Gå til innhold

1Ravn

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 1Ravn

  1. 4 hours ago, Zepticon said:

    Nevn i fleng. Untatt BG3, spiderman og Zelda så er det ganske sørgelig.

    Super Mario Bros. Wonder, Final Fantasy XVI, Street Fighter 6, Mortal Kombat 1, Armored Core VI, Hifi Rush, Alan Wake II, Dredge, Dave the Diver, Pikmin 4, Cocoon, Lies of P. I tillegg fikk vi noen nydelige remakes og remasters i form av Metroid Prime, Resident Evil 4 og Dead Space.

    • Liker 2
  2. 50 minutes ago, sannheten_666 said:

    Fyren støtter ikke abort, og uttalte sin personlige mening i en twitter-melding. Er dette VIRKELIG noe å lage en så stor sak ut av? Dette sklir rett inn i dagens politiske bilde, hvor venstresiden ikke tåler "avvikende" meninger. I ryggen har de en ideologi som feiler spekatukulært hver eneste gang den prøves.

    "I felt it was important to go on the record as a pro-life game developer."
    Her er sakens kjerne. Han uttalte seg som en spillutvikler - ikke som privatperson. Derfor har det nå fått konsekvenser.

    • Liker 9
  3. 4 hours ago, Iki said:

    Skjønner ikke helt hvorfor de skulle holde oppløsningen den samme om den også skal være såpass mye kraftigere.

    Større skjerm med samme oppløsning kommer jo bare til å se dårligere ut.

    Switch lite fikk jo mye skryt for at skjermen virket bedre, takket være samme oppløsning men mindre størrelse.

    Det har nok med batteritid å gjøre. 1080p krever en del mer strøm enn 720p. Dessuten er vel ikke 0,8 tommer det helt store hoppet til at du ser forskjell, skulle jeg tro. Spesielt ikke når spillene uansett holder seg tettere opptil 720p-oppløsningen, kontra dagens vingling mellom 360p og 720p.

  4. 4 hours ago, Harepuz said:

    Hvis du sikter til vanskelighetsgraden i siste avsnitt også: Aldersgrense har aldri hatt noe med vanskelighetsgrad å gjøre. Hadde det ikke eksistert «bad language» i spillet hadde grensen vært lavere.

    https://pegi.info/search-pegi?q=Crash+bandicoot&age[]=&descriptor[]=&publisher=&platform[]=&release_year[]=&page=1&op=Search&form_build_id=form-WShYcZwpo-JgOdNaHN1IL-V3PshuN6RUVvVAj8AyVlo&form_id=pegi_search_form

    Fullt klar over at vanskelighetsgrad ikke har noe med aldersgrense å gjøre. Jeg ser at det er registrert mild banning, men jeg har gått gjennom samtlige filmsekvenser og mesteparten av dialogen, og det nærmeste jeg har kommet noe som kan minne om stygg språkbruk er vel en rumpevits. Med ordspill. Skjønner ikke hva PEGI har tenkt her.

  5. 1 hour ago, mullethemekk said:

    Er dette vanskelegare enn den originale trilogien? Med unntak av eit par levlar i det første spelet syntes eg aldri dei var spesielt frustrerande. 

    Ja. Ja, det er det. Spesielt hvis du skal gjøre alt i spillet. Banene er gjennomsnittlig en del lengre enn de i originalene, i tillegg til at vanskelighetsgraden er skrudd opp til 11. På en av de siste av de vanlige banene, døde jeg 69 ganger. Og et av trofeene er å gå gjennom samtlige baner og plukke med deg alle boksene uten å dø én eneste gang.

    Det skal sies at jeg elsker hvert sekund. Dette er et kjærlighetsbrev til fansen, og det bruker null tid på å oppsummere hva som har skjedd. Det forventer at du vet hva som skjedde i den ordentlige slutten av Warped, og da også ha skillsa fra det spillet. De par første banene i 4 er sånn passe, men så skrus vanskeligheten opp før første boss.

  6.   

    11 hours ago, Blu-Boss said:

    Testa på vanlig PS4.….
    Burde være et minste krav til spill side at PS4 spill testes på PRO og 4K tv.
    Gadd ikke lese denne annmeldelsen da jeg så dette.
    "Ulidelig vakkert samuraieventyr."......med PS4,hvis vedkommende hadde hatt PRO som viser 4K ville spillet fått 10/10 da eller.


    Vel, det er flere problemer med den måten å anmelde spill på. For det første, så er de aller, aller fleste solgte PS4-maskiner av den første utgaven, samt slim. Det vil da bli en mye mer representabel anmeldelse av å spille på den varianten de fleste har.

    For det andre kan PS4 Pro kjøre spill bedre enn de andre, som gjør at tilfeller der spill kjører som en trailer i gjørme på den vanlige konsollen, men som kniv i smør på Pro, så vil ikke forskjellen bli oppdaget i anmeldelsen, og det vil da være en slags falsk reklame for de aller fleste PS4-eierne.

    I tillegg så vil jeg påstå at anmelder ikke hadde lagt på det siste poenget bare fordi det ser litt penere ut i høyere oppløsning.

    • Liker 5
    • Innsiktsfullt 2
  7. Jeg sliter virkelig med å forstå hvorfor man "må" ha et grafisk spektakulært spill som W3 på en slik konsoll, som i mitt hode bare begrenser hele opplevelsen.

     

    Man "må" ingenting, men det er fortsatt en del som ikke har fått spilt dette spillet fordi det krever en god del tid, og det er det ikke alle som har til å sitte foran TV-en eller PC-skjermen over lengre tid. Men med Switch, så har folk mulighet til å spille på toget, på do, ventetid mellom møter, på flyet også videre.

     

    Nei, det er ikke den mest ideelle måten å spille The Witcher 3 på, men vi bør ikke nekte folk å spille det på Switch fordi det er den mest praktiske måten for de det gjelder.

    • Liker 3
  8. Herifrå kjem historia om at heile ni semitrailerar med spel blei sendt til ei søppelfylling. Spela blei knuste opp og gravlagde under eit solid lag med betong.
    Hvorfor betong? Er ikke det overkill?Vi snakker jo ikke om atomavfall her, dessuten var de jo også knust...

     

    Klart det er overkill, men for å få erstatning for spill som aldri ble solgt, måtte de, ifølge amerikansk lov, ødelegge spillene på et eller annet vis, så de valgte å gravlegge spillene i betong et sted i ødemarka i Texas.

  9. Det er greit nok at de ikke hadde greid å presse teamet, men det er allerede jort, man kan ikke endre fortiden, avgjørelsen kan bare påvirke framtidne, og det beste for framtiden var å gjøre det multipalttform.AtW

    Det er INGEN som har sagt noe som helst negativt om at spillet går multiplattform. Det folk er irritert over er at de nekter å slippe Wii U-utgaven nå. Den er ferdig. Den ligger på en eller annen harddisk hos Ubisoft Montpellier, men mennene i smoking vil ikke gi det ut til folket.

  10. At de presser utviklingsteamet hardt er jo ett problem, men den skaden har allerede skjedd, den blir ikke noe verre av å gjøre noe som er bedre, dvs gi det ut som multiplattform. Avgjørelsen er positiv, og de hadde slitt like mye de siste 6 månedene uansett om spillet ikke ble multiplattform.AtW

     

    Nei. De hadde ikke slitt like mye om de visste at de egentlig hadde et halvt år lengre arbeidstid med spillet.

     

    Problemet er at de velger å utsette en fiks ferdig Wii U-versjon av spillet nå i februar når det egentlig skulle lanseres, bare for å få en samlet lansering på alle tre plattformer i september. De må gjerne porte spillet til alt som kryper og går av maskiner som kan takle det, men ikke utsett en ferdig versjon nå, tre uker før opprinnelig lansering.

     

    I februar er det INGENTING av interesse på Wii U. Her hadde Ubisoft en fantastisk mulighet til å tjene penger på folk som har en maskin, og som er villige til å betale full pris for Rayman, men de har valgt å grave den stakkars figurens grav ved å utsette lanseringa til september. Den samme måneden som GTA V.

     

    Tror jeg har fått sagt mitt.

  11. Tragisk at en maskin som utgis i 2012 ikke kjører i native 1080p oppløsning. Krever ikke mye maskinvare i dag for å få det til. Nei, dette var altfor lite altfor sent fra Nintendo.

     

    Tull. Maskinen kjører glatt i 1080p. Selv om lanseringsspillene ikke kjører gjør det, betyr ikke det at maskinen ikke takler det. Bare late utviklere. Kommende Rayman Legends, f.eks., kjører i 1080p.

  12. For meg er Wii en "party-konsoll". Mario kart og slike ting. Mye moro å hente der, men som en fullverdig konsoll, så var det for store mangler, og for få gode spill til at det blir en konsoll jeg tenker tilbake på som en kvalitetskonsoll.

     

    Den som leter godt nok etter gode spill til Wii, vil finne mye gull. Her er en liste:

     

    A Boy and His Blob

    Boom Blox

    Donkey Kong Country Returns

    Epic Mickey

    Fire Emblem: Radiant Dawn

    Fragile Dreams: Farewell Ruins of the Moon

    Kirby's Adventure Wii

    Kirby's Epic Yarn

    Little King's Story

    MadWorld

    Mario Kart Wii

    Metroid Prime Trilogy

    Monster Hunter Tri

    Muramasa: The Demon Blade

    No More Heroes

    No More Heroes 2: Desperate Struggle

    Okami

    One Piece Unlimited Cruise

    Pandora's Tower

    Prince of Persia: The Forgotten Sands

    Red Steel 2

    Resident Evil 4

    Sin and Punishment: Successor of the Skies

    Super Mario Galaxy

    Super Mario Galaxy 2

    Super Paper Mario

    Super Smash Bros. Brawl

    The Last Story

    The Legend of Zelda: Skyward Sword

    The Legend of Zelda: Twilight Princess

    The Sky Crawlers: Innocent Aces

    Trauma Center: New Blood

    Trauma Center: Second Opinion

    Wario Land: The Shake Dimension

    WarioWare: Smooth Moves

    Xenoblade Chronicles

    Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure

    • Liker 2
  13. 1. Okami

    2. Super Smash Bros. Melee

    3. The Elder Scrolls IV: Oblivion

    4. The Legend of Zelda: Majora's Mask

    5. The Legend of Zelda: The Wind Waker

    6. Jak and Daxter: The Precursor Legacy

    7. Castlevania: Dawn of Sorrow

    8. GUN

    9. Prince of Persia: The Sands of Time

    10. Super Mario Galaxy

    11. SoulCalibur II

    12. Pokémon Gold Version

    13. The Legend of Zelda: Spirit Tracks

    14. Shadow of the Colossus

    15. Tales of Monkey Island

     

    Utrolig skuffende at så få har oppdaget Okami.

×
×
  • Opprett ny...