Gå til innhold

damnation_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    92
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av damnation_InnleggNO

  1. ikke overraskende at det gikk slik for når spaceworld ble spaceworld soundgarden så forsvant 99% av det som man gikk til spaceworld for å kjøpe fra sortimentet deres. på mitt lokale kjølpe senter så var spaceworld før den mest sentrale pc spill og diverse teknikk ting butikken i motsetning til de andre store som lå i utkanten av byen.

     

    Spaceworld gikk med dundrende underskudd før Reitan-gruppen solgte det til Soundgarden. Ikke overraskende at de fortsatte i samme spor.

  2. Vil den fungere når du er på skitur eller på en gåtur i fjellet når det er under 10 grader og du ønsker å ta noen bilder (gitt at den ikke er splitter ny eller har 100% batteri)? Er mulig jeg bare har vært veldig uheldig, men mine to siste iPhone's er ekstremt upålitelig under alle utendørs aktiviteter ved høsttemperaturer og under. Designet er forøvrig fint.

     

    Jeg har hatt Iphone 3G/4S/6 Plus siden 2008 og aldri hatt problem selv når det har vært fuktig eller sprengkaldt.

  3. Morsomt at man må ha Pascal. Altså bra nok med et 1050Ti, men ikke 980Ti :/

     

    Det kommer etterhvert. Dette har ikke med ytelse å gjøre, men siden det er nyutviklet vil de minimere antall feilkilder som kan være kilde til bugs.

     

    Jeg var med på å teste ut de første IP-telefonene i 1999, der måtte man bruke èn spesifikk Compaq-maskin som server, med Windows 98 og en smørbrødliste med patcher installert i korrekt rekkefølge for å få support fra Cisco.

  4. Kun lyd når du svinger 1 vei? I så fall er det sannsynligvis hjullager, ikke all verdens kostnad å bytte. Jeg har eid Honda i 10 år og kvaliteten er på topp men hjuloppheng er en svakhet, sikkert enda mer på en tung bil som CR-V

     

    Men! 8 år gammel bruktbil med ulyd er et dårlig tegn og en eier som har ignorert dette gjør saken enda verre. Ikke kjøp før du vet hva dette er og hva det koster å fikse.

     

    http://www.klikk.no/motor/bil/bruktbil/article798620.ece

     

    "De er noen få gjengangere; slitasje på bremseskiver med høy kjørelengde og slakk i stag/armer i hjulopphenget."

  5. Markedet på slike proffskjermer er begrenset, og prisen blir deretter - en masseprodusert TV som monitor er større og billigere.. så sant TV-lisensen ikke blir et problem. Jeg bruker en Sony 55x8505 4k-tv som pc-skjerm, sitter ca en meter unna. Den har ikke fargeskarpheten til min gamle Dell U2711 men duger til alt annet enn profesjonell bildebehandling, og er kjapp nok til spilling.

  6. ...

     

    Merkelig, jeg har absolutt ingen problemer med å finne epost i Outlook, uansett om jeg søker i en eller alle 7 epostboksene mine med en haug med undermapper ... det tar noen sekunder og deretter så har jeg eposten oppe, om det er fra 2005 (har arkivert det som er fra før det) eller fra 2016 ... og jeg kan søke på ord eller avsender, det har ingen betydning ...

     

    ikke forstår jeg journalistens eller andres frustrasjon med at det er så vanskelig heller ... det er ikke vanskeligere enn man gjør det selv og de fleste innstillinger i de menyene som journalisten viser, de settes en gang og ferdig med det ...

     

    Vi bruker en fellespostkasse på jobb hvor det raser inn ~200 mailer daglig. Mailer som er behandlet flyttes fra innboksen til en mappe som er indeksert før søk. Jeg kan, som journalisten skriver, sitte og se på en epost-tittel, søke på nøyaktig det samme i søkefeltet, og oppnå 0 resultater. Da er det ikke snakk om at det er vanskelig, det er Outlook som ikke fungerer.

     

    Jeg har en teori om at de skarpeste folka i MS blir flyttet til avdelingen for OS, så sitter alle døgeniktene igjen med ansvaret for Bing, Skype og Outlook.

    • Liker 3
  7. Det er vel strengt talt ikke skrevet i stein enda at det vil komme til PC, men at det er noe de vurderer.

     

    Sant nok, men det ville i så fall ikke vært total nytenking fra Sony. PS3 kan bruke tilleggsutstyr som også fungerer fint på PC - f.eks Logitech G27. Åpner de VR-brilllene for PC kan det føre til både økt salg av brillene samt en døråpner for salg av PS4 i etterkant.

     

    Jeg synes det er rart at Xbox ikke er knyttet tettere mot PC-arkitektur, virker som Microsoft har vanntette skott mellom konsoll- og Windowsavdelingen.

  8. Hei

     

    Jeg har planer om å legge til litt ekstra i vår neste TV.

     

    I den anledning har jeg lagt inn en ordre på denne TV'en her: https://www.komplett.no/philips-65-uhd-led-smarttv-65pus910912/826024

     

    Komplett.no hadde nylig over 40% avslag på den så det passet jo ypperlig. 

     

    Jeg ble litt skremt da jeg leste kommentarfeltet om TV'en på komplett.no

     

    Har lest http://www.philips.no/c-p/65PUS9109_12/9100-series-svaert-slank-4k-uhd-tv-drevet-av-androidtm-med-firesidig-ambilight-og-perfect-pixel-ultra-hd/priser-og-anmelselser#og det ser jo lovende ut.

     

    Jeg pirker ikke så mye på trege menyer, det jeg er ute etter er en TV som er fremtidsrettet (UHD) og med et veldig skarpt og fint bilde. 

     

    En annen ting jeg vet om denne TV'en, er at det nå er et gjeldende tilbud der man kan få en boks som har nyeste versjon av Android Lollipop. Vet ikke hvor den bestilles. Tilbudet gjelder ut juni/juli. Da får man iallefall nyeste versjon av Android, og støtte for streaming av 4k i netflix.

     

     

     

    Er dette en god TV, har dere noen erfaringer?

     

    På forhånd takk  :)

     

    Vurderte den når den var på salg til samme pris for et par uker siden. Det er merkelig lite info å finne på nett og jeg fant ikke en eneste review på norsk eller engelsk. men jeg har funnet en på belgisk som kan oversettes:

     

    http://www.fwdmagazine.be/fwd/159359/review-philips-65pus9109/

     

    Den har HDMI 2.0 men det bugger. Den har smart-tv men det fungerer dårlig, og du får ikke Netflix i 4K uten en ekstern boks du må kjøpe i tillegg. Hele tven virker som et uferdig produkt som avventer nye drivere og programvare.

     

    En ting å ha i bakhodet er at når prisen settes ned nesten til halvparten er det fordi enten Komplett eller leverandør har et restlager av en utgående modell. Noe nytt og bedre er sannsynligvis rett rundt hjørnet.

     

    Hvis du uansett må ha tv NÅ, vil ha 65 tommer med 4k og har 20 tusen i budsjett er den nok et godt kjøp, du har uansett angrefrist. Jeg kommer til å vente hvertfall 1-2 år før jeg kjøper. 

×
×
  • Opprett ny...