Gå til innhold

yeruch

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av yeruch

  1. Jeg har ikke noe problem med å forstå at det er problemer i et så massivt spill. Spill i denne sjangeren ser ut til å bli mer og mere avanserte, så jeg synes det er naturlig at det blir litt krøll(Og de luker ut noe hver dag, virker det som!).

     

    Kritikken av oppdragene forstår jeg heller ikke. Jeg har aldri spillt et spill med så underholdende oppdrag før! Jeg klarer enkelt å motivere meg for de når det ikke er drep x ting, og at det blir djeeevelvanskelig til tider i VR!

     

    Grafikken er akkrat der den skal være, synes jeg også.

     

    Hilsen VR1 :)

  2.  

    Jeg lurer.. Hvordan er vanskelighetsgraden i spillet? Klarer dere å forstå hvordan spillet er bygd innen kort tid, eller er det komplisert og omfattende? :)

     

    Hadde vært gøy med noe man virkelig kan investere tid i!

    For å ta det punktvis:

     

    1. I starten lager du en karakter, og har fire klasser å velge i. (pluss raser og allianse.) Men klassene er bare tre lister med skills, og du kommer neppe til å bruke mer enn to av dem. Dette gjør at selve klassen i seg selv ikke betyr så mye. Tenk heller på hva slags karakter du vil spille (melee? ranged? healer? osv), og prøv deg frem med alle de fire klassene til du finner en som har skills du kan tenke deg å bruke. Merk at å bare lese beskrivelsen av klassen ikke er så viktig, da alle klassene kan være radikalt forskjellig fra spiller til spiller. OG for den saks skyld kan du lære deg å bruke destruction staff og restoration staff selv om du foretrekker nærkamp. Dermed kan du f.eks lære skills med restoration staff og fungere helt fint som healer. Kanskje ikke fullt så bra som Templar (som har egne Restoration-skills.)

     

    2. Videre har du tre allianser, og med mindre du forhåndsbestilte kan du kun være i alliansen til rasen du velger. Breton kan f.eks bare være i Daggerfall, mens Dark Elf bare er i Ebonheart. Men når du når maks level vil du kunne åpne de andre to alliansene, og de vil da være skalert til maks level. ("alliansene" er bare landområdet man leker på.) Dermed har ikke alliansevalg heller noe særlig så si, spesielt siden historien (så vidt jeg vet) er den samme for alle tre.

     

    3. Første gang du spiller vil du måtte gå gjennom en tutorial. Her får du flere typer våpen å leke med, så du får testet litt av hvert før du bestemmer deg for hva du vil bruke. Det gjør det mye enklere å velge spillestil. I tillegg har vi det med at våpen, skills osv blir bedre når du bruker det, så selv om du leker med sverd i tutorialen, kan du helt fint bytte til bue senere. Når det gjelder skills vil hele listen bli bedre om du har et aktivt skill i hotbaren. Så har du f.eks Soul Trap i hotbar, vil hele Soul Magic-listen bli bedre selv om du ikke bruker Soul Trap. Dermed kunne jeg bytte til en Restoration Staff på lvl 10 uten å tatt i en før, denge noen fiender og bytte tilbake til sverdet. Da ble alle skillsene til staven bedre, til tross for at jeg ikke har rørt en stav senere.

     

    4. Når det gjelder hvor lang tid det tar er mye opp til deg selv. Ta Skyshards, for eksempel. Disse er steiner plassert over hele kartet (ca fem i små områder, og femten i større områder). Ser du i Achivements-listen vil du se hint hvor disse er plassert. Finner du tre av dem vil du få et gratis skillpoint. Dermed kan man bruke lang tid på å utforske verden, og man får belønning for det ved å finne skyshards, samt noe så enkelt som å oppdage nye områder man ikke har vært. I teorien kan man faktisk gå ganske høyt opp i level og få mange skillpoints uten å sloss med noe som helst, takket være utforsking og skyshards.

     

    5. Sist, men ikke minst, er det en hel drøss "hemmelige" quests over hele kartet. Disse er ikke markert noe sted, så du må lete deg frem for å finne dem. Det kan være en person som står langt inne i en skog, eller en bok i en hule osv. Mange ganger vil du også finne NPCer osv som hinter om quester. Et eksempel er en fyr som snakket om noen sinte harpyer i nærheten. Jeg gikk dit han sa de skulle være, og fant en quest chain der. :)

     

    Så alt i alt er ESO det du gjør det til. Vil du til maks level så raskt som overhodet mulig kan du gjøre det, men det er meningsløst. Det er så mye annet som også spiller inn, som nevnte skyshards. Du kan også ta PvP fra lvl 10, så selv det er ikke en "belønning" for å nå maks level. Den største belønningen er som sasgt å åpne resten av verden, men hvorfor løpe dit i stedet for å nyte verden du er i allerede? Er du i Daggerfall og absolutt "må" utforske Ebonheart er det vel bare å lage en karakter der? ;)

     

    Yep okay, da kjøpte jeg det nettopp :)

  3.  

    Jeg lurer.. Hvordan er vanskelighetsgraden i spillet? Klarer dere å forstå hvordan spillet er bygd innen kort tid, eller er det komplisert og omfattende? :)

     

    Hadde vært gøy med noe man virkelig kan investere tid i!

     

    Det er veldig lett i begynnelsen. Etter level 10 begynner det å bli litt mer utfordrende, spesielt i group dungeons, hvor du må samarbeide med andre for å ha en sjanse.

     

    Det er omfattende, men du får sakte tilgang til mer og mer etterhvert som du øker i level, så det går greit å lære seg fuksjonene. Men ikke alt er helt tydelig, men man får som regel en forklaring hvis man spør andre på en skikkelig måte. Det beste er å være medlem i et guild (eller fem, som er mulig) og snakke med de andre medlemmene.

     

    Må si spillet overrasket meg positivt. Storkoser meg, selv om jeg ikke har så mye tid til å spille nå som i jeg hadde i min ungdom ;)

     

     

    Toppers, takk for bra svar!

  4. Jeg klarer å komme på to spill, spore(som jeg spilte i 1 time), og cities XL.

    Spore fikk jo dugelig med turbulens for securom- greia si, og kanskje litt ekstra fordi mange mente at spillet ikke nådde forventningene. Jeg mener å huske at du kunne bruke cd-key'en 3 ganger. Og det er jo som om du ikke har kjøpt produktet!

    CitiesXL trenger internett, selv om planetoffer gikk dukken, som og er litt suppe. Jeg ville aldri drive på med planetoffer, men de lovte at du kune bygge med mere (som busser og andre nasjonale byggverk) hvis du var online. Og så la de det ned. Merkelig opplegg.

  5. Det er ett spill jeg må nevne som jeg ikke har hørt maken til drittkasting og fedrefornærmelse i. gta4 på nett. For meg slo det alle rekorder i u-takt og u-tone.

     

    Men i veldig mange sportsspill, som fifa og forza 2 så er mange høflige og takker til og med for kampen/løpet.

  6. Herlig, veldig bra. Konge å lese artikler om Sid Meier- spill.

    Civ4 spilles fremdeles veldig hyppig, og jeg har gamer.no å takke for det, fordi dere skrev en artikkel om fall from heaven 2, som ga meg tidobbelt med strategispill- timer.

    Og det at Sid skryter av mods til spillet har han gjort før, men det gjør sikkert underverker for samfunnet rundt spillet at han gjentar det igjen og igjen.

  7. Jeg får ikke spillefølelsen av skytespill på konsoll. Pc er så grossalt annerledes, på et bra vis.

    Jeg liker sports- og bilspill på konsoll

     

    For å ikke være helt off topic, så eier jeg bad company 2, og det er rått, jeg likte ikke mw som hadde tulletekster som poppet opp uansett hva og hvordan du drepte, pluss en haug med asskiss achievments for å skaffe våpen som tok timesvis. Dessuten for lite kjøretøy og små baner.

    Men bc2 er gjennomsyret av problemer med flerspiller over nettet for tida, desverre. Varer vel noen dager

  8. Jeg forhåndsnedlasta det i går over steam, og kan i dag nå kose meg med det. Jeg likte open beta veldig mye, selv om det ble 10+ timer på bare et kart så gikk jeg ikke lei.

     

    Videre så synes jeg modern warfare sin måte å unlocke våpen og duppeditter er noe drit. Det tar lang tid, og er tildels uoversiktlig.

    Samtidig skal forskjellige tulletekster poppe opp i vinduet øverst når du dreper noen i mw, eller om du dør eller hvasomhelst. Det føler jeg at jeg er fri for i bad company 2!

×
×
  • Opprett ny...