Gå til innhold

saybut

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av saybut

  1. I dette tilfellet tror jeg det hjelper om du ikke er så kryptisk. Hvorfor må du bruke python for å finne tallet javascript jobber med? Kjøres dette lokalt eller over internett? Har du i såfall en server oppe?

     

    Uten å vite mer synes jeg det høres ut som en jobb for http://flask.pocoo.org/og ett eller annet UI rammeverk. Angular.js eller kanskje React.js? Eller, hvis det ikke er en del av en web app så kan du bare bruke gode gamle XMLHttpRequest

    Okei, her er saken: Skrevet en ganske lang kode for å få ut spesielle datoer i flere måneder i python, og skal bruke dette i en ganske enkel javascriptkode. Selv er jeg mye flinkere i Python enn i javascript, noe som er grunnen til at jeg har lyst til å bruke denne løsningen:p 

     

    Alt er lokalt. 

  2. Hei!

    Har et pythonprogram jeg har jobbet ganske lenge på, som jeg nå trenger å sette inn i en javascriptfil.

    Pythonprogrammet mitt returnerer en streng, og bare en streng.

    Denne strengen trenger jeg da et sted i javascriptkoden min for å få den til å fungere.

     

    Noen som har en løsning? Lest litt rundt AJAX(?) men vet ikke helt om det er det jeg trenger for å få til dette.

  3. Hei.

    Jeg er nå kommet til det stedet i livet hvor jeg snart burde begynne å tenke på hva jeg skal gjøre videre med livet mitt, og noe jeg virkelig kunne brent for er å være journalist.

     

    Sitter å ser på forskjellige studier, og det meste peker opp mot Norges Kreative Fagskole(som jeg forsåvidt har hørt veldig mye vondt om, noen med erfaringer fra NKF Trondheim?), og en bachelor i journalistikk der. Noen som vet hvor bra denne utdanningen er?

     

    Hvor mye vil man tjene som journalist når man er nyutdannet? Og hvor mye kan man maksimalt ende opp med å tjene i en ganske vanlig journalist-stilling?

     

    Har som sagt hørt ganske mye div dårlig om NKF og at det er veldig dyrt å gå der, noe som gir meg en litt dårlig magefølelse angående framtidlige studier der(mulig å studere journalistikk utenfor NKF?). Så hadde vært fint om noen med erfaringer fra NKF Trondheim hadde orket å svare på hvordan forholdene var der:-)

     

    Takk på forhånd for svar!

  4. 1. Ja, du må gå befalsskole først. Og det er svært usannsynlig at du kommer inn på LKSK etter befalsskolen uten at du har jobbet minimum ett år som sersjant.

     

    2. Eneste du trenger er generell studiekompetanse (også krav på befalsskole).

     

    3. Har forsåvidt svart på det allerede, men du må være minimum sersjant for å komme inn. Du blir da fenrik når du begynner på LKSK, og graduerer som løytnant.

     

    4. Du bor akkurat hvor du vil i verden, å bo på messerom på LKSK er bare et tilbud du får, noe jeg anbefaler hvis du ikke har familie, hvertfall første året.

     

    5. Dette er absolutt ikke et dumt studie. Men finnes selvfølgelig argumenter for og imot, kommer an på hva du vil selv. Men du kommer ikke til å plutselig finne deg selv med skjegget i postkassa, nei.

     

    6. Jeg har gått der selv, hva vil du vite?

     

     

    Gjennomgående krigsskole er akkurat det samme som å gå befalsskolen og deretter krigsskolen, eneste forskjellen er at du ikke jobber ett år på avdeling (pliktår), du begynner heller rett på KS etter du graduerer fra befalsskolen.

     

    Og luftkrigsskolen har gjennomgående krigsskole de også, men de har foreløpig stanset opptaket for gjennomgående. Det begynte en person på gjennomgående der så sent som i august 2012, men han var foreløpig siste på en stund. (Er ikke sikker på om de hadde tenkt å avskrive gjennomgående helt, eller ikke).

    Takk for svar!

     

    Må nesten tenke litt ang. det å ta befalskole. Vet ikke helt om jeg føler helt på å starte rett på studiene etter førstegangstjenesten. Luftkrigsskolen virket forsåvidt som et meget interessant alternativ om jeg skulle prøve å ta militær karriere.

     

    Føler du deg ganske stuck til forsvaret mtp. utdanningen din ved luftkrigsskolen, eller kan du gå sivile veier? Bodde du ved skolen eller bodde du eksternt i Trondheim?

  5. Hei!

    Jeg er nå vernepliktig ved GSV og har det fint så langt. Jeg liker militæret såppass mye at jeg vurderer nå å ta karriere i forsvaret.

    Luftkrigsskolen virket da som et ganske lovende alternativ mtp. at de fysiske kravene ikke virker helt urimelige og det å være i Trondheim virker veldig fint.

    Men jeg har noen spørsmål.

     

    1. Må jeg ha gått befalskolen først?

    2. Leste noe om at jeg måtte ha 180 studiepoeng for å komme inn på bachelorgraden? Kan noen forklare meg noe rundt hvordan det fungerer?

    3. Om jeg ikke må ha gått befalskolen først - hvilken grad får jeg da etter luftkrigskolen?

    4. Bor jeg hvor jeg vil i Trondheim eller blir jeg boende på en kaserne i en leir i 3 år?
    5. Er dette et dumt studie ang. lønn og lignende?

    6. Noen som har vært der som kan fortelle litt?

  6. Jeg kjøpte feil knotter på Predatorene mine, men det er skruknotter, så tror jeg kjøper ekstra plastikknotter. Noen som vet om hvor man kan kjøpe knotter på nett? - Noen som vet om dette vil faktisk fungere? Kjøpte SG knotter og skal spille på kunstgress, og er lite keen på å begynne å bytte siden skoene er kjøpt i England.

  7. Hei, jeg er ute etter et nytt online populært pc-spill. Jeg spiller for det meste CSS, CS1.6, HoN, og har spilt spill som wow, wc3, starcraft osv.

     

    Jeg leter etter ett spill som helst ikke er skytespill, men fortsatt ikke koster i måneden.

    Jeg vil at det skal være populært og nytt helst, og det må være online. Noen forslag? :)

×
×
  • Opprett ny...