Gå til innhold

KHRZ

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KHRZ

  1. At spillene kjører i 30 FPS istedenfor 60 med 3D er vel ikke et argument for bortkastet ytelse, med mindre du heller ville spilt i 30 FPS uten 3D med forbedret grafikk. Personlig har jeg ikke fått vondt av 3D-effekten, men etter 1-2 timer begynner øynene å falme og 3D'en blir bare sjeling mellom 2 bilder. Har bare Street Fighter 4 der 3D ikke betyr mye, må vente å uttale meg om nyttigheten til 3D til jeg får spilt et skikkelig 3D spill.

     

    Batteritiden og release-spillene/innebygde funksjoner derimot er skueffende, langt under mål. Vil påstå Nintendo rushet ut konsollen.

     

    Og regionlås for å hindre piratkopiering?? Når flash-kortene kommer er det regionlåsen som vil fyre opp salget;)

  2. Nok et meningsløst prosjekt som bygger på ubetinget frykt for spillmediets påvirkning. For enhver idiot forstår vel at i en krig får en ikke skyte fritt rundt seg mot sivile eller drepe sårede! Eller kanskje mener disse sveitiske forskere at en profesjonell soldat kunne komme til å se bort ifra sin militære trening, og heller huske tilbake til hvordan oppdraget ble gjennomført i Call of Duty, mens en James Bond film umulig kan gi et feil bilde av hvordan agenter opererer? Med et slikt tankesett må vi jo forby spill som Phoenix Wright også, for det gir jo et helt feil bilde av hvordan en rettsak fungerer! Ja, for jeg kan vanskelig se for meg elitesoldaten rope "objection!" til dommeren når han får lest opp dommen for å ha teppebombet en moske!

×
×
  • Opprett ny...