Gå til innhold

LostLogic_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LostLogic_InnleggNO

  1. Summons er en vits. De gjør ubrukelig skade, og er der mer for å støtte en håndfull elementer under historiens utfoldelse.

     

    En vits som healer/reviver partyet 100%, fjerner alle debuffs og bl.a. slår unna fotene på digre skilpadder som du må drepe hundrevis av :p Fikk mye bruk for dem jeg! NM i spart tid til treasure hunter.

     

    Hadde det vært bedre om summons hadde vært en slags instawin ability? De er vel strengt tatt mer ment som support enn damage-dealer. Den jobben tar Fang seg av.. :p

     

    Og FORRESTEN.. trykka du noe på "X" når du spilte FFVII, FFX, FFVIII i kamp? Eller ble variasjonen gigantisk for deg ettersom du kunne velge hvilke abilities som du ville bruke når i de fleste tilfeller et fysisk angrep er best.

     

    Benyttet heller Renew kommandoen enn en Summon. Gjør nesten samme nytten. :)

    Summons skal ikke være en instawin, og jeg har heller ikke påstått dette. Jeg har mye mer sansen for Summons som kommer inn med heftig grafikk og hu-hei, gjør ett angrep som gjør mer damage en ett vanlig Magi angrep / Melee angrep, så er du tilbake til vanlig kamp igjen, ala FFVII, VIII, IX. Husker ikke i farten hvordan X funket, men tror de hadde noe av den samme greia.

     

    Ang siste kommentar, så jada. Man brukte X i de tidligere spillene, men da gjerne etterfulgt ett valg som Angrep, Magi->Velge spell, Summon, Item, Steal osv. FFXIII kunne like godt hatt Auto-battle der man kun plukket opp håndkontrolleren for å bytte en paradigme eller velge en special ability som Libra, Summon (I ditt tilfelle, høhø :p), Renew, Item.

     

    Det virker som om Squeenix har valgt denne metoden med X mashing for at spilleren skal kunne se på "Ohhhh Shiny" grafikken som er på skjermen. Så tja... Synes fokus her har vært for mye på grafikk og ned dumming av kampsystemet.

  2. Flott anmeldelse, men jeg må si meg brutalt uenig. Jeg er nesten i tvil om vi har spilt samme spill!

     

    Det mest positive med Final Fantasy XIII er grafikken. Nydelig rendert på PS3 & CG'ene kan ta pusten fra de fleste.

    Dessverre virker det som om fokus har kun vært på grafikk og ikke noe annet.

     

    Historien er lineær, greit nok. Alle Final Fantasy spill er lineære og har vanligvis en fantastisk historie med mye bakgrunn og dybde. Dessverre synes jeg at storyen er så fantastisk slapp, uten noen "woah!" momenter.

     

    Kampsystemet er en vits. Fra start til slutt så vil du 99,999% av tiden bruke X og kun X. Ett og annet avbrudd med å bytte paradigme og trykk opp/ned, men ellers så er det X X X X X X X X X X X X X X X. Fantastisk tragisk... (Det må dog nevnes at ett par av kampene krever litt forberedelse og prøve/feile med paradigme skifting osv, men dette er kun ett fåtall)

    Man blir sittende å bruke Diversity og Relentless Assault og kun disse to frem til Kap 11/12 der ting begynner å ta seg litt opp fra barneskirenn vanskelighetsgraden de foregående 10 kapitlene/25 timene.

     

    Summons er en vits. De gjør ubrukelig skade, og er der mer for å støtte en håndfull elementer under historiens utfoldelse.

     

    Stemmene til de amerikanske og australske skuespillerne er så langt ifra bra at man er fristet til å sette på mute hver gang Vanille skal si ett eller annet. Talentløst er en mild beskrivelse av prestasjonen her. De andre skuespillerne er totalt blottet for følelser og tilfører en følelse av apati og frustrasjon i det som ellers burde være en gripende scene.

     

    Nei, jeg er dypt skuffet over hva Square Enix har klart å få til etter 4.5 års utvikling. Som en die hard Final Fantasy fan hadde jeg ikke sett for meg at det kunne bli så ille... Dog sitter jeg med ett håp om at utviklingsteamet for Final Fantasy XIII Versus har hatt ett litt bedre fokus på hva som er viktig og ikke...

  3. Etter 8 timer med Risen må jeg si en ting: Konge!

    Det eneste som virkelig iriterer meg er at man:

    * Kan ikke velge kjønn

    * Kan ikke definere utseende

     

    Dette er litt kjipt og gjør at gleden når utvikling av karakteren går fremover dempes noe, men klart. Noen vil ikke bry seg i det hele om dette.

     

    Annet enn det så synes jeg Risen er helt konge! For oss som venter i spenning på spill som Dragon Age - Origins er dette ett fantastisk spill å drepe tid med mens vi venter. Men mener at spillet er for smått og med begrenset replay value etter 2 ganger.

    Men som sagt, litt tidlig å trekke disse konklusjonene før jeg har pløyd meg gjennom storyen for første og andre gang!

     

    Vel verdt 49€ fra Steam! :D

×
×
  • Opprett ny...