Gå til innhold

wretysve

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av wretysve

  1. Synd at man må være nokså rik for å ha muligheten til å komme ombord i en av disse farkostene!

     

    Sitter dag inn og dag ut og lager bilder av planeter og slikt og skulle selv gjerne vert med på dette! :p

     

    Men godt at det også er "privat" personer som investerer i "space exploration" selvom han har nok tenkt stort på det å tjene inn det det kostet han å bruke på dette(men hvem vil vel ikke ut i verdensrommet?)

     

    Space, the final frontier!

  2. Dette understreker ganske greit det jeg har sagt om at Retake Mass Effect gjengen er idioter.
    Må si at jeg ikke syntes om det at du kaller hele gjengen "idioter" jeg har spilt Mass Effect siden det første spillet og mener alle spillene er helt utrolige, men, de siste 20 minuttene av

     

    noe rart som skjedde med forrige innlegg så fortsetter her, som jeg sa, de siste 20 minuttene av spillet gikk imot det selv Bioware sa det skulle være, de sa at valgene dine skulle bety noe og ha en effekt på slutten men det eneste vi så var noen sekunder av slutt sekvensen som faktisk var forskjellig og at du fikk disse 3 valgene som var relativt like bare med forskjellig farge, de sa at det skulle være en "closure" på Shepard sin historie i universet noe jeg mener vi IKKE fikk, vi kan levere spillet tilbake men vi har også retten til å klage på det og få det fikset og for noen av oss som føles oss knyttet til historien så vil det å gi fra seg spillet med en slik slutt være vanskelig så vi velger å klage og be om å få det fikset og om det er så ille som det sies kommer helt an på person til person.

  3. "få flest mulig til å spille produktene våre." :p jeg tror ikke denne måten er den rette veien å gå.

    Jeg har selv spilt Battlefield siden 1942 og jeg kommer nok til å slutte hvis dette innføres for å kunne spille online i spill som BF.

    Synd dette her, får håpe de ikke går gjennom med dette, men med tanke på åssen EA har vært idet siste er ikke håpene så store er jeg redd.

    • Liker 1
  4. Må nesten si meg litt uenig her, Spilt gjennom Mass Effect serien siden eneren kom ut og når jeg så slutten på Mass Effect 3 ble jeg kvalm, det blir altfor mange ubesvarte spørsmål og plot holes noe som utvikleren faktisk lovte at det ikke skulle bli.

    Men på en annen side så når jeg importerte min Mass Effect karakter som har vært der siden eneren og toeren (full paragon btw) så hadde jeg null problem med å redde ALLE og få ALLE til å samarbeide, Krogans med Turians, Geth med Quarians.

    Men spilltestere setter seg vel ikke så MYE inn i spillet som det hardcore fansen gjør og de ble rett og slett gale av slutten og klarer ikke å spille serien om igjen før dette har blitt fikset på og jeg må nesten si meg enig i det

    Alle spillene er geniale men de siste 20 minuttene av Mass Effect 3 gir deg ikke en klump i halsen men en ekkel magefølelse.

    Men dette er min mening.

  5. 1: Dragon Age Origins (Bioware, PC/Xbox 360, 2009)

     

    2: Mass Effect 2 (Bioware, PC/PS3/Xbox 360)

     

    3: Company of Heroes (THQ, PC, 2006)

     

    4: Age of Mythology (Microsoft games, PC, 2002)

     

    5: Mirror's Edge (DICE, PS3/Xbox 360 - 2008, PC - 2009)

     

    6: Metro 2033 (THQ, PC, 2010)

     

    7: Crysis (Crytek PC 2007)

     

    8: Uncharted 2 Among Thieves (Naughty Dog PS3 2009)

     

    9: Dead Space 2 (Visceral Games PC/Xbox360/PS3 2011)

     

    10: World in Conflict (Massive Entertainment PC 2007)

×
×
  • Opprett ny...