Gå til innhold

Orsvend

Medlemmer
  • Innlegg

    122
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Orsvend

  1. Dette spillet er årets skuffelse. Det er en helt elendig Playstation port. Grafikk og interface føles som alpha build, og det blokkete landskapet minner mer om LEGO Elder Scrolls. Og støtten for mus er ELENDIG.

     

    Usj nei, glad jeg ikke forhåndsbestilte dette spillet, men prøvde det hos en kompis.

     

    PC versjonen gir jeg hvertfall 0/10, fordi den er uspillbar.

     

    La meg gjette. Favorittspillet ditt er MW2? Eller kanskje CS?

    • Liker 4
  2. Syntes karakter bør gå på helhetsfølelsen, samme hvor mye småfeil det er. Er Diablo 2 og Baldurs gate drittspill i forhold til de nye spillene da, fordi de har dårlig grafikk og andre utdaterte elementer?

     

    En person med vett i hodet bruker heller ikke 60+ timer med mulighet for 60+ til på et spill som er middelmådig. Det har mange feil, og du poengterer mange av dem, men du hadde ikke spilt dette spillet så lenge hvis det ikke var verdt karakteren det har fått. Da har du seriøse fritidsproblemer, no offence :innocent:

    • Liker 2
  3. Nei, men om jeg får gjette så vil jeg tro at det er en uheldig bivirkning av at de beskytter .exe-fila, som nok igjen er for å forhindre no CD-cracker og lignende. Lenger ned i artikkelen finner du en lenke til en modifikasjon som låser opp minnebegrensningene på en annen måte.
    Virker jo litt sent å gjøre det nå? Regner med at spillet er cracket for lengst?AtW
    Det er helt riktig, spillet var cracket ca ett døgn før det ble åpnet på steam...

     

    Den første fungerende cracken kom like etter det var unlocka i Australia. Jeg satt å fulgte med for å si det slik =p Spille så tidlig som mulig.

×
×
  • Opprett ny...