Gå til innhold

Sqw

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sqw

  1.  

     

    At Gamer.no er eneste spillnettsted i Norge som nevner dette er å forvente. For jeg tror få andre hadde giddet, eller vært med på oppropet til Gamer slik jeg ser norsk spilljournalisme er blitt.

    Level Up har flere ganger nevnt dette, blant annet på podcasten sin, og sagt at de nekter å signere på avtalen til Nintendo, og at dette er grunnen til at de ofte ikke rekker å anmelde Nintendo-spill like kjapt som alle andre. Av og til fører praksisen til at spill ikke blir anmeldt i det hele tatt, noe som er ganske katastrofalt for Bergsala, ettersom Level Up har fått et ganske så stort publikum etterhvert.

     

    Lite lurt av Bergsala/Nintendo å drive slik de gjør. De taper en del PR, og spillene er jo som oftest veldig gode! Rare folk.

    Kan nenvnes at også "Filmpolitiet" på P3 og deres podcast "Filmpolitiet DLC" har tatt opp denne problemstillingen tidligere.

  2. Eg trenger ein ny telefon, og har tenkt på ein android-telefon.

    Men om ein måned skal eg til USA, så eg lurer på om eg skal vente med å kjøpe til eg er i USA.

     

    Kva er i tilfelle ulempene og fordelene med å kjøpe mobil i utlandet/USA?

    Og korleis er det med abonnement når eg kommer tilbake til norge?

  3. Er et program som sirkulerer på skolen nå, der man kan skifte mellom forskjellige vinduer. Hvis du har masse spill oppe på den ene siden, kan du med et tastetrykk skifte til et vindu der du har skolearbeid eller lignende. Altså har du to "skjermbilder" å skifte mellom. Vet ikke hva det heter though...

     

    Her kan du prøve Bosskey. Søk på det på Google. Funker kjempebra, og det gjer at nå læraren kjem kan du berre "bytte skrivebord".

     

    Som spill vil eg anbefale TrackMania. Det er gratis, du kan spele det på nettet, det krever lite. Og vist du legg det ned litt så kan du berre ta det opp igjenn og starte banen på nytt. Dessuten er det sykt kjekt :D

×
×
  • Opprett ny...