Gå til innhold

Brythest

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Brythest

  1. Er på utkikk etter et spill som er minst 10 år gammelt, mest sannsynlig slutten av 90 tallet. Husker jeg prøvde det via en demo på en plate som fulgte med et blad.

     

    Det er en form for RTS, der du bygger roboter fra komponenter (arm/torso/våpen/etc) som du faktisk må finne og samle inn rundt omkring på brettet. Det er også portaler som gjør at du kan ha kamper mot motstanderen over flere brett samtidig.

     

    Litt vagt i og med at det bare er en demo jeg har prøvd det på, og at på til er så lenge siden.

     

    Edit: Og der fant jeg det også, Metal Fatigue.

  2. Kanskje et noe uvanlig spørsmål, men etter å ha hatt kontakt med support angående et spill jeg kjøpte i november har jeg bestemt meg for at jeg vil ha kontoen sperret/deaktivert/bannet permanent. Support har allerede nektet meg deaktivering av konto.

     

    Hvordan kan jeg få det gjort uten at jeg kan få problemer?

     

    Jeg er klar over at det er mulig å bare unngå å logge inn på den kontoen.

     

    Grunnen til konflikten jeg har, er det spillet jeg kjøpte i november som jeg enda ikke har fått til å fungere p.g.a. utallige bugs av forskjellige typer. Spillet crasher også veldig ofte og online funksjonen fungerer ikke tilfredsstillende. Registrerte meg på et forum for dette spillet der man har muligheten til å rapportere bugs/levere save games. Ender bare opp med at jeg blir irritert og demotivert når jeg ser mengden med rapporter som kommer inn.

     

    Alle guidene/forslagene på det forumet er testet, på to forskjellige pcer (laptop og stasjonær) med de samme problemene på begge.

     

    Kontaktet Steam Support for å få pengene tilbake for spillet, men det var bare å glemme, i og med at spillet var forhåndsbestilt.

     

    Jeg kommer ikke til å bruke den kontoen mer, og vil heller ikke ha noe med Steam å gjøre i fremtiden. Er veldig sta når det kommer til situasjoner som dette og jeg kan garantere at jeg ikke har noe annet ønske enn å få den kontoen bort for godt. Godt mulig jeg også "pensjonerer" meg fra PC spilling også :)

     

    Håper dette spørsmålet ikke strider mot noen regler på forumet.

  3. Heisann

     

    Bestilte nettopp BF 2142 da jeg savnet det spillet litt, og platen min var ubrukelig til å starte det opp igjen. Er kanskje 1,5 år eller noe rundt der, siden jeg spilte det sist.

     

    Lurte egentlig bare på om det er mange som spiller 2142 for tiden? Mener å huske at det var mange som ikke var så veldig glad i den "futuristiske" utgaven, samtidig som det var en del problemer med punkbuster, exploits og cheatere.

×
×
  • Opprett ny...