Gå til innhold

hidd3n

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hidd3n

  1. Mista 2 rookies, tok meg 120 days til å få alt av gear, og under 20 timer på å spille historien ferdig(siste mission tar 2 timer alene). nei dette var ikke på det letteste. Har spilt XCOM før og syntes dette ikke var en noe vanskeligere enn tidligere, noe frustrerende at det ikke er så bra optimalisert og en er nødt å vente 2 min bare for å loade inn missions. men et bra spill og folk som klager over RNG er bare folk som gjør feil beslutning enten i loadout, eller ikke vet hvordan cover og aim systemet fungerer. Spillet var noe kort for 500 kr, men for håpe expansions eller dlc kan fikse dette.

  2. Spillet Star Wars Battlefront har en nydelig grafikk. Det er ingen tvil om det. Hva star wars battlefront mangler er egentlig balansering og mer "ting". med ting, som mener jeg utstyr til de forskjellige "loadouts" og equipments de forskjellige karakterene kan ha, jeg føler at battlefront er lagd for å se bra ut, men ikke for å ha så mye dypde i spillet. dessverre er spillet fortsatt sånn, etter en "expansion", og det er fortsatt slik at spillet ser bra ut - grafikk en er bra osv. - men spillet mangler fortsattt dybde. De kommer mest sannsynlig til å gi spiller mer dybde etterhvert.

  3. Det mange ikke tenker på, er RAM/minne OG(!) harddisk.

    SW;TOR er stort med mye som skjer på en gang, gamle minnebrikker på 2-4gb på 1000MHz er nok ikke bra i store arenaer, en treg harddisk gjør akkurat det samme. min CPU kjører på 10-40% (avhengig av hvor jeg er/ om jeg skyper eller ikke) så CPU'en er hvertfall ikke feilen, dersom den er det, har du rett og slett for gammel data til gaming.

    skjermkortet har en del og si i WZ men ikke i imperial fleet. Å spille et MMO-spill med minimums kravspec er bare idiotisk, innse det.

  4. Noen som har en formening om systemkrav her?

     

    Har nettopp kjøpt en ny laptop (HP G72-A20SO) http://www.lefdal.com/product/data/barbar-pc/HPG72A20SO/hp-g72-a20so

     

    Spørsmålet er selvsagt om jeg kan kjøre det (om enn på lave instillinger).

     

    Gleder meg som en unge til dette, men min stasjonære er ikke operativ om dagen så det hadde vært fint om jeg kan bruke laptopen enn så lenge.

     

    Jeg har ikke så veldig mye bedre data selv, og for meg så funker det med LAVE innstillinger på grafikk osv.

    bitte litt lagg må man tåle, det går jo på turns uansett så funker helt fint. Verste er når man skal ut og inn..... tar litt lang tid, igrunn

  5. Drit bra spill!

    men må være enig at AI'en er litt dårlig til tider.

    samtidig vist man skrur opp vanskelighets graden blir man knust av barbariens i starten, ble ialfall jeg :S

    jeg har jo lastet ned spillet (A) så kan nok ikke patche det osv. men håper for andres skyld at de kan fikse AI'en. både diplomatisk og i "krig"

    ellers er dette er spill jeg tenker jeg kan gnome med i mange flere timer! :D

  6. Heroes of Newerth (HoN) er et bra spill, ligner veldig på Dota (wc3). Det som er dumt med HoN nå, er at det koster penger. Jeg var med på beta men sluttet nå som det kostet penger. HoN er bedre enn dota, på mange måter. og for de som har spilt dota så er dette en oppgradering på nesten alt. Jeg spilte med kamerater som spilte/spiller LoL (League of Legends) og de fleste av dem syntes det var bedre, men vanskeligere.

    Har man litt tid og penger til overs er HoN et bra spill, en ¨match¨ tar fra 25-60 min, spørs hvor mange man spiller. I HoN kan man spille alt fra 1vs1 til 5vs5 (med de nåværende banene).

  7. Kan du kombinere Rock Band spillene med trommesett og gitarer fra Guitar Hero?

    Har bare så smått testet begge, og jeg syntes både trommesett og guitar fra Guitar Hero føles bedre enn hva som følger med til Rock Band, men samtidig føler jeg at Rock Band spillene overgår Guitar Hero spillene, er det noen måte å kombinere det beste fra begge verdener?

     

    Eller blir det kronglete, spesielt med tanke på at drummesettløsningene er litt forskjellige osv..?

     

     

    Man kan spille med rock band trommer/guitar på guiter hero og omvendt.

    blir egentlig ikke kronglete men kanskje litt uvant dersom man spiller på høyt nivå allerede.. men vist man skal spille på expert+ kjøper man som regel en trommesett som er litt bedre enn standard tromme sett som funker på begge spillene.. har selv guitar hero og tar gjerne med guitar når jeg spiller hos kamerater som har rock band, egentlig handler bare om hvilket du synes er best. men guitar hero trommer er vell mest realistisk i standard-pakken. når man spiller rock band trommer på guitar hero så har du bare de 4 fargene og når man spiller med guitar hero trommer spiller man med 4/5 farger på rock band.. kan kanskje bli litt kronglete med guitar hero trommer på rock band ettersom man kanskje(er ikke helt sikker) mister oransje, ( sjangelen som er på høyre side)(som er over/mellom rød og blå vist jeg husker riktig)

    se : http://www.wired.com/gamelife/2008/11/official-guitar/

    tror ikke det er alle trommene som kan ha "dobbel bass pedal" så vist du tenker på å spille expert+ etc. så burde du være nøye på hvilke trommer du kjøper,

     

    er trøtt så skrev kanskje litt feil..

    men det funker greit med å kjøpe et sett med trommer/guitar å bruke det på begge spillene..standard trommene blir litt harde/dårlige etterhvert, kan av og til fikses men anbefales å kjøpe nye bedre trommer

    ellers så er alltid gøy å spille full band med kamerater og venniner, har guiter hero 5 selv og finner det utfordende (spiller på expert (guitar)) gøy med "challenges" som gjør det vanskeligere men gøyere, går ikke alltid på % eller score. :D

     

    http://goodwoodmods.com/products/index.html

    http://rockbandparts.com/

    (selger trommer)obs: ikke alltid selve stativet følger med

    skjekk også: http://www.joystiq.com/Instrument-Compatibility-Matrix/

     

    Hidd3n in the dark

×
×
  • Opprett ny...