Gå til innhold

Blt

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Blt

  1. Hei!

     

    Er på utkikk etter en kaffemaskin etter å aldri ha hatt noe lignende før. Tenkte jeg bare skulle prøve å finne litt rask informasjon her om hva som var bra før jeg bestemte meg, men etter mye lesing tror jeg jeg har kommet frem til at det er alt for mye for en stakkar å sette seg inn i alene!

     

    Noen her som kan anbefale en maskin i prisklassen rundt 2000kr som helst selges i butikk, evt komplett.no hvis det er mye billigere på nett?

     

    Trenger en maskin som kverner bønner, har selvrensesystem, lager både espresso og vanlig kaffe (Trenger ikke å være til kanne, men må være til mulighet for direkte-til-kopp). Alle andre ting som andre kaffetyper, andre smarte funksjoner, trykk, størrelse og den typen er jeg ikke kvalifisert nok til å vite hva jeg vil ha engang. :)

     

    Setter stor pris på alle anbefalinger!

  2. Kan nok en gang ikke si annet enn a det er en fryd å lese anmeldelsene dine Froholt. Du burde høre om BioWare trenger flere folk i skriveteamet deres, for noen av avsnittene dine er minst like morsomme som spillet er.

     

    Nå må jeg bare få blitt ferdig med andre gjennomspilling av DAO på PC så jeg kan starte på expansionen. Kjørte første gjennomspilling på en X360 uten noen DLCs, så det er allerede mer kjekt :)

  3. Noen spill er rett og slett bare enspillerspill, andre er flerspillerspill, og noen mestrer begge. Dette er for meg et flerspillerspill, tydligvis også for anmelder, så jeg har ikke noe problem med at karakteren blir stående på 9/10 pga dette. Kanskje dette burde vært splittet opp i to karakterer, men det blir igjen litt for mye tall på slutten av en anmeldelse, når det også gis seperat karakter per konsoll. Og for oss som kun kjøper dette for flerspillerdelen, noe de aller fleste faktisk gjør, ville det blitt misvisende å la endelig karakter bli 5/10 elns pga kampanjen.

     

    Ellers en veldig bra formulert og skrevet anmeldelse, og selvsagt ekstra hyggelig for slike som meg som har valgt BFBC2 over MW2 å se at vi har valgt rett :)

×
×
  • Opprett ny...