Gå til innhold

Sprudling

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sprudling

  1. Jeg har aldri likt HoMM- serien.

    Derfor har jeg selvsagt meldt meg på for å få beta key i mitt navn, kjerringa sitt navn, ungene sitt navn, bestemor og grandtante og hele røkla :)

    Så når jeg hanker inn 80+ nøkler skal jeg brenne de i hagen :)

     

    Oi, så slem du er!

     

    Men siden alle som liker HoMM allerede i betaen ved å preordre på Steam, så burde du kanskje gå tilbake til å ringe på dører og stikke av...

  2. Har spilt alle Tekken-spilla siden 2ern, men jeg tror ikke jeg kommer til å spille denne. Synes juggle-systemet er ganske tåpelig, og dem gjorde det bare verre i 6ern. På et høyt nivå degenererer hele spillet til å prøve å få inn juggle-startere. Bare et par slike og matchen er sågodt som over. Etter min mening er Soul Calibur et mye bedre og artigere spill på et høyt nivå, så jeg kommer til å fortsette med det :)

     

    Soul Calibur IV har også den desidert mest laggfrie online-delen og mest nøyaktige latency-måleren jeg har vært borti, noe jeg føler er veldig viktig for et slossespill. Nå har jeg ikke testa Tekken 6 på det området, men Tekken 5DR var i alle fall ganske ille.

  3. Som presisert tidligere på forumet er ikke tallskalaen til for å sammenligne spill, men for å beskrive hvor gode de er individuelt. Øystein Furevik skriver ikke for å være i samsvar med min skala, på samme måte som at jeg ikke gjør det for å være i samsvar med hans.

    Hva er vitsen med tallet på slutten av anmeldelsen hvis det ikke er relatert til noe som helst? Enkeltpersoner sine subjektive meninger om et spill kan jeg jo få fra hvem som helst.

     

    For meg virker det som om anmelderen rett og slett ikke liker sjangeren (som Uncharted 2 tilhører), og at hvis en annen gamer.no-anmelder hadde fått i oppdrag å anmelde spillet så kunne scoren blitt en helt annen. Det klages blant annet på for mye action i et actionspill, noe jeg ikke helt skjønner. Faktisk får jeg bare mer lyst til å spille spillet når jeg leser det som skrives, samtidig som det beskrives som noe negativt.

     

    Det er mange sjangrer jeg ikke liker, men jeg er da likevel i stand til å avgjøre om noe er kvalitet eller ikke. Det tipper jeg anmelderen er også, men det er tydelig at det ikke har noen innvirkning på scoren. Og det er jo forsåvidt greit nok det, men nå som jeg vet at gamer.no sine tallverdier er 100% subjektive (og derav for meg fullstendig meningsløse), kan jeg med enkelhet se bort i fra disse.

     

    Bare synd at mange tror anmeldelsene deres er i det minste til dels objektive. Jeg trodde i alle fall det fram til nå. Så feil kan man ta :) At de ulike anmelderene på samme webside har sin egen skala gjør ikke akkurat saken bedre.

×
×
  • Opprett ny...