Gå til innhold

Zinyak

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zinyak

  1.  

    Har ikke lest alle kommentarene, men kjøper ikke G2A nøkler på Steam under "Summer Sale" osv. For så å selge de med fortjeneste igjen?

    Man kan vel ikke kjøpe nøkler på Steam? Det er isåfall nytt for meg.

    du kan kjøpe spill som gifts å legge til i inventaret ditt også sende giften på din egen email. derfra så får du en såkalt giftlink og dette er noe som blir brukt mye på G2A, men når det kommer til nøkler har jeg ingen aning.

  2. Steam på Nintendo? Ikke faen, kaster jeg både 3DSen og Wii'en ut vinduet, ganske bokstavelig talt. Steam har ødelagt nok på PC fra før. Jeg er ikke interesset i å leie fullversjoner av spill uten å få vite om jeg kan spille de dagen etter som på Steam, og kjøper jeg et spill i butikken vil jeg ikke akkurat ha lyst til å bli tvunget til å registrere dem på nettet fra tid til annen for å få lov til å spille dem. Jeg aner ikke hvorfor folk er så ufattelig blinde at de nekter å godta at Steam ikke bare er postivt.Men ja, bli bra å få en *valgfri* eShop på 3DS og Wii U. Har savnet det.
    Ingenting er perfekt men steam er det beste programmet for kjøp av digitale spill. Du trenger kun å registrere spillet en gang og kan alltids kjøre steam i offline modus. Nevn en bedre tjeneste enn steam - det er ingen.

     

    rettelse du kan alltid kjøre steam i offline modus men bare om du gjør det mens du er koblet til nettet!

  3. Steam på Nintendo? Ikke faen, kaster jeg både 3DSen og Wii'en ut vinduet, ganske bokstavelig talt. Steam har ødelagt nok på PC fra før. Jeg er ikke interesset i å leie fullversjoner av spill uten å få vite om jeg kan spille de dagen etter som på Steam, og kjøper jeg et spill i butikken vil jeg ikke akkurat ha lyst til å bli tvunget til å registrere dem på nettet fra tid til annen for å få lov til å spille dem. Jeg aner ikke hvorfor folk er så ufattelig blinde at de nekter å godta at Steam ikke bare er postivt.Men ja, bli bra å få en *valgfri* eShop på 3DS og Wii U. Har savnet det.

     

    jeg må bare spørre... hvor kom leie av spill på steam fra? jeg er en aktiv steam bruker og jeg kan ikke komme på noe som helst angående leie av spill. kjøper man spill på steam har man dem hele tiden, men selvfølgelig så er det dritt at man må være opp koblet på nettet for å spille de fleste spillene og at du til og med må være koblet på nett for å gå i offline modus, der er jeg enig at steam kunne vært bedre.

  4. dette var jammen en god nyhet. kjøpte minecraft for ikke så lenge siden og det var rett og slett ikke lett og slutte å spille :D

    så nå håper jeg at det vil komme mange nye oppdateringer til dette spillet ^^

     

    det er noen ting jeg savner i dette spillet men håper at kommer i fremtiden:

     

    - gruve heis

    - mulighet til og feste vogner til vogner som et tog

    - penge system (kan være nyttig for rp servere pluss at man kan bruke gull til og lage penger)

    - gamemodes til mp som f.eks: Freebuild (tilgang til alt med uendlig antall untatt lava og vann siden man kan gjøre mye kødd med det)

    roleplay, pvp. osv...

     

    dette er bare noe jeg håper :rolleyes:

×
×
  • Opprett ny...