Gå til innhold

Dvx_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dvx_InnleggNO

  1. OtherOS eneste sikkerhet Sony's PS3 hadde mot hacking, den ble fjernet. Geohot gikk på saken men ga aldrig ut hannes så kalte CFW som inkluderte OtherOS. Men han ga ut exploiten som han brukte.

     

    Senere dukket det opp USB jailbreak og så kom Fail0verflow som viste frem hvor dårlig sikkret PS3en egentlig er.

     

    I dag har vi CFW med Peak/poke og kan spille backups med hjelp av Syscall 36, kjøre usignert kode og signert kode faktisk. Fail0verflow holder på med demmes Linux port til PS3 som kalles for AsbestOS som har full tilgang på PS3 inkludert RSX som OtherOS ikke hadde tilgang til som gjorde Linux ekstremt dårlig på PS3.

     

    Ikke lenge til så kan vi Dual boote AsbestOS og GameOS aka XMB, på PS3 inkl PS3 Slim.

     

    Sony fjernet OtherOS fordi dem mente at slim kunne ikke ha denne funksjonen. istedet for og lage 2 forskjellige Firmwares på to "ulike" PS3er så valgte de og fjerne denne. Nei Det er IKKE geohot sin feil at dem fjernet OtherOS.

     

     

    Se hvor langt dette fører.

  2. Har en stor følelse at dette kommer til PS3 en vakker dag, Siden dette er den siste som kommer til 360. Dem kommer helt sikkert og la dette være noen månder for og tjene peng, så slenger dem dette ut til PS3, for og tjene enda mere peng =)

     

    Men har jo 360 selv, så tenkte på og kjøpe detta, men va litt skuffanes at man ikke fikk de nye våpene og bilene i "vanlig" GTA4 der man spiller Niko.

     

    kan omtrent garantere deg/dere at det disse DLCene ikke kommer til PS3 ettersom microsoft betalte rockstar for å lage dem så om de skulle bli sluppet til ps3 hadde det blitt søksmål opp ræva

     

     

    Ja vell, Microsoft betalte kun for og få dette til sin xbox360, en kontrakt er selvfølgelig skrevet under, så fort den går ut etter en tid, så vill disse komme til PS3 for at Rockstar skal tjene enda mere peng. Rockstar ble ikke betalt for og lage disse på grund av Microsoft betalte dem, DLC sku uansett komme med GTA4 lenge. Men Microsoft betalte for og få dette på sin Konsoll for en stund og gikk opp i konsoll salg osv, så nesten dem har jo tjent tilbake hva dem har betalt og mye mere.

     

    Så snart er det på tide og få at rockstar får enda mere. ALT handler om peng i verden. Bare se på metal gear solid serien feks. Det kommer jo til 360 no. Dem vil ha mere peng og utvide salget sitt til forskjellige konsoller.

  3. Har en stor følelse at dette kommer til PS3 en vakker dag, Siden dette er den siste som kommer til 360. Dem kommer helt sikkert og la dette være noen månder for og tjene peng, så slenger dem dette ut til PS3, for og tjene enda mere peng =)

     

    Men har jo 360 selv, så tenkte på og kjøpe detta, men va litt skuffanes at man ikke fikk de nye våpene og bilene i "vanlig" GTA4 der man spiller Niko.

  4. Hm, Da er jeg ikke aleina da =) Har selv levert min på Elkjøp. Men vis dette skjer igjen, så kommer jeg til og kreve penger tilbake, vi har Reklamasjonsrett for en grund, at produktet skal fungere minst 5 år.

     

    rart at min, NES, SNES, PS1, PSone, PS2, PS2slim, N64 fungerer utmerket enda og alle spill. Og skal jeg si at dem har ikke sett bedre dager for og si det sånn! men dem fungerer enda. Og disse "Nextgen" konsoller blir fort ødelakt, som 360 som sliter mest. En venn av meg som har 60gb siden den kom ut fungerer perfekt enda. Litt synd at min Ps3 tok kvelden rett før jeg fikk Uncharted: Among thives :<

  5. Hvis dette er fra den nye 3.0 firmware som kom, så artig nok, fikk jeg Blu-ray problem, Ville ikke lese noe spill i det hele tatt. Og det er ca 3 månder jeg kjøpte PS3 80gb, Men har sent det på reprasjon, heldig vis er det innom garantien. Problemet oppstod, når jeg satt og spillte Uncharted: Drake's Fortune, sku liksom finne alle skattan, men så klikket en Cinematic og viste seg og være Blu-ray lasern som kikk poff.

     

     

    Har nu ventet i nesten 1 mnd nå og enda ikke fått min PS3 tilbake :<

×
×
  • Opprett ny...