Gå til innhold

tiefling_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tiefling_InnleggNO

  1. Fikk første betakey på tirsdag. Var allerede brukt. Kontakta CDON og fikk vite at det var skjedd en feil, og nye ville bli tilsent.

     

    Så kom neste betakey på onsdag. Var allerde brukt. Kontakta CDON og fikk beskjed om å kontakte Blizzard om det. Gjorde det via websida deres i går.

     

    Fikk enda en betakey i dag fra CDON, og den virka heldigvis. Så får vi se hva som skjer med den support greia jeg sendte til Blizzard. Hadde ikke vært dumt med et ekstra sett betakeys. Er lov å håpe :p

  2.  

    Detta her var merkelig, jeg tror jeg har oppdaget et par bugs;

    Først av alt så måtte jeg ha 100% Paragon for å løse konflikten mellom Miranda og Jack etter å ha fullført lojalitetsoppdragene deres. Jeg fikk faktisk ikke løst selve konflikten, men fikk overtalt Jack til å tro at det hele bare var snakk. Jeg måtte ha 100% Paragon for å låse opp dette konversasjons-alternativet. For det andre har jeg nå endelig fullført spillet for andre gang, alle var lojal og alle overlevde, men det eneste Jack sier til meg når jeg snakker med henne etter fullførelsen av 'Suicide Mission' er "Fuck Off!". :huh:

    Det henger ikke på greip.

     

     

    Tror "Lojal" har vært litt feil ord å bruke i spillet. Det er vel mer snakk om at du hjelper de med div. problemer, slik at de ikke har med seg en masse ekstra mental bagasje, og kan være 100% fokusert på oppdraget.

     

     

    f.eks. når det gjelder Tali og Garrus er de nok fortsatt lojale til Shepard før du gjør oppdragene deres, selv om det har gått 2 år og du nå mer eller mindre jobber for Cerberus.

     

  3. Spilte gjennom det i helga som var, med en importert Shepard fra ME1, og det skuffet ikke.

     

    Storyen var solid, og kan ikke si at mangelen på et vanlig inventory system, eller forandringene til xp systemet, plaget meg noe særlig. La faktisk ikke merke til det i det hele tatt før langt ut i spillet. Actiondelen av spillet føltes også definitivt mer solid i forhold til ME1 uten at det, etter min mening, har gått på bekostning av rollespilldelen.

     

    Mulig jeg husker feil fra ME1, men syntes også at ME2 kjørte mye jevnere, med både litt bedre grafikk og høyere FPS generelt.

     

    Neste prosjekt blir å spille gjennom ME1 med en mer renegade fokusert Shepard, og importere den inn i ME2 så snart DDE versjonen min blir låst opp på Steam. Gleder meg.

     

    PS: Tali :love:

×
×
  • Opprett ny...