Gå til innhold

NJETT

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NJETT

  1. At noe ikke er stjeling betyr ikke at det er OK, mord er heller ikke stjeling, det betyr ikeka t det er "helt OK".

     

    AtW

    Klart det er stjeling. Er det stjeling vis noen missbruker visa kortet ditt og bruker penger du har jobbet for? Tror du ville ment at noen hadde stjålet fra deg når du oppdaget at pengene dine var forsvunnet fra konto. Hvis du bare fikk 75% lønn, fordi noen hadde med hensikt slettet noen av timene dine, men ingen kunne rette opp i dette. Hadde du da ment at du var blitt frarøvet noe?

     

    Spillene som blir kopiert, er spill som potensielt ville gitt utviklerne ett salg, dvs. penger på konto. De skal leve på pengene fra det ene spillet til neste spill kommer ut. Forskjellen er at hvis noen tapper kontoen din, og du ikke har vært uaktsom, så får du pengene tilbake. Tror ikke utviklerne har det på samme måten.

  2. Er enig med det meste som er sagt her...

     

    Men jeg HATER at det kalles "Piratvirksomhet".

    Vi som laster ned er ikke "Pirater". Vi drar ikke til produsenten og plyndrer og stjeler spillene og de kvinnelige ansattte. Vi stjeler ingen ting. Vi stjeler ikke boka, vi bare skriver av den. Jeg ser helst til at vi blir kalt noe HELT annet. Hvis dette ikke skjer innen 23,7 minutter, er det en viss mulighet for at en eller annen gal amerikaner sprenger EA's hovedkvarter.

     

    Dere er advart!

     

    Ett senario: Hvis noen hadde hacket seg inn på PC-en din, og kopiert dagboka di. Denne kopien ble så publisert på nett der bekjente kunne se dette. Hadde du følt at du var blitt frarøvet noe? Eller hadde dette vært helt OK, siden de ikke hadde tatt ”originalen” men bare en kopi….

     

    Hvorfor skal noen gidde å bruke penger på å utvikle spill, hvis ingen er villig til å kjøpe dem?

  3. Steam er bra, men du er avhengig av Steam-serverne for å spille. Ergo, du kan ikke spille klassikeren din om 10-20 år. Ingen Commadore 64. Jeg foretrekker å gå utenom Steam. Desuten tar EA alt for mye betalt for spill på Steam når du kan få de billigere i butikk.

     

    Ren spekulasjon. Har du noen kilde som kan se inn i fremtiden og bekrefte at Steam ikke finnes i 2018? :)

    10 år i IT-industrien er en lang tid. Jeg vil ikke være avhengig av at et selskap skal holde serverne klare for meg til evig tid.

     

    Du kan ta backup av spillene du har kjøpt på Stem, så det argumentet faller bort…. Har du Steam klienten og Backup av spillene dine så kan du spille dem til du er 90……

  4. Jeg tror mange bruker DRM som en unnskyldning for å slippe å kjøpe spill. Jeg fant alltid en god unnskyldning for hvorfor jeg ikke kjøpte spill den tiden jeg studerte. Valget var f.eks ny HD? eller 2-3 nye spill. Da endte det med at jeg kjøpte HD, og lastet ned spillene jeg ville spille. Men nå etter at jeg har jobbet noen år og fått en ok økonomi, så kjøper jeg spillene jeg spiller.

     

    Jeg har rasket med meg det som har vært av samlepakker av spill på Steam, for å gjøre opp litt for den tiden jeg bare piratkopierte. Har nå kjøpt stort sett alle spill som jeg spilte mye den tiden jeg piratkopierte. Synes generelt Stem er en genial løsning som EA kunne ha lært litt av, eller muligens samarbeidet med.

     

    Jeg tror at spillprodusentene bare må regne med en del piratkopiering, og jeg tror beste måten å få folk til å betale, er å bruke online tjenester som f.eks co-op. Left 4 Dead er ett spill som har fokus på online/LAN spilling, og jeg tror dette er veien å gå. Mange spillprodusenter kunne også lært mye av Blizzard. Spillene deres kommer når dem er ferdig, og mener de at et spill ikke blir bra nokk, slik som StarCraft Ghost, så blir det kansellert. Man gir ikke ut et spill bare for å gi det ut. Gud forby den som setter spørsmålstegn, og kritiserer Blizzard sine prioriteringer ;)

  5. er folk litt trege her? Blizzard har jo bekreftet at de skal annonsere et helt nytt spill. SC eller WoW er ikke en mulighet. De eneste mulighetene er D3, W4 eller et helt nytt franchise.

    Er folk litt for seriøse her? Dessuten så er det vel mulig å lage mange spill rundt starCraft universet. De begynte å lage StarCraft Ghost, og det var et helt nytt spill. Men jeg tror heller ikke at dette har noe med spill som alt er bekreftet. Holder en finger på Diablo.. :)

  6. Jaja..Blir iallefall ikke noe HDX på meg. :p

    Ikke faen om jeg gidder og stresse med det drittet der, når det ikke fungerer.. :S

     

    Det finnes jo noen fornøyde brukere der ute da, slik som meg som har hatt en HDX 9200 i ca en mnd. Jeg er meget fornøyd.

     

    Jeg leste denne tråden før jeg kjøpte min. Jeg har problemer med å tro at noen skal få en 3-4 forskjellige HDX-er med feil på…. sannsynligheten er liten. Min erfaring er at dem som har så mange problemer, har en som regel en finger med i spillet selv. Men når det er sagt, så synes jeg veldig synd på dem som har hatt disse problemene, hvis dem er uforskyldt.

     

    Mitt inntrykk av HP Support er ett helt annet en det som står i tråden her, men jeg har mest erfaring som bedriftskunde. Får som regel raskt hjelp, og ingen problemer med å få erstattet enheter fra HP. Men en hyggelig tone kommer man lenger en med kjeft, der er min erfaring. En Care Pack er vel også en grei investering…

  7. Dell har hvertfall skjønt at utseende også har noe å si, noe Acer tydeligvis har misforstått litt med sitt forsøk Aspire One.

    Men, som nevnt flere andre steder inne i internett, hvorfor går Dell på nok en tastatur-blemme med det oppsettet. Ikke akkurat touch-vennlig.

     

    Tja… jeg har fysisk tatt på og testet en Acer Aspire One, og kan ikke si at den akkurat var plaget av dårlig utseende. Må vel heller si at det er ett av produktene som Acer har laget som faktisk ser bra ut.

     

    Jeg har alltid sagt at jeg ikke tar i mot en Acer PC om den så blir kastet etter meg, men med Acer Aspire One så kan det faktisk hende jeg må svelge den kamelen….. Den ser mye bedre ut i virkeligheten en på bildene.

  8. Tja... er dette noe?

     

    Asus A7M266 Hovedkort for Socket A (DDR)

    AMD761, ATA/100, ATX 266mhz FSB - Demo. 365.-

     

     

    Asus V8420S GeForce4 Ti4200 128MB DDR

    AGP, (V8420S/TD) (Super-Fast)-Demo 955.-

     

    Western Digital Caviar 20GB IDE 7200RPM

    - ATA/100 harddisk 2MB cache WD200BB 541.-

     

    TwinMOS PC2700 DDR-DIMM 512MB CL2.5

    - 32M*8/16chip, 184-P (for DDR-PC333MHz) 545.-

     

    AMD Athlon XP1800+ 1.53 GHz 266 MHz bus

    - Socket A (Thoroughbred) prosessor 572,-

     

    Q-Tec Midi tower ATX 6021CMD, Silver

    Value Line, m/300W AMD/P4 341,-

     

    Cooler Master CPU-Vifte Socket A/7/FCPGA

    - DP5-6I11A-01 Opp til 1,2GHz, samt XP1800 89.-

     

    Totalt: 3 404.-

  9. Ikke AGP port på hovedkortet........ Hmmm!!!

     

    klart det gjør noe! Kan ikke bruke et AGP kort uten at hovedkortet har en AGP port!

     

    Håper virkelig dette er en spøk! Et vanlig AMD eller P4 system til 10K

    vil virke bedre til spilling en det systemet du satt opp, pga. at de har AGP port og kan bruke AGP skjermkort!

     

    Du kan kjøpe en ny PC til 12k hvert år i 10 år framemover hvis du disponerer pengene dine fornuftig, i stede for å kjøpe det du har satt opp her!!

     

    Er du ikke en atomfysikker som skal løse universets gåter så

    trenger du ikke den PC'n du nevner over!!

     

    Hilsen Pål

  10. Tja... P4 PC, tatt på sparket hos komplett

     

    Kabinett:

    -Sky Hawk PSR4638 Miditower , Sølv

    Aluminiums kabinett, u/power

     

    -Chieftec Strømforsyning ATX 360W (P-4)

    Strømforsyning for P4/AMD CPUs m/PFC

     

    Hovedkort:

    -Abit IC7 Hovedkort for S478/800mhz

    I875P,SATA,ATX,Dual-DDR,1394

     

    CPU:

    -Intel Pentium 4 2.4 GHz Boxed PC800

    Socket PGA478, 512kB "Northwood" (Kose prosessor. Kan klokkes MYE)

     

    RAM:

    -TwinMOS PC3700 DDR-DIMM 256MB CL2.5

    32M*8/8chip, 184-P (for DDR-PC400MHz)

     

    Skjermkort:

    -Sapphire Radeon 9700 Atlantis 128MB

    AGP, ATI 9700, DVI-I, TV-Out, Retail

     

    Hardisk:

    -Maxtor S-ATA/150 120GB 7200RPM 8MB

    DiamondMax Plus 9, 8 MB cache

     

    DVD spiller:

    -Trenger man det på en PC??

     

    Mus:

    -Logitech MX500 Optical Mouse

    USB & PS-2, Retail

     

    Totalt kr 9 814,00

     

    Fines sikkert minst like gode AMD løsninger, men det får noen andre ta seg av!

  11. Må si meg enig med Troxx her ja. Det er alt for mange spørsmål fra nykonfermanter som lyder: Hva synes du om dette oppsettet, Intel vs AMD, Gforce vs ATI, Skal kjøpe meg ny PC, er dette bra? osv osv...

     

    Det kan være greit å stille spørsmål om ett oppsettet er bra osv, men hallo.... Når man plukker komponenter fra øveste hylle, og kun komponenter som har gjort det bra i tester, Så tror jeg det i grunnen de poster kun for å vise seg fram, regner med at de fleste slike poster ender med at det ikke blir noe kjøp. pluss at det ofte er postett nesten like oppsett mange ganger tidligere.

     

    Har også sett personer som svare på innlegg, og kommer med gode råd, bli mobbet forde det er noen skrivefeil i posten. Merket meg att modelatorene ikke slo ned på dette. Det finnes faktisk mennesker der ute med lese og skrivevansker som har noe å bidra med, men som vergrer seg mot å skrive innlegger her. Jeg er i blant disse personene. (Har høgskole utdanning i informatikk, og kan litt om data)

     

    Å iron_knuckle: så er jeg også en bygde tulling :woot: og er i grunnen ganske stolt av det.... :wink:

  12. Ja, Ja, Ja....... :roll:

     

    Mr Ueland har helt rett!! har samme CPU, celeron 1,3@1,6. Når jeg tar en CPU Multi-Media Benchmark i SiSoft Sandra, så slår Celeron-prosessoren Intel P4 2GHz og AMD Athlon XP 1800+...... så de så.....

     

    Celeron 1,3@1,6GHz:

    Integer iSSE 8726 it/s

    Floating-Point iSSE 10838 it/s

     

    P4 2GHz:

    Integer iSSE 7875 it/s

    Floating-point iSSE 9625 it/s

     

    XP 1800+:

    Integer iSSE 8370 it/s

    Floating-point iSSE 9760 it/s

     

    Så HA HA til dere........ :p

  13. Jeg lurte på det samme, så jeg sente en mail til Micoplex og spurte.

    Fikk dette svaret:

     

     

    Hei!

     

     

    Vi har en kabel du kan benytte for å koble kabinettviftene i CSA6000DSa

    til HardCano 7. Vi sender deg en slik i dag. Du behøver ikke betale noe

    for denne

     

     

    --

    mvh

    Knut-Erik Røtne

    Microplex Norge AS

×
×
  • Opprett ny...