Gå til innhold

classic1144_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av classic1144_InnleggNO

  1. Lodotten og blikkboksen gjer det dei alltid har gjort.

     

    Les hele saken

     

    Nå må jeg virkelig si meg litt lei av deres spill anmeldelser.

     

    Problemet mitt har ingen ting med partisk å gjøre, dere er veldig nøytrale til konsoller. Men dere skal konstant Vurdere spill slikt som dette opp mot resten av serien! Eller slikt som dere gjorde med Gudfaren 2, å slaktet spillet som var inspirert av Gudfaren spillet, fordi det ikke var likt nok filmene og Gudfaren 1! Mens Fallout 3, som i essensen er en helt annen sjanger gir dere nærmest toppkaraketer. Ikke det at karakteren på Fallout 3 er feil, jeg bare sier.

     

     

    Jeg har aldri spilt Ratchet and Clank før, så jeg gir loddrett blaffen i om det ikke er noe nyskapning i forhold til de tidligere spillene, eller om våpnene ikke er like spennende som de tidligere. For det endre opp med en urettferdig karakter.

     

    Hvis det plager deg at det er akkurat det samme som før, så gi det ihvertfall to karakterer, en som bare har med selve spillet i seg selv uten tanke på serien.

    Og en som tar for seg spillet som en fortsettelse av serien.

    Slik at anmeldelsen er rettferdig for alle some leser anmeldelsen, og spillet blir riktig vurdert

     

    For ikke å snakke om uncharted 2 som ble slakta av gamer blant annet fordi den ene nye hovedpersonen hadde :blush: "for glinsende øyner" :blush: . Ingen med fornuften i god behold ville gitt tidenes beste spill en 7! :wacko:

×
×
  • Opprett ny...