut og er omgitt av mye hype. Ingen spill er perfekte og alle har feil man kan påpeke på et noenlunde objektivt grunnlag, men så blir det opp til anmelder å avgjøre om de gode sidene veier opp for dette, og det er veldig subjektivt og avhenger av hvor mye man liker konseptet ellers. Jeg er nok ikke den eneste som har begynt på et nytt og opphypet spill og vært overbevist om at det er et 10/10-spill etter noen timers spill, for så å endre mening etter å spilt det i noen dager når den første wow-effekten har lagt seg og man har kommet godt inn i story og gameplay.

     

    For de som ønsker en mer kritisk anmeldelse anbefaler jeg denne:

     

    http://www.rpgamer.com/games/fallout/fallout4/reviews/fallout4strev1.html

     

    Ingen spill er perfekte sier du.

    Må si meg meget uenig der. Zelda OoT er perfekt. Første DeusEx er perfekt. Super Meat Boy?? Men for all del jeg respekterer din mening.

     

    Selv har jeg spillt Fallout 4. Syns spillet fortjente en 9/10. Fantastisk moro spill men hakket dårligere en de største som har vært :)

  5. Er det for mye å be om et spill som har...

     

    ...Dynamisk univers som Space Rangers 2

    ...økonomi og muligheter som X3

    ...og combat som i Elite?

     

    Ja, det er visst det =P

     

    Nei langt ifra. Freelancer er bedre. Dette kunne vært like bra. Som anmelder sier så burde mainstoryen samt sideoppdragene vært brukt mer tid på. Men det kommer garrantert DLC samt hjemmespikra ting :)

  6. Etter å ha opplevd lanseringa av både X3:R og X3:TC, så valde eg å vente med å kjøpe X-Rebirh - noko som eg ikkje angra på i ettertid =P Så langt ser ikkje patchen ut til å ha gjort dei store endringane - eit par nye cockpitmodellar og tre vanskelegheitsgrader er ikkje nok til å skape liv i eit dødt univers. At dei klarte å rote det slik til er nesten imponerande, med tanke på kor komplekse dei tidlegare spela i serien er...

     

    Det blir nok opp tid modde samfunnet å fixe spillet. Gi det 2-3 år så er det sikkert et helt sykt kult spill :)

  7.  

    Dette kan vel ikke være så overraskende? Du kan per dags dato få et supert skjermkort til 2000kr så hvorfor skal folk gidde å bruke mer penger. En annen ting er at prisen på et nytt skjermkort i mellom/høy klassen koster like mye som en Golf 3. Jeg forstår at alt er relativt, men jeg mener fortsatt at prisene er altfor høye for at folk skal bruke pengene sine. En ting er, hva er poenget? Sitter selv med 2stk skjermkort til en verdi av kun ca. 4000kr og raser gjennom alt som er uten problemer, og dette er selv i 1440p. Dette kommer til å holde for meg i mange år fremover.

     

    hvorfor kjøpe instrumenter til titalls tusen kroner, når man slipper unna med ett par tusen? Hvorfor kjøpe bil til mange millioner når man får en golf til ett par hundre tusen?

     

    Hvorfor kjøpe dyre fotballsko når man kan få de for ett par hundre kroner på G-sport?

     

    Det å spørre hvorfor noen kjøper dyrere ting enn andre er ganske så poengløst. Man kan greie seg fint med en i5 i dag, hva skal man med i7? Man kan greie seg med 8GB ram, hva skal man med mer? Pc'en fungerer jo med snurredisk, hva skal man med en dyr SSD?

     

    Dumme spørsmål da det 1: Alltid er noen som bruker mer enn deg, og du kan banne på at dine kort ikke hadde fungert i deres oppsett. 2: Fordi man liker å dytte så mye kraft som mulig inn i maskinen sin, for så å tyne den krafta mest mulig.

     

    Dette kommer til å holde for meg i mange år fremover

    Selv om noe holder for deg, så holder det absolutt ikke for andre!

    Pluss tenk økonomi. Hadde alle kun kjøpt det billigste hadde verden gått over ende hehe

    • Liker 1
  8. hehehe jeg kjøpte det også på lanseringsdatoen. Tidenes værste X spill -> foreløpig ivertfall. Fikk fullført plottet etter mye om og men. Måtte bare litt savegame modding til. Kjøp dette spillet om et år. Da er det billig og ferdig. Da er det også forhåpentligvis mulig å beordre skipene på en langt enklere måte. DEssuten får vi sikkert flere skip *hint til moddere.

  9. Skulle vært mulig å skyte selv om en ikke har noen targeted.

    Ved treff (noe som ikke ville skjedd for ofte) kunne f.eks cloaken "blafret" litt eller noe... :)

     

    Eller ammo mer lik antiluftskyts... med emp-puls som hadde slått av cloaken for en liten stund. eksplosjonsradius på emp'n kunne jo vært bare forholdsvis liten for å ikke gjøre det FOR lett å finne cloak's.. B)

     

    Det hadde vært genialt. Likte idene om at man kunne bruke en spesiell anti-cloak ammo som fikk cloaken til og blafre litt hehe..

  10. -Snip-

     

    Mmmm, deilige goon tårer nomnom.

     

    Alliansen jeg er med i var i en battle med 1500+ spillere for en uke eller noe siden (TREAD).

    Vi er også blitt ærklært krig på, og krigen start om nøyaktig en time. Vet ikke hvor mange de er denne gangen da.

     

    edit: Hvilke allianser er dere andre i? Ikke AAA håper jeg? :p

    Jeg er i U'K og var i D-GMTI da dette skjedde. Var i dread og knerta provi capital flåten, pluss stasjonen og TCU

     

    Vi sieger 9UY sammen med -A- atm

     

    Da ganka dere meg. Jeg var tilfeldigvis på vei gjennom der for og ratte litt lenger inne i 0.0. Men så ble jeg møtt av en umenneskelig gatecamp. Tok nøyaktig 1 sek før Enyo`n min var borte. haha!

×
×
  • Opprett ny...