Gå til innhold

Misteltein

Medlemmer
  • Innlegg

    272
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Misteltein

  1. Er storyen virkelig så ille?

     

    Las tidlegare at Richard Morgan har vore involvert i manus. Han har jo skrive veldig interessant cyberpunk tidlegare. Black Man og Altered Carbon anbefalast, om nokon er interesserte.

     

    Uansett, må vel kjøpast sidan en kompis har jobba på det. Lurer på om han blir sur om eg venter til det er under momsgrensa til tollvesenet... :p

  2. Liten sjangse for at mange kommer til å spille dette nå da.

     

    Tja, det virker ikkje som om dei har hatt så mykje hell med tidligare tilbud, slik som gratis speling i ein månad til alle. Eg er vel et unntak i så måte, begynte å spele igjen så smått for eit år sidan.

     

    Det er ikkje så mange timane eg bruker i veka, og shadowknighten min er no lvl 80 med snart 1400 AA. Det er altså et langt stykke opp til maks, men det er massevis av innhold å konsumere for dei som trivast med kun mercen sin som selskap. Det å soloe er heller ikkje særlig vanskelig med tanke på mudflation - gammalt innhold blir trivielt med nyare utstyr, samtidig som det fortsetter å gi god exp :)

  3. Jeg snakker selvsagt om bøkene. Der er mer enn nok fantasy tv-serier, men ingen med like stort budsjett om Game of Thrones. Når det gjelder bøker er det veldig mange fantasy-serier, og veldig mange av dem er langt bedre enn Song of Ice and Fire.

     

    Takk. Fint at en tv-serie får folk til å begynne å lese fantasy, men samtidig er det litt trist at alle skal lese den samme, ganske så middelmådige serien. :p

     

    Skal vi sjå...

     

    Malazan book of the fallen av Steven Erikson

    The first law av Joe Abercrombie

    The prince of nothing av R Scott Bakker

     

    Der har du tre ganske forskjellige, moderne fantasy-serier som fortener fleire lesarar.

  4. Den eine skill staten (den som går til 200, og visast ingame) blir beregna utifrå den andre. Sistnevnte går til 600, trur eg.

     

    Utifrå det eg har lest, så går skillen din opp mykje når du dreper folk med høg skill, opp veldig lite når du dreper folk med lav skill.

    Likedan går skillen din ned lite når du blir drept av folk med høg skill, og ned veldig mykje når du blir drept av folk med lav skill.

     

    Hvis du konstant ligger mellom 190 og 200 i ingame skill, så er det ganske bra i mi bok.

     

    edit: på bfbcs heiter staten kun "level", og står rett under skill level. Samme stat som på statsverse heiter skill level, altså.

×
×
  • Opprett ny...