Gå til innhold

Ehtirno

Medlemmer
  • Innlegg

    407
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ehtirno

  1. Har bare såvidt hvert innom spillet, tatt første quest, men ser dere nevner pvp, så man kan ikke spille mot andre spillere før man når lvl 6? Eller misforstår jeg nå?

     

    Du kan ikke spille PvP før du har fått quest om å dra til Sparta (tror ikke lvl 6 er requirement, men det er et par timer spilling dit uansett).

    Questen involverer så vidt jeg forstod å bygge en arena i byen din, og den krever premium, så der stoppet jeg. Mulig du kan starte PvP fra arenaen i Sparta?

  2. Det er det dummeste jeg har hørt i hele mitt liv. Dere har tydligvis ikke hørt om Eve Online før.

     

     

    Jeg ... klarer ikke å se hvordan akkurat DEN videoen var et motargument. Kanskje det krever litt forklaring på hva som faktisk foregår, for herfra ser det ut som en dude sitter og klikker litt casually rundt i interfacet. :dontgetit:

  3. Det er Ves. Du treffer henne igjen senere, men får ikke bolla henne, hvis du lurer på det. I toern er Geralt mye mere "monogam", han har et ganske heftig forhold med Triss.

     

     

    Dette er helt feil (avhengig av hvilke valg du gjør gjennom spillet)

     

     

    Hadde du kjøpt spillet fra GOG.com, hadde du sluppet all DRM (kopibeskyttelsen som krever at du er online for å spille og sånt dill). Det er nettbutikk-sida til utviklerne selv.

     

    Korrekt. GoG <3

  4. Noen som sliter mot wraiths i questen Claws of the madness. Nekter å gå ned på vanskelighetsgraden, er på normal. Noen tips til å ta dem?

     

    Klarte det i praksis utelukkende med Yrden, men det er mulig jeg hadde bedre sverd enn deg på det tidspunktet (gjorde det nokså sent)

     

    Der var jeg ferdig med spillet, og for en fantastisk opplevelse!

     

    Det jeg lurer på er hvordan avslutningen til dere andre som har fullført spillet ble, og hvilke byer dere var innom i løpet av spillet!

     

     

    Jeg var innom Flotsam og Vergen. Mener å ha lest valgene du tar kan få deg til å hoppe over en hel by. Slutten var meget god. Jeg lot Letho leve, hadde ikke hjerte til å kjempe han. Iorveth og Triss var mine medfølgere, og spillet la godt opp til en etterfølger!

     

     

     

    Jeg antar du valgte å hjelpe Iorveth istedenfor Roche på slutten av chapter 1; jeg tilbragte nemlig mesteparten av chapter 2 i "kaedwenian camp" utenfor Vergen (på andre siden av slagmarken) å kalle det en by er vel å dra det litt langt. Jeg var innom Vergen også, men det var mer som en ettertanke.

     

  5. Da var jeg gjennom (en av 16 slutter eller hva det nå var), og kan sikkert være behjelpelig om noen lurer på noe - er ikke alt som er like intuitivt.

     

    Føler det var over alt for fort, men det er vel bare med følelsen, objektivt sett er dette solid valuta for pengene. Satser på de gir ut flere kapitler etterhvert, slutten skrek ikke akkurat enden på sagaen :p

     

    Hvor mange timer brukte du, og hvor mye av side-quest og lignende gjorde du?

     

    Det ble vel 4 sittings, kanskje ca 30 timer? Og jeg prøvde å gjøre alt, men jeg føler jeg må ha gått glipp av mye mot slutten (var level capped så lette ikke i alle hjørner etter ekstra stuff)

    Døde alt for mye gjennom spillet ( på normal :| ), så det er ikke i nærheten av så my reell spilletid.

     

    Edit: justere opp litt ja, kveldene ble fort lange.

  6. Da var jeg gjennom (en av 16 slutter eller hva det nå var), og kan sikkert være behjelpelig om noen lurer på noe - er ikke alt som er like intuitivt.

     

    Føler det var over alt for fort, men det er vel bare med følelsen, objektivt sett er dette solid valuta for pengene. Satser på de gir ut flere kapitler etterhvert, slutten skrek ikke akkurat enden på sagaen :p

  7. en dårlig pc er en dårlig pc, hva som er bra av widescreen og vanlig er subjektive preferanser. Jeg liker vanlig skjerm bedre og det er det mange gamers som gjør, tullete at de ikke har lagt til rette for det.

     

    Tullete at ikke folk med widescreen får tildelt noen centimeter med svart skjerm på hver side av bildet?

     

    .....?

  8. Kategoriene point and click adventure (obvious), action rpg, og det meste som er på markedet av single-player strategi-spill burde være enkelt nok å klare uten tastatur.

     

    Om du føler for en utfordring, evt at det er musearmen som er skadet, kan du jo prøve Dwarf Fortress (kan helt greit spilles med kun tastatur)

×
×
  • Opprett ny...